فیلم «خواب دیدهام»؛ روایت پایان چشم انتظاری مادران شهدا
وی با بیان اینکه این فیلم به شیوه مستند ـ داستانی ساخته شده است، گفت: 2 سال بر روی سوژه فیلم تحقیق و پژوهش صورت گرفته و تمامی بازیگران این فیلم از استان فارس انتخاب شدند چراکه بازیگران و هنرمندان استان فارس توانمندیهای زیادی دارند که باید دیده شود.
نوذری درباره موضوع این فیلم افزود: داستان فیلم به شناسایی یک شهید براساس خواب مادر و همرزم شهید میپردازد و اتفاقاتی که در فاصله ورود شهید به لامرد تا زمان شناسایی و تشییع پیکر مطهر وی رخ میدهد، اتفاقاتی که جز معجزه نمیتوان نام دیگری بر آن گذاشت.
این کارگردان دفاع مقدس که ساخت 7 فیلم را در کارنامه خود دارد، خاطرنشان کرد: فیلمنامه این فیلم با همکاری عباس پر انداخته نوشته و فیلمبرداری این کار یک هفته در شهرستان لامرد انجام شد. سجاد آورند تصویربردار، ساسان کاوه صدا بردار، گلناز صفوی طراح صحنه و گریم و محمود ابراهیمی مدیر تولید این فیلم هستند.
وی با تاکید بر اینکه برای ساخت فیلم باید از توانمندی هنرمندان شهرستانی استفاده شود، تصریح کرد: صدیقه تقیزاده، مجتبی حسینی قیری، عادل صفایی، جواد صفایی، رضا روزمند، خانم غفاری و مصطفی مجرد بازیگران توانمند لامردی و قیری هستند که در بخش داستانی این فیلم ایفای نقش کردند.
نوذری با بیان اینکه در حال حاضر برنامهای برای اکران فیلم در جشنوارهها ندارم، بیان کرد: هدفم از ساخت فیلم با موضوع دفاع مقدس ادای دین به شهداست و این فیلم 30 دقیقه و در حال حاضر در مرحله تدوین قرار دارد.
این کارگردان دفاع مقدس استان فارس از همکاری صمیمانه مادر شهید محمد دیانت و صفر علینژاد همرزم شهید که از شخصیتهای اصلی قصه فیلم است تشکر کرده و اظهار داشت: در بخش مستند فیلم از شخصیتهای واقعی این روایت بهره گرفته شده است.
وی از سپاه پاسداران دو شهرستان مهر و لامرد و شرکت پالایش گاز پارسیان که در این فیلم همکاری داشتهاند، تقدیر و تشکر کرد.
تصاویر پشت صحنه فیلم خواب دیده ام