حالت تاریک
شنبه, 07 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
ظرفیت‌های صنعتی فراشبند نیازمند توجه ویژه دولت است
خطیب جمعه فراشبند:

ظرفیت‌های صنعتی فراشبند نیازمند توجه ویژه دولت است

امام جمعه فراشبند شهیدان رجایی و رئیسی را اسوه خدمت مخلصانه نامید و تأکید کرد: ساده‌زیستی و مردمداری رمز ماندگاری مسئولان در حافظه تاریخی ملت ایران است.

به گزارش خبرنکار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، نماز جمعه این هفته فراشبند مورخ ۶ شهریورماه ۱۴٠۵ به امامت حجت‌الاسلام فرج‌زاده با حضور پرشور مومنین و نمازگزاران برگزار شد.

رعایت عدالت اداری، تجلی عینی تقوا است

حجت‌الاسلام فرج‌زاده، امام جمعه فراشبند در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به آیات قرآن کریم، رعایت عدالت را از بارزترین مصادیق تقوا دانست و اظهار کرد: مخاطب مستقیم این دستور الهی، مسئولان و کارکنان دستگاه‌های دولتی هستند؛ بر اساس موازین قرآنی، هیچ کارمند یا مسئولی نباید به دلیل آشنایی، موقعیت اجتماعی، تمکن مالی، گرایش‌های سیاسی و پیوندهای شخصی در خدمت‌رسانی به مردم تفاوت قائل شود. 

وی با تبیین مفهوم واقعی عدالت افزود: عدالت به معنای رفتار یکسان با همگان نیست، بلکه به این معناست که حق هر فرد، بدون توجه به جایگاه و روابطش ادا شود؛ چراکه پشت هر میز اداری، حق یک انسان نهفته است. قرآن کریم تأکید دارد که حتی عداوت و خصومت نباید مانع اجرای عدالت شود، بنابراین در محیط‌های اداری، دوستی‌ها و آشنایی‌ها به طریق اولی نباید سبب ایجاد تبعیض گردد.

**ضرورت حفظ انسجام ملی و حمایت از دولت رسمی در شرایط حساس**

خطیب جمعه فراشبند با اشاره به تقارن هفته دولت و هفته وحدت، حفظ وحدت در جهان اسلام را سیره اهل‌بیت (ع) برشمرد و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به جهانیان اثبات کرد که ملت ایران با وجود تنوع مذاهب، در راه پیشبرد آرمان‌های امت اسلامی متحد و یکپارچه هستند. حفظ این انسجام میان احزاب، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی در شرایط حساس کنونی یک ضرورت غیرقابل انکار است.

فرج‌زاده با تأکید بر لزوم پشتیبانی همه‌جانبه از ساختار اجرایی کشور گفت: وظیفه همه ما حمایت قاطع از دولت رسمی و قانونی کشور است؛ حتی اگر دولتی باشد که فردی به آن رأی نداده باشد. همین وحدت و همبستگی ملی بود که ما را در طول سال ۱۴۰۴ در برابر توطئه‌های دشمنان استوار نگه داشت. 

وی ادامه داد: دشمنان و به‌ویژه رژیم صهیونیستی به دنبال نفوذ و برهم زدن انسجام میان دولت و ملت هستند؛ گرچه تفاوت دیدگاه‌ها و رقابت‌های سلیقه‌ای امری طبیعی است، اما در برابر دشمنی که اصل نظام را نشانه رفته، هیچ‌کس نباید به جبهه خصم میدان بدهد. لذا همه باید ید واحده بوده و برای مقابله با استکبار جهانی از ارکان دولت پشتیبانی کنند.

امام جمعه فراشبند همچنین با قدردانی از حضور پرشور کارمندان و خدمتگزاران در نماز جمعه و تبریک هفته دولت، از اقدامات و تلاش‌های فرماندار شهرستان تجلیل کرد و گفت: با وجود قرار داشتن در شرایط جنگی و مواجهه با مضایق و مشکلات متعدد، شاهد تلاش‌های شبانه‌روزی فرماندار محترم در راستای خدمت‌رسانی به آحاد مردم هستیم.

ترویج سنت حسنه وقف و گرامیداشت شهدای والامقام خدمت و مقاومت

حجت‌الاسلام فرج‌زاده با اشاره به روز وقف و استناد به کلام صاحب عروةالوثقی، وقف را نوعی صدقه جاریه خواند و با تلاوت آیه انفاق، عموم مؤمنان را به وقف بخشی از اموال در مسیر امور خیر نظیر مساجد، حسینیه‌ها و گره‌گشایی از نیازمندان فراخواند.

وی همچنین ضمن تبریک فرارسیدن ۱۷ ربیع‌الاول؛ سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، یاد و خاطره شهدای هشتم شهریور، شهیدان رجایی و باهنر و روز مبارزه با تروریسم را گرامی داشت و افزود: یاد شهید جمهور، آیت‌الله رئیسی، این اسوه کم‌نظیر تقوا، کار و تلاش همواره در اذهان باقی خواهد ماند. رمز ماندگاری رجایی‌ها، باهنرها و شهید رئیسی در سادگی و زیست مردمی آنان نهفته بود. چنانکه رهبر شهیدمان نیز شهید رجایی را اسوه تقوا، اخلاص و ایمان نامیدند.

خطیب جمعه فراشبند با تأکید بر اینکه خدمت مخلصانه مسئولان هرگز از حافظه ملت پاک نخواهد شد، از کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان خواست بنرها و تمثال مبارک شهیدان رجایی، باهنر و شهید آیت‌الله رئیسی را در ورودی ادارات نصب کنند.

استیصال نظامی و انزوای سیاسی آمریکا در جنگ شش‌ماهه با ایران

فرج‌زاده با اشاره به گذشت نزدیک به شش ماه از آغاز تجاوز و جنگ رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، به واکاوی دو چالش عمده داخلی ایالات متحده پرداخت و بیان کرد: چالش نخست، بن‌بست و استیصال شخص ترامپ است؛ گزارش‌های موثق نشان از افت بحرانی ذخایر مهمات راهبردی، موشک‌های دوربرد و سامانه‌های پدافندی آمریکا دارد؛ تا جایی که پنتاگون بررسی طرح خروج و کاهش نیروها از خلیج فارس پس از این درگیری را کلید زده است. از سوی دیگر، نارضایتی ۶۴ درصدی افکار عمومی آمریکا و جهش یک‌سومی نرخ سوخت، طاقت جامعه آمریکا را تمام کرده است.

وی چالش دوم کاخ سفید را انزجار فراگیر از لابی صهیونیستی خواند و تأکید کرد: حمایت از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به‌ویژه در میان جوانان، اقلیت‌ها و حزب دموکرات به پایین‌ترین حد رسیده و شکاف عمیقی بین حاکمیت و بدنه جامعه آمریکا پدید آمده است.

پاسخ قاطع به لفاظی‌های ترامپ: ایران ونزوئلا نیست، سرزمین ایمان و اراده است

امام جمعه فراشبند در واکنش به ادعاهای اخیر رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر برتری مالی و مقایسه ایران با ونزوئلا تصریح کرد: خطاب به ترامپ قمارباز می‌گوییم؛ اگر توان مالی شما کارساز بود، چرا پس از شش ماه نتوانسته‌اید در این نبرد پیروز شوید؟ 

وی ادامه داد: ای ترامپ خبیث، بدان که ایران هرگز ونزوئلا نیست؛ ایران سرزمین شهید حاج قاسم سلیمانی و مهد ملتی است که با تمام وجود پای استقلال خود ایستاده و در سخت‌ترین شرایط تسلیم نشده است. شما از قدرت مالی، دلار و تحریم دم می‌زنید، اما ما مجهز به نیروی ایمان، اراده و سابقه تاریخی عبور از بحران‌ها هستیم. عزت و استقلال ملت ایران با هیچ دلاری خریدنی نیست. ما جنگ‌طلب نبوده و نیستیم، اما در برابر تهدید یک‌صدا ایستاده‌ایم و تا پای جان از میهن دفاع خواهیم کرد.

انتقاد از نادیده گرفتن فراشبند در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

حجت‌الاسلام فرج‌زاده در بخش پایانی خطبه‌ها ضمن خوشامدگویی به وزیر کار به جهت حضور در استان فارس، از عدم برنامه‌ریزی برای بازدید از شهرستان فراشبند گلایه کرد و گفت: فراشبند یکی از قطب‌های کلیدی صنعت فارس است که با داشتن چهار مجتمع بزرگ صنعتی شامل پالایشگاه، شرکت سرمه، شرکت کربنات و ایستگاه تقویت فشار گاز، هزاران کارگر شریف را در خود جای داده است.

وی با اشاره به ایثار و مقاومت مردم شهرستان در طول جنگ تحمیلی و تهاجمات اخیر تصریح کرد: شهرستان فراشبند از آغاز جنگ رمضان تاکنون چهار بار هدف حملات موشکی دشمن قرار گرفته است؛ یک‌بار اصابت هفت موشک به ساختمان‌های سپاه که منجر به تخریب کامل آن شد و نیازمند اعتبارات فوری بازسازی است، یک‌بار تخریب کامل انبار بزرگ شهرستان، یک‌بار اصابت به پالایشگاه و نهایتاً هدف قرار گرفتن لانچر که منجر به شهادت و مجروحیت جمعی از عزیزانمان شد.

خطیب جمعه فراشبند با بیان اینکه پیگیری‌هایی از طریق فرمانداری و استانداری برای حضور وزیر انجام شده بود، خاطرنشان کرد: این انتظار به‌حق و حداقلی مردم صبور، محروم و مقاوم فراشبند بود که برنامه‌ریزان سفر، زمینه حضور وزیر محترم را برای یک خداقوت ساده به این مردم فراهم می‌کردند؛ مردمی که علیرغم چهار نوبت موشک‌باران، با ثبت ۱۸۰ شب تجمع حماسیِ بی‌نظیر در سطح استان، پای انقلاب ایستادگی کردند. به هر روی ما صبوری پیشه می‌کنیم اما انتظار توجه جدی مسئولان را داریم.

خبرنگار: محمدجواد باقری

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر