با اجرای طرح مشترک نظارتی در لامرد؛
واحدهای متخلف تولیدوعرضه مواد غذایی پلمب شدند
طی طرح بازرسی از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی در شهرستان لامرد، چند واحد صنفی متخلف بهدلیل نگهداری مواد تاریخگذشته و تخلفات بهداشتی پلمب و تعدادی واحد به مراجع قانونی معرفی شدند.
به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از فارس، در اجرای سیاستهای قاطع دستگاه قضایی در صیانت از سلامت عمومی و با هدف تضمین امنیت غذایی شهروندان، طرح مشترک نظارت و بازرسی از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی با حضور نمایندگان دادگستری، شبکه بهداشت و درمان، اصناف، صمت، پلیس اطلاعات، اداره دامپزشکی و تعزیرات حکومتی در شهرستان لامرد اجرا شد.
طی این بازرسیهای سرزده، دو واحد صنفی متخلف به علت نگهداری حجم قابلتوجهی از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و یک واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی شناسایی و بلافاصله پلمب شدند. همچنین دو رستوران و بیرونبر به دلیل نواقص بهداشتی و عدم رعایت ضوابط سلامت عمومی، علاوه بر تشکیل پرونده قضایی، تذکرات کتبی لازم را دریافت کردند.
در ادامه این بازرسیها، دو فروشگاه زنجیرهای بزرگ نیز به دلیل نگهداری اقلام تاریخگذشته به مراجع قانونی معرفی شدند و تمامی مواد کشفشده با نظارت کارشناسان معدوم گردید.
از سوی دیگر، یک واحد عرضه پروتئین بهداشتی به دلیل رعایت کامل ضوابط سلامت، بهعنوان واحد نمونه و شایسته تقدیر معرفی شد.
به گفته مسئولان این طرح نظارتی که پیشتر نیز بهصورت مستمر اجرا میشد، با قدرت بیشتری ادامه خواهد یافت تا از عرضه هرگونه کالای غیربهداشتی جلوگیری شود و سلامت شهروندان در بالاترین سطح ممکن حفظ گردد.
لازم به ذکر است عرضه یا فروش مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی فاسد یا تاریخ مصرف گذشته، استفاده از مواد غیرمجاز یا تقلبی، و عدم رعایت استانداردهای تعیینشده جرمی سنگین محسوب میشود.
مرتکبان بسته به نوع تخلف و میزان آسیب به مصرفکننده، مشمول مجازاتهایی از حبس و جزای نقدی تا محرومیت از اشتغال و در موارد مرگ، حتی اعدام خواهند شد. همچنین مدیر یا صاحب مؤسسه در صورت اطلاع از تخلف، به همان مجازات مباشر عمل محکوم میشود.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!