حالت تاریک
یکشنبه, 29 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
۲۰۰ پینگ‌پنگ‌باز در شیراز به رقابت پرداختند
ورزش فارس؛

۲۰۰ پینگ‌پنگ‌باز در شیراز به رقابت پرداختند

رقابت‌های رنکینگ تنیس روی میز استان فارس با حضور حدود ۲۰۰ ورزشکار از نقاط مختلف استان و پس از دو روز رقابت فشرده در شیراز به پایان رسید و رامین شاه‌علی از شیراز با عبور از رقبای خود عنوان نخست این دوره را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار گروه رزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، خانه تنیس روی میز شیراز طی دو روز میزبان یکی از رقابت‌های مهم تقویم تنیس روی میز استان فارس بود؛ مسابقاتی که با حضور حدود ۲۰۰ پینگ‌پنگ‌باز از نقاط مختلف استان برگزار شد و ورزشکاران در رده سنی آزاد برای کسب امتیاز رنکینگ و قرار گرفتن در مسیر رقابت‌های کشوری با یکدیگر به رقابت پرداختند.

این مسابقات با عنوان گرامیداشت شهید خلبان مجید کاظمی برگزار شد و ورزشکاران حاضر در جدول رقابت‌ها برای بهبود جایگاه خود در رنکینگ استان فارس، دو روز پررقابت را پشت سر گذاشتند.

در پایان این رقابت‌ها، رامین شاه‌علی از شیراز توانست با عبور از حریفان خود در جایگاه نخست قرار بگیرد و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات رنکینگ تنیس روی میز فارس را به نام خود ثبت کند.

پس از شاه‌علی، محمد سبحان یحیایی از گراش به مقام دوم رسید و توانست یکی از سکوهای اصلی این رقابت‌ها را به خود اختصاص دهد.

همچنین اوستا عسکرزاده و ماهان شیرین‌فشان، هر دو از شیراز، عملکرد قابل توجهی در این دوره داشتند و به صورت مشترک در جایگاه سوم ایستادند تا سهم شیراز از جمع چهار نفر برتر مسابقات به سه ورزشکار برسد.

امتیازهایی که مسیر مسابقات کشوری را مشخص می‌کند

یکی از اهمیت‌های اصلی این رقابت‌ها، ثبت امتیازهای کسب‌شده توسط ورزشکاران در رنکینگ تنیس روی میز استان فارس است؛ امتیازهایی که صرفاً به نتیجه همین مسابقات محدود نمی‌شود و در روند انتخاب و اعزام ورزشکاران استان به رقابت‌های کشوری نیز تأثیر خواهد داشت.

به همین دلیل، حضور در مسابقات رنکینگ برای پینگ‌پنگ‌بازان فارس فرصتی برای محک زدن توانایی‌ها در برابر رقبای استانی و تلاش برای ارتقای جایگاه در جدول رنکینگ محسوب می‌شود.

حضور ورزشکارانی از شهرهای مختلف فارس در این رقابت‌ها نیز باعث شد جدول مسابقات تنها به پینگ‌پنگ‌بازان شیراز محدود نباشد و نمایندگانی از شهرستان‌ها نیز برای کسب جایگاه‌های برتر وارد رقابت شوند؛ موضوعی که در نهایت با نایب‌قهرمانی محمد سبحان یحیایی از گراش نمود بیشتری پیدا کرد.

مسابقاتی با رنگ و بوی گرامیداشت یک شهید

این دوره از رقابت‌های تنیس روی میز فارس تنها به بخش ورزشی محدود نشد و یاد شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی نیز در فضای مسابقات گرامی داشته شد.

در حاشیه این رقابت‌ها و با حضور امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد افشین سوریایی، از خانواده این شهید تجلیل به عمل آمد، برگزاری این آیین در کنار رقابت‌های ورزشی، فضای متفاوتی به مسابقات بخشید و یاد و نام شهید خلبان مجید کاظمی در خانه تنیس روی میز شیراز گرامی داشته شد.

در نهایت، پرونده این دوره از مسابقات رنکینگ تنیس روی میز استان فارس با معرفی نفرات برتر بسته شد؛ رقابت‌هایی که در آن رامین شاه‌علی به عنوان قهرمان معرفی شد، محمد سبحان یحیایی در جایگاه دوم قرار گرفت و اوستا عسکرزاده و ماهان شیرین‌فشان نیز به طور مشترک سوم شدند.

امتیازهای ثبت‌شده در این رقابت‌ها، ادامه مسیر ورزشکاران حاضر در رنکینگ فارس را شکل خواهد داد و می‌تواند در فرآیند انتخاب نفرات اعزامی استان به مسابقات کشوری مورد توجه قرار گیرد.

انتهای خبر/ 224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر