حالت تاریک
یکشنبه, 19 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
چهار شرکت صنایع تبدیلی مرودشت در شیراز اکسپو۲۰۲۶
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت خبر داد:

چهار شرکت صنایع تبدیلی مرودشت در شیراز اکسپو۲۰۲۶

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت از حضور و همکاری چهار شرکت فعال در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی زراعی و دامی این شهرستان در دومین رویداد بین‌المللی «شیراز اکسپو ۲۰۲۶» با هدف معرفی ظرفیت‌های تولیدی و توسعه تعاملات اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سیروس شفیعی‌راد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، با اشاره به اهمیت حضور فعالان بخش کشاورزی در رویدادهای اقتصادی و نمایشگاهی اظهار کرد: چهار شرکت فعال در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی زراعی و دامی شهرستان، هماهنگی‌های لازم را برای حضور در دومین رویداد بین‌المللی شیراز اکسپو ۲۰۲۶ انجام داده‌اند.

وی افزود: حضور این شرکت‌ها فرصت مناسبی برای معرفی محصولات و توانمندی‌های تولیدی مرودشت، توسعه تعاملات تجاری، شناسایی بازارهای جدید و ایجاد زمینه همکاری با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی فراهم می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت با تأکید بر اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی بیان کرد: گسترش این صنایع علاوه بر افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی و دامی، در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان نقش مؤثری دارد.

شفیعی‌راد خاطرنشان کرد: حضور فعال شرکت‌های بخش کشاورزی در رویدادهای بین‌المللی می‌تواند زمینه معرفی ظرفیت‌های شهرستان و تقویت فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی را فراهم کند.

گفتنی است دومین رویداد بین‌المللی «شیراز اکسپو ۲۰۲۶» از ۱۹ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس آغاز به کار می‌کند.

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر