صدور مجوز جدید نانوایی ها فقط با رعایت ضوابط
صدور مجوز جدید نانوایی ها فقط با رعایت ضوابط و شاخصهای تعیین شده امکان پذیر خواهد بود.

به گزارش شیرازه، صدور مجوز جدید نانواییها فقط با رعایت ضوابط و شاخصهای تعیینشده کمیته ویژه آرد و نان فرمانداری و تائید گروه نظارت استان امکانپذیر خواهد بود.
حیدر عالیشوندی فرماندار شیراز در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان شیراز که با حضور همه اعضای این کمیته با توجه بهضرورت بازرسی و نظارت بیشتر و مستمر بر واحدهای صنفی نانوایی تشکیل شد، گفت: ارزشگذاری و نظارت بر کیفیت و کمیت در نحوه تولید، مصرف و عرضه نان، امری اجتنابناپذیر و پراهمیت است.
وی ادامه داد: نیاز به ساخت واحد صنفی نانوایی با توجه به تراکم جمعیتی در محدوده شهرستان شیراز بهطور متوسط 228 واحد است که این نیاز با توجه به آمار متوسط کشور، کمبود 883 واحد نانوایی را نشان میدهد.
فرماندار شیراز اظهار کرد: لازم است با توجه به رعایت دستورالعملها و ضوابط ساخت نانوایی و اعلام فراخوان عمومی برای آگاهی شهروندان و بررسی در کمیته آرد و نان شهرستان در فرمانداری شیراز نسبت به متقاضیان واجد شرایط از سوی این کمیته بهعنوان شاخصهای کیفی و کمی و عملیاتی و در نظر گرفتن توانمندی لازم اعم از علمی، فنی، مالی متقاضی برنامهریزی صورت گیرد و صدور مجوز نانوایی جدید منوط به رعایت تمام ضوابط و شرایط ذکرشده در سطح شهرستان است.
حیدر عالیشوندی تعداد نانواییهای دارای مجوز در شهرستان شیراز را در شهر شیراز 945 واحد در کل شهرستان 1 هزار و 100 واحد نانوایی اعلام کرد و گفت: بههیچعنوان به متقاضیانی که مدارک و شاخصهای اعلامشده را طبق ضوابط و دستورالعملها رعایت نکنند مجوز داده نخواهد شد.
وی گفت: رعایت مسائل بهداشتی توسط نانوایان، تسریع در نوسازی واحدهای نانوایی فرسوده و همچنین رعایت استانداردهای فضا و محیط کارگران توسط متصدی نانوایی و استاندارد برای دستگاه نان پزی و تجهیزات موردنیاز الزامی است و هرگونه ساخت، جابجایی و نقلوانتقال نیز باید با مصوبه کمیته نظارت شهرستان و استان صورت گیرد.
وی از همه متقاضیان نانوایی که توانایی مدیریت امور واحد نانوایی رادارند درخواست کرد با مراجعه به سایت صنعت و معدن و تجارت به آدرس ایرانیان اصناف www.iranianasnaf.ir و دریافت کد رهگیری برای ثبتنام و طی مراحل قانونی اقدام کنند.
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
حیدر عالیشوندی فرماندار شیراز در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان شیراز که با حضور همه اعضای این کمیته با توجه بهضرورت بازرسی و نظارت بیشتر و مستمر بر واحدهای صنفی نانوایی تشکیل شد، گفت: ارزشگذاری و نظارت بر کیفیت و کمیت در نحوه تولید، مصرف و عرضه نان، امری اجتنابناپذیر و پراهمیت است.
وی ادامه داد: نیاز به ساخت واحد صنفی نانوایی با توجه به تراکم جمعیتی در محدوده شهرستان شیراز بهطور متوسط 228 واحد است که این نیاز با توجه به آمار متوسط کشور، کمبود 883 واحد نانوایی را نشان میدهد.
فرماندار شیراز اظهار کرد: لازم است با توجه به رعایت دستورالعملها و ضوابط ساخت نانوایی و اعلام فراخوان عمومی برای آگاهی شهروندان و بررسی در کمیته آرد و نان شهرستان در فرمانداری شیراز نسبت به متقاضیان واجد شرایط از سوی این کمیته بهعنوان شاخصهای کیفی و کمی و عملیاتی و در نظر گرفتن توانمندی لازم اعم از علمی، فنی، مالی متقاضی برنامهریزی صورت گیرد و صدور مجوز نانوایی جدید منوط به رعایت تمام ضوابط و شرایط ذکرشده در سطح شهرستان است.
حیدر عالیشوندی تعداد نانواییهای دارای مجوز در شهرستان شیراز را در شهر شیراز 945 واحد در کل شهرستان 1 هزار و 100 واحد نانوایی اعلام کرد و گفت: بههیچعنوان به متقاضیانی که مدارک و شاخصهای اعلامشده را طبق ضوابط و دستورالعملها رعایت نکنند مجوز داده نخواهد شد.
وی گفت: رعایت مسائل بهداشتی توسط نانوایان، تسریع در نوسازی واحدهای نانوایی فرسوده و همچنین رعایت استانداردهای فضا و محیط کارگران توسط متصدی نانوایی و استاندارد برای دستگاه نان پزی و تجهیزات موردنیاز الزامی است و هرگونه ساخت، جابجایی و نقلوانتقال نیز باید با مصوبه کمیته نظارت شهرستان و استان صورت گیرد.
وی از همه متقاضیان نانوایی که توانایی مدیریت امور واحد نانوایی رادارند درخواست کرد با مراجعه به سایت صنعت و معدن و تجارت به آدرس ایرانیان اصناف www.iranianasnaf.ir و دریافت کد رهگیری برای ثبتنام و طی مراحل قانونی اقدام کنند.
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان