حالت تاریک
دوشنبه, 10 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
متفاوت‌ترین مسابقه استقلال _ پرسپولیس در راه است
لحظه‌شماری برای داغ‌ترین دربی برزیلی - پرتغالی؛

متفاوت‌ترین مسابقه استقلال _ پرسپولیس در راه است

اغلب کارشناسان فوتبالی نوید رقم خوردن یک دربی جذاب در هفته دوازدهم را به مخاطبان فوتبال می‌دهند.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از خبر ورزشی، در سال‌های گذشته اغلب مسابقات دربی با احتیاط سرمربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس و ارائه فوتبال دفاعی دنبال شده که نظر مثبت کارشناسان و هواداران را جلب نکرده است.

با توجه به جایگاه هر دو تیم و حساسیت امتیازات در بالای جدول پیش بینی می‌شود این دربی هم به منظور جلوگیری از شکست احتمالی از سوی هر دو تیم با احتیاط کامل استارت بخورد اما گروهی از کارشناسان و پیش‌کسوتان دو تیم نگاهی متفاوت به این دربی دارند.

در ادوار گذشته اثبات شده که حضور سرمربیان خارجی ترس و احتیاط را از سبک بازی این دو تیم خارج کرده و همواره از سوی تیم‌های تحت امر مربیان خارجی فوتبالی روبه‌جلو و روان‌تر را در دربی شاهد بوده‌ایم. حالا با حضور دو سرمربی پرتغالی و برزیلی در رأس دو تیم استقلال و پرسپولیس بیشتر کارشناسان امیدوارند این دربی یک مسابقه تهاجمی از سوی هر دو تیم برای رسیدن به گل‌های بیشتر باشد.

علاوه بر این، سبک هر دو مربی در ارائه فوتبال تیم‌های تحت امرشان ثابت کرده هرگز استقلال ساپینتو و پرسپولیس اوسمار به سراغ بازی تدافعی نمی‌روند و ارائه کننده فوتبال تهاجمی هستند.

برای نمونه پرسپولیس پس از حضور اوسمار به جای وحید هاشمیان با حضور ۲ مهاجم و ۲ وینگر که توانایی بازی در پست مهاجم دارند به میدان رفته و توانسته در دو بازی اخیرش ۵ گل به ثمر برساند که نشان دهنده علاقه بالای سرمربی برزیلی پرسپولیس به فوتبال تهاجمی است.

از سوی دیگر استقلال نیز که حالا در جمع تیم‌های گلزن در لیگ برتر حضور دارد در فصل بیست و دوم لیگ برتر همراه با ریکاردو ساپینتو بیشترین آمار گل زده را به خود اختصاص داد و حالا هم پس از روی دور افتادن این تیم شاهد فوتبال تهاجمی استقلال مقابل رقبای داخلی و خارجی‌اش بوده‌ایم.

تقابل تفکرات فوتبال تهاجمی پرتغال - که این تیم را برزیل اروپا می‌دانند - با تیم پرسپولیس که با حضور سرمربی برزیلی‌اش ذاتاً تهاجمی فوتبال بازی می‌کند می‌توان انتظار داشت که روز جمعه چهاردهم آذرماه یک دربی کاملاً پر موقعیت روی دروازه‌های هر دو تیم را شاهد باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!