بیاحتیاطی هنگام گرمایش چادر باز هم قربانی گرفت؛
مرگ دو خفری بر اثر گاز مونوکسیدکربن
دو شهروند ۴۵ و ۶۰ ساله در روستاهای کَته و گلبرنجی خفر، بر اثر استنشاق گاز مونوکسیدکربن ناشی از روشنبودن گاز پیکنیک در چادر مسافرتی جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، کریمی، مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان خفر، از جانباختن دو نفر از اهالی روستاهای «کَته» و «گلبرنجی» بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن خبر داد.
وی با اشاره به اینکه افراد جانباخته ۴۵ و ۶۰ ساله بودهاند، گفت: این دو نفر برای گرمکردن چادر مسافرتی اقدام به روشنکردن گاز پیکنیک کرده بودند که به دلیل نبود تهویه و بیتوجهی به نکات ایمنی، دچار گازگرفتگی شده و در خواب جان خود را از دست دادند.
مسئول اورژانس ۱۱۵ افزود: در سالهای اخیر بیش از پنج نفر از اهالی شهرستان خفر بر اثر استفاده از وسایل گرمایشی فاقد لولهٔ هواکش در چادر یا محیطهای بسته جان باختهاند.
کریمی از شهروندان خواست در فضاهای بسته، بهویژه چادرهای مسافرتی، از هرگونه وسیلهٔ گرمایشی فاقد خروجی هوا خودداری کرده و همواره از بازبودن مسیر تهویه اطمینان داشته باشند.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!