حالت تاریک
جمعه, 03 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۳۸ شهید شهرستان بیضا
شیرازه گزارش می‌دهد:

هجدهمین یادواره سرداران و ۲۳۸ شهید شهرستان بیضا

هجدهمین یادواره سرداران و ۲۳۸شهید شهرستان بیضا با حضور باشکوه خانواده‌های معظم شهدا و مردم ولایتمدار دهستان کوشکهزار برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، امروز جمعه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ یادواره سرداران و ۲۳۸ شهید شهرستان بیضا با حضور باشکوه خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، مسئولین استانی و شهرستانی و همچنین مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور شهرستان بیضا با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، و تبیین دستاوردها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در حسینیه شهدای دهستان کوشک‌هزار برگزار شد.

 این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و حجت‌الاسلام والمسلمین بانشی امام جمعه شهرستان بیضا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا از حضور مردم و مسئولین در این مراسم قدردانی کرد. 

 پس از آن، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی با بیان اینکه خانواده شهدا و یاد شهدا نباید فراموش شود و نسل جوان باید با اخلاق شهدا آشنا شوند؛ یکی از مقدس‌ترین شغل‌ها را کار در بنیاد شهید دانست؛ در همین راستا در مورد اهمیت شهادت، جایگاه خانواده شهدا، نگاه شهدا به خانواده‌ها و مردم سخنرانی و در آخر بیان کرد: ما نیاز به این یادواره‌ها و اخلاق شهدا داریم.

وی ادامه داد: چرا هیجان دانش‌آموزان باید تبدیل به یک توحش شود چه اتفاقی افتاده که قرآن را آتش می‌زنند روی ذهن آنها کار شد. آن جهاد تبیینی که حضرت امام گفتند را ما انجام ندادیم، عذر می‌خواهم که این لفظ را به کار می‌برم جهاد تخریب را به‌خوبی انجام دادند و ما جهاد نکردیم .

رفیعی گفت: نمی‌خواهم کسی را مقصر بدانم مربی‌های پرورشی، معلمان، آموزش و پرورش، دانشگاه، سازمان تبلیغات و...؛ ما نهادهای فرهنگی زیادی داریم، صدا و سیما، همه در حال کارند؛ ولی چه اتفاقی افتاده که این همه نوجوان را کشاندن در میدان .

رفیعی افزود: درسته بخشی به خاطر مالی، بخشی مواد روان گردان اما نکته مهم این است که برخی روی باورهای آنها کار شده و آنها را دچار این آسیب کرد. ما نیاز به این یادواره‌ها داریم تا نسل جوان با اخلاق شهدا آشنا شوند.

 در بخش دیگر برنامه سید مهدی میرداماد با نوای دلنشین و مدیحه سرایی فضای مراسم را معنوی‌تر کرد و در پایان با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر منافق این عملیات وحشیانه آنها را محکوم کردند.

 انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!