حالت تاریک
چهارشنبه, 08 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
کشف ۲۴۱۲ طاقه پارچه خارجی در کوه‌چنار
فرمانده نیروی انتظامی کوه‌چنار خبر داد:

کشف ۲۴۱۲ طاقه پارچه خارجی در کوه‌چنار

فرمانده انتظامی کوه‌ چنار از توقیف یک محموله پارچه خارجی فاقد مجوز به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: در بازرسی از یک دستگاه تریلر، ۲ هزار و ۴۱۲ طاقه پارچه کشف شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، یک محموله پارچه خارجی فاقد مجوز به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال در شهرستان کوه‌چنار توقیف شد.

مصطفی احسانی، فرمانده انتظامی کوه‌چنار، گفت: مأموران انتظامی هنگام گشت‌ زنی در محدوده این شهرستان به یک دستگاه تریلر مشکوک شدند و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

پس از توقف خودرو و انجام هماهنگی‌ های قضایی، مأموران تریلر را بازرسی کردند که در جریان آن، ۲ هزار و ۴۱۲ طاقه پارچه خارجی کشف شد.

بررسی‌ های انجام‌شده نشان داد این محموله فاقد مجوز های قانونی و گمرکی لازم بوده است. کارشناسان ارزش پارچه‌های کشف‌ شده را ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

احسانی افزود: راننده تریلر پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است.

این محموله در جریان اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا در حوزه استحفاظی کوه‌چنار شناسایی و توقیف شد.

مأموران انتظامی پس از دریافت گزارش و مشاهده خودرو، اقدامات لازم را برای توقف آن انجام دادند و در بازرسی صورت‌ گرفته، محموله پارچه را کشف کردند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر