حالت تاریک
پنج‌شنبه, 08 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
ارتقای امنیت تأسیسات با بهره‌گیری از ظرفیت فراجا
وزیر نفت تأکید کرد:

ارتقای امنیت تأسیسات با بهره‌گیری از ظرفیت فراجا

وزیر نفت با تأکید بر ضرورت ارتقای امنیت تأسیسات راهبردی صنعت نفت، از همکاری ساختارمند با فراجا به‌عنوان گامی مؤثر برای مقابله با تهدیدات، به‌ویژه قاچاق سوخت و تضمین پایداری امنیت زیرساخت‌های نفتی یاد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از میزان، محسن پاک‌نژاد در آیین معارفه سردار سرتیپ پاسدار رهام‌بخش حبیبی به‌عنوان رئیس یگان حفاظت و امنیت صنعت، حضور نیروهای فراجا را فرصتی ارزشمند برای ارتقای امنیت تأسیسات نفتی دانست و بر لزوم استفاده از توان تخصصی، آموزش‌دیده و ساختارمند این نیروها تأکید کرد.

وی با اشاره به راهبردی بودن تأسیسات نفتی و نقش محوری آنها در اقتصاد کشور گفت: حفاظت از این تأسیسات نیازمند ساختاری مستقل و منسجم است.

وزیر نفت همچنین خواستار تعامل مؤثر میان یگان حفاظت و بخش‌های مختلف وزارت نفت شد و ورود سردار حبیبی را زمینه‌ساز تقویت این همکاری دانست.

پاک‌نژاد با اشاره به معضل قاچاق سوخت، تصریح کرد: مقابله مؤثر با این پدیده نیازمند اقدامات هوشمند، اصلاحات ساختاری و حضور فعال نیروهای فراجا در کنار صنعت نفت است.

وی تفاوت قیمت سوخت در داخل و خارج از مرزها را از عوامل اصلی جذابیت قاچاق عنوان و اظهار کرد: رفع این معضل ضروری است و باید با قاطعیت با آن برخورد شود.

وزیر نفت با بیان اینکه اقدام‌های مؤثری در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برای مبارزه با قاچاق سوخت انجام شده است، به هوشمندسازی سامانه‌ها و تجهیز تانکرهای سوخت‌رسان به ابزارهای موقعیت‌یاب و وزن‌سنجی اشاره کرد و گفت: این سامانه‌ها در شناسایی تخلفات و نقاط آسیب‌پذیر زنجیره توزیع، نقش مهمی ایفا می‌کنند.

صنعت نفت رکن اقتدار ملی

سردار قاسم رضائی، جانشین فرمانده فراجا نیز در این آیین، صنعت نفت را رکن اقتدار ملی عنوان کرد و گفت: مأموریت پلیس در این حوزه، حفاظت از زیرساخت‌ها با تکیه بر فن‌آوری، آموزش و اطلاعات نوین است.

وی تأکید کرد: نیروهای انتظامی در امور تخصصی صنعت نفت دخالت نخواهند کرد و نقش مکمل ایفا می‌کنند.

گام‌های مؤثر برای ارتقای امنیت تأسیسات نفتی

سردار رهام‌بخش حبیبی نیز با اشاره به سابقه میدانی خود در صنعت نفت، بر حمایت از کارکنان این صنعت و ایجاد محیطی امن برای توسعه و تولید تأکید کرد و گفت: هدف از تشکیل یگان حفاظت صنعت نفت هم‌افزایی، تعامل و ارتقای امنیت است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت نفت خانه دوم ماست و در همه حال کنار این صنعت خواهیم بود، تصریح کرد: با تکیه بر نگاه تخصصی و فنی، تلاش می‌کنیم گام‌های مؤثری در ارتقای امنیت تأسیسات نفتی برداریم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!