حالت تاریک
سه‌شنبه, 02 دی 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
پایان فصل برداشت زعفران در دل خشکسالی
طلای سرخ در قلب استهبان شکفت؛

پایان فصل برداشت زعفران در دل خشکسالی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اعلام کرد: برداشت زعفران، این طلای سرخ ایرانی، در شهرستان استهبان به پایان رسید.

 مهدی اعیان‌منش در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از پایان برداشت محصول زعفران در مزارع شهرستان خبر داد و اظهار کرد: سطح زیر کشت زعفران در استهبان ۵۶۰ هکتار است که با وجود استمرار خشکسالی و کاهش بارندگی‌ها، به طور میانگین از هر هکتار ۳٫۵ کیلوگرم کلاله خشک زعفران برداشت و روانه بازار شده است.

اعیان‌منش ضمن تأکید بر اینکه برداشت زعفران در این شهرستان همه ساله از اواخر آبان‌ماه آغاز و تا اواسط آذرماه ادامه دارد، گفت: زعفران علاوه بر ارزش اقتصادی بالا، دارای مزایای کشت متعددی همچون نیاز آبی کم، سازگاری با خاک‌های شنی - رسی و عدم هم‌زمانی آبیاری با سایر محصولات زراعی است.

وی با بیان اینکه این محصول از مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین محصولات شهرستان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به قیمت مطلوب زعفران، این محصول سودآوری مناسبی برای بهره‌برداران به همراه داشته است. 

مدیریت جهاد کشاورزی استهبان اضافه کرد: در صورت ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران، زمینه برای خلق فرصت‌های شغلی جدید و توسعه اقتصادی منطقه بیش‌ازپیش فراهم خواهد شد.

اعیان‌منش همچنین زعفران را گزینه‌ای مناسب برای کشت در شرایط خشکسالی و اقلیم خشک استهبان دانست و گفت: زعفران برای کشاورزان ما فقط یک محصول نیست؛ نمادی است از امید، صبر و تداوم زندگی در دل خاک خشک. هر رشته سرخ آن، نشانه‌ای است از پیوند کار و ایمان روستاییان ما با امنیت غذایی کشور.

برداشت زعفران در استهبان، بار دیگر یادآور نقش بی‌بدیل کشاورزان ایرانی در پایداری تولید و حفظ امنیت غذایی کشور در شرایط اقلیمی دشوار است. طلای سرخ، ثمره دستانی است که بر خاک صبر می‌کارند و خوشه امید می‌دروند.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!