حالت تاریک
دوشنبه, 16 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
کاراته نوجوانان ایران آماده رقابت با مدعیان
مربی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران مطرح کرد:

کاراته نوجوانان ایران آماده رقابت با مدعیان

مربی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران گفت: ملی‌پوشان نوجوان با پشتوانه تمرینات مستمر و برنامه‌ریزی متناسب با شرایط حریفان آسیایی، برای حضور در رقابت‌های قهرمانی رده‌های سنی آسیا در اردن آماده شده‌اند.

محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، با اشاره به برگزاری ۱۰ مرحله اردوی آماده‌سازی برای این تیم گفت: ملی‌پوشان نوجوان با پشتوانه تمرینات مستمر و برنامه‌ریزی متناسب با شرایط حریفان آسیایی، برای حضور در رقابت‌های قهرمانی رده‌های سنی آسیا در اردن آماده شده‌اند.

وی با بیان اینکه تیم ملی مسیر آماده‌سازی خود را با برنامه‌ای منسجم طی کرده است، اظهار کرد: اردوهای تیم ملی با هدف ارتقای آمادگی فنی، تاکتیکی و بدنی ملی‌پوشان برگزار شد، و کادر فنی تلاش کرد شرایط تمرینی تا حد امکان به فضای مسابقات آسیایی نزدیک باشد.

 مربی شیرازی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران افزود: در مجموع ۱۰ مرحله اردو برای آماده‌سازی تیم در نظر گرفته شد که آخرین مرحله آن از هشتم شهریورماه در تهران آغاز شده و به اعزام ملی‌پوشان به مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا متصل است.

محمدرضا محمدی ادامه داد: در جریان این اردوها، عملکرد ملی‌پوشان به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گرفت و نقاط ضعف و قوت آنها شناسایی شد تا برنامه تمرینی بر اساس نیاز هر ورزشکار و ویژگی‌های رقبا تنظیم شود.

وی با اشاره به نقش کادر فنی و هیات‌های استانی در روند آماده‌سازی تیم گفت: میثم یاراحمدی، سرمربی تیم ملی، به همراه ناصر سلطانی و امیر بهادر یاری در طول اردوها تلاش زیادی برای آماده‌سازی نفرات داشتند و هیات‌های کاراته استان‌هایی که میزبان اردو بودند نیز همکاری مناسبی با تیم ملی داشتند.

مربی شیرازی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران همچنین به حضور ورزشکاران استان فارس در ترکیب تیم‌های اعزامی اشاره کرد و گفت: حضور سه نماینده از فارس در این رقابت‌ها اتفاق ارزشمندی برای کاراته استان است. حمیدرضا رضایتی و ابوالفضل تمدن در بخش کومیته و علیرضا ندیمی در بخش کاتا نمایندگان فارس در مسابقات خواهند بود و بهنام ندیمی نیز به عنوان سرپرست تیم‌های ملی کاتا حضور دارد.

محمدی ابراز امیدواری کرد نمایندگان فارس با عملکردی موفق در مسابقات آسیایی، پاسخگوی حمایت‌های خانواده‌ها، مربیان و هیات کاراته استان باشند و بتوانند جایگاه کاراته فارس را در سطح قاره‌ای ارتقا دهند.

قهرمان اسبق کاراته جهان در ادامه بر ضرورت توجه به جایگاه مدیریتی و فدراسیونی استان‌ها تأکید کرد و گفت: حمایت از ورزشکاران و قهرمانان به تنهایی کافی نیست و حضور موثر در ساختارهای مدیریتی و تصمیم‌گیری فدراسیون نیز می‌تواند به افزایش ظرفیت‌های کاراته استان کمک کند.

وی افزود: هیات کاراته فارس علاوه بر حمایت از ورزشکاران، مربیان و داوران، موضوع حضور در کرسی‌های اثرگذار فدراسیونی را نیز دنبال می‌کند و این مسئله می‌تواند به تقویت جایگاه استان در سطح ملی کمک کند.

مربی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران همچنین توجه به رده‌های پایه را یکی از الزامات توسعه این رشته دانست و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری روی نوجوانان و شناسایی استعدادهای جدید، مسیر ساختن تیم‌های قدرتمند برای سال‌های آینده را هموار می‌کند.

محمدی از برگزاری اردوهای رده‌های پایه با همکاری هیات‌های کاراته استان‌های مختلف استقبال کرد و گفت: استمرار این روند می‌تواند به کشف استعدادهای تازه و ایجاد پشتوانه مناسب برای تیم‌های ملی در سال‌های آینده منجر شود.

رقابت‌های کاراته قهرمانی رده‌های سنی پایه آسیا از ۱۷ تا ۲۰ شهریورماه ۱۴۰۵ در شهر امان، پایتخت اردن، برگزار خواهد شد.

خبرنگار: فاطمه شعبانی

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر