تولید سوسیس و کالباس گیاهی برای نخستین بار در کشور
برای نخستین بار در کشور، سوسیس و کالباس گیاهی در شیراز تولید شد.

به گزارش شیرازه، بهمنی سرمایهگذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی گفت: پس از پیگیریهای
انجام شده تصمیم بر تولید سوسیس و کالباس صد در صد گیاهی گرفته شد که این
محصول برای نخستین بار در نمایشگاهی در آلمان عرضه شده بود.
وی
در خصوص مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس گیاهی با بیان اینکه مواد تشکیل
دهنده این فرآورده بیشتر غلات و سویا است افزود: علاوه بر این مواد، از طعم
دهنده ها و چاشنیها نیز در سوسیس و کالباس استفاده شده است.
بهمنی
با اشاره به اینکه در این محصول از افزودنیهای غیر مجاز استفاده نشده است
اظهار کرد: از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونههای گوشتی هیچ
تفاوتی ندارد.
مدیر عامل کارخانه تصریح کرد: مشابه
گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری ۳۰
تا ۴۵ روز را دارد که سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا ۶
ماه بالا برد.
بهمنی بیان کرد: تصمیم بر این است سوسیس و
کالباس گیاهی را برای گروههای سنی ۳ تا ۵، ۵ تا ۱۲ ، ۱۲ تا ۱۸ سال و غیره
نیز تولید کنیم.
سرمایه گذار کارخانه سوسیس و کالباس
گیاهی با اشاره به اینکه تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی، تنها در
کشورهای کانادا، آلمان، امریکا، استرالیا و انگلستان وجود دارد افزود: ایران، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است.
این
کارخانه روزانه افزون بر 20 هزار کیلوگرم انواع سوسیس و کالباس با طعم های
گیاهی تولید می کند که به زودی زمینه صادرات آن نیز امکانپذیر می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان