حالت تاریک
چهارشنبه, 05 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
همایش بسیج با محوریت خودسازی در مرودشت
شیرازه گزارش می‌دهد؛

همایش بسیج با محوریت خودسازی در مرودشت

هم‌زمان با ایام فاطمیه، بزرگداشت هفته بسیج در مرودشت با تأکید بر نقش الگوی اهل‌بیت (ع) و ویژگی‌های اخلاصی بسیجی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، هم‌زمان با فرارسیدن هفته بسیج، آیین بزرگداشت این هفته با حضور مسئولان و روحانیت در شهرستان مرودشت برگزار شد.

دراین مراسم، حجت‌الاسلام مصطفی خاوری، امام‌جمعه این شهر، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، ارادت به ساحت قدسی ایشان را عامل اصلی رشد روحی و اخلاقی چهره‌های برجسته‌ای چون شهید سلیمانی دانست و اخلاص را مهم‌ترین ویژگی بسیجی معرفی کرد.

در ادامه، معاون سیاسی فرمانداری مرودشت نیز بسیج را نماد آمادگی، پویایی و مبارزه با ظلم در چارچوب نظام سازماندهی‌شده برشمرد.

حجت‌الاسلام مصطفی خاوری با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج، بر نقش الگوگیری بسیجیان از سیره اهل‌بیت (ع) به‌ویژه حضرت زهرا (س) تأکید کرد.

امام‌جمعه مرودشت ضمن اشاره به مظلومیت حضرت فاطمه زهرا (س) و مصائب وارد شده بر ایشان، گفت: خانه‌ای که حتی جبرئیل بدون اجازه وارد نمی‌شد، مورد هجوم افراد ناآگاه و بی‌ادب قرار گرفت و این داغ تا قیامت از دل شیعه بیرون نخواهد رفت.

وی با بیان اینکه تلاقی هفته بسیج با ایام شهادت حضرت زهرا (س) فرصتی برای تقویت پیوند معنوی بسیجیان با ساحت قدسی ایشان است، افزود: ارادت به حضرت زهرا (س) عامل اصلی رشد روحی و اخلاقی بزرگان انقلاب و چهره‌هایی چون شهید حاج قاسم سلیمانی بود.

خاوری در ادامه با روایت خاطره‌ای از آیت‌الله جوادی آملی درباره اخلاق، تواضع و معنویت شهید سلیمانی، گفت: این درجات معنوی بدون ارتباط حقیقی با اهل‌بیت (ع) به‌ویژه حضرت زهرا (س) حاصل نمی‌شود.

وی اخلاص را مهم‌ترین ویژگی بسیجی دانست و تأکید کرد: بسیجی یعنی کسی که همه کارهایش برای رضای خداست. همان‌گونه که بزرگان و مراجع گذشته، حتی امور روزمره خود را با نیت الهی انجام می‌دادند.

امام‌جمعه مرودشت با اشاره به اهمیت خودسازی و استمرار معنویت در میان نیروهای بسیج، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم ادامه‌دهنده راه شهدا و بزرگان باشیم، باید اخلاص را در تمام ابعاد زندگی تمرین کنیم.

خاوری در پایان با ابراز امیدواری نسبت به شفاعت اهل‌بیت (ع) به‌ویژه حضرت زهرا (س) برای بسیجیان، گفت: امید است همه ما در زمره شیعیان واقعی حضرت فاطمه زهرا (س) قرار بگیریم.

بسیج نماد آمادگی، پویایی و مبارزه با ظلم است

عبدالمطلب قاسمی، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان مرودشت ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تبریک فرارسیدن هفته بسیج، به تبیین مفهوم بسیج و ویژگی‌های بسیجی پرداخت.

قاسمی در ابتدای سخنان خود با تشریح مفهوم لغوی بسیج، از واژه Mobilization به‌عنوان معادل انگلیسی آن یاد کرد و گفت: این واژه ریشه در مفهوم حرکت، پویایی و سیار بودن دارد؛ یعنی بسیج با سکون و درجا زدن سازگار نیست.

وی در ادامه افزود: در زبان فارسی نیز بسیج معنای مهیا و آماده بودن را دارد. قرار دادن این دو معنا در کنار یکدیگر نشان می‌دهد بسیج نهادی است که آمادگی و مجهز بودن را با حرکت و پویایی توأمان در خود دارد. اگر این دو ویژگی از آن گرفته شود، دیگر هویتی به نام بسیج باقی نمی‌ماند.

معاون سیاسی فرمانداری مرودشت با تأکید بر اینکه آمادگی و حرکت بسیج باید در چارچوب سازماندهی و نظام دقیق باشد، توضیح داد: افرادی ممکن است آماده و مجهز باشند اما خارج از سلسله‌مراتب و نظم سازمانی عمل کنند؛ این رفتار با روح بسیجی سازگار نیست.

قاسمی، دو آرمان اصلی بسیج را مبارزه با ظلم در سراسر جهان و خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: نمونه‌های روشن این آرمان‌ها را در گروه‌های جهادی و حرکت‌های خدمت‌رسان در سراسر کشور مشاهده می‌کنیم.

وی در پایان با آرزوی توفیق و سربلندی برای مجموعه بزرگ بسیج، از حاضران خواست با ذکر صلوات، تحقق آرمان‌های این نهاد را از خداوند متعال مسئلت کنند.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!