حالت تاریک
جمعه, 03 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
سید محمد حسامی بخشدار مرکزی زرقان شد
تغییرات مدیریتی در زرقان؛

سید محمد حسامی بخشدار مرکزی زرقان شد

در مراسمی با حضور سرپرست فرمانداری و اعضای شوراهای شهرستان زرقان، سید محمد حسامی با صدور حکم، بخشدار مرکزی زرقان شد. در این آیین از بخشدار پیشین تقدیر و بر توسعه زیرساختی روستایی و مدیریت چالش‌های محلی تأکید شد.

به گزارش  خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی شهرستان زرقان امروز یکم بهمن‌ماه 1404 با حضور سعید نظری، سرپرست فرمانداری، و اعضای شورای تأمین و شورای اداری این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم، پس از تقدیر از خدمات دو ساله «روح‌الله ابراهیمی»، بخشدار پیشین، حکم انتصاب «سید محمد حسامی» به عنوان بخشدار جدید مرکزی زرقان قرائت شد. حسامی پیش از این، سابقه بخشداری در پاسارگاد و سیدان را در کارنامه اجرایی خود دارد.

سعید نظری در سخنانی، با اشاره به نقش محوری بخشداری در مدیریت امور محلی و روستایی، بر لزوم شناسایی دقیق چالش‌ها و فرصت‌های بخش مرکزی تأکید کرد.

سرپرست فرمانداری زرقان افزود: ارائه راهکارهای کاربردی برای مدیریت مسائل و کاهش معضلات موجود، همراه با تعامل سازنده تمام نهادهای اجرایی، باید در اولویت کاری بخشدار جدید باشد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت نگاه بلندمدت به توسعه روستایی، بیان داشت: طرح‌ها و برنامه‌های زیرساختی در روستاهای بخش مرکزی زرقان باید در صدر اولویت‌ها قرار گیرد تا رشد متوازن و پایدار در منطقه تحقق یابد.

این مراسم با تقدیر از بخشدار پیشین و تبریک به بخشدار جدید به پایان رسید.

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!