فرمانده انتظامی شهرستان اقلید خبر داد:
کشف موتورسیکلت سرقتی و دستگیری سارق در اقلید
فرمانده انتظامی شهرستان اقلید از کشف یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی و دستگیری یک سارق در این شهرستان خبر داد.
آرش بخشاییمطلق در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، از نگهداری یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی در منزل فردی مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل اعزام و در بازرسی از منزل متهم، موتورسیکلت مسروقه را کشف کردند. در این عملیات، متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده، برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی اقلید با تأکید بر تداوم برخورد قاطع پلیس با سارقان و مجرمان، از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!