کد خبر: ۱۰۳۵۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۵
سردار نجات:

موسوی با فتنه گری به نظام و اصلاح طلبان ظلم کرد

مبانی که می توان باعث وحدت ملی مردم شود آگاهی ملت است. اگر مردم بصیرت و آگاهی داشته باشند باعث واکنسیون کشور در برابر حوادث مشابه آن میشود.
به گزارش شیرازه، سردار حسین نجات که اخیر با حکم فرمانده کل سپاه به جانشینی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شده است در سالهای پیش مصاحبه ای با یکی از رسانه های استان فارس داشت که کمتر بازنشر شد، شیرازه به مناسبت فرا رسیدن 9 دی ماه به بازخوانی آن پرداخته است.

وی به برخی ازوایای فتنه 88 اشاره کرده است که در ادامه می خوانید:

سئوال: چه وقایعی رخ داد که حوادث تلخ سال 88 را مردم شاهد بودند؟

سردار نجات: در سال 88 دو کاندیدا آقایان موسوی و احمد ی نژاد به رقابت پرداختند. انتخابات یعنی سلیقه های و جریانهای مختلف به رقابت یپردازند و یک جریان پیروز می شود.در بسیاری از انتخابات یک جریان (حزب) انتخابات را برگزار می کردند از دل جریان ،جریان دیگری پیروز شدند.

اما متاسفانه هیچ وقت امانت داری وزارت کشور زیر سئوال نرفت، در جریان انتخابات 88 امانت داری نظام زیر علامت سئوال رفت نظام به دروغ گویی ، به خیانت در امانت متهم شد.

مردم در سال 88 بعد از 30 سال که انقلاب می گذشت 85% در انتخابات شرکت کردند و این آمار در دنیا بی نظیر است.

در مهد دموکراسی شرکت مردم 60% یا 65% در انتخابات آن را یک پیروزی بزرگ می دانند و آمار 85% کشور ما یک آمار باورنکردنی بود.

با این آمار ما می توانستیم ایجاد قدرت و وحدت و یکپارچگی ملت را به تمام دنیا اعلام کنیم که متاسفانه یک جریان دولت را به دروغ گویی و خیانت در امانت متهم کرد.

این اتهام اگرچه می توانستند از زبان قانون عملی کنند مردم را دعوت به خیابانها کردند تا انتخابات را باطل کنند که این باعث شد ده ها نفر جان خود را از دست بدهند.و 8 ماه کشور دچار نا آرامی شود.

اگر مدیریت پدرانه ، مدبرانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری و حضور به موقع مردم از روی بصیرت و قدرشناسی در صحنه نبود. کشورما هم همانند اکراین،صربستان یا گرجستان تحویل مستکبران داده میشد.

بسیاری از افراد ضرورتی نمی بینند که جریان فتنه 88 را بازبینی و آسیب شناسی کنیم پاسخ شما به این افراد چیست؟

مبانی که می توان باعث وحدت ملی مردم شود آگاهی ملت است. اگر مردم بصیرت و آگاهی داشته باشند باعث واکنسیون کشور در برابر حوادث مشابه آن میشود.

در این جا 2 نظریه وجود دارد 1) حامیان فتنه ضرورتی بر بازخوانی فتنه نمی بینند و کسانی که انجام به بازخوانی فتنه می کنند آنها را به کاسبان فتنه متهم می دانند.2)بازخوانی برای درس آموزی و عبرت آموزی کشور لازم است و می گویند فتنه یک جریان است.

طیق سخنان رهبری در سال 90 یک جریان که 10 سال تلاش کردند منجر به فتنه 78 شد و همانجا سرکوب شد و باز 10 سال تلاش کردند و منجر به فتنه 88 را ایجاد کردند بنابراین یک جریان است.

سئوال: ابعاد فتنه 88 چه بود؟

باز هم 2 دیدگاه وجود دارد 1) حوادث ناشی از بد اخلاقی تبلیغاتی و مناظره های تلویزیونی بود و نوع مناظره نباید شکل می گرفت و همچنین رهبری در خطبه نمازجمعه سال 88 این مناظرات را محکوم کردند.2) حوادث 88 برنامه ریزی از قبل بود. اینجا هم باز دو دسته نظریات وجود دارد: بعضی معتقد هستند سران فقنه با غربی ها همکاری میکردند و بعضی معتقد هستند غربی ها از این جریان سوءاستفاده کردند.

طبق بررسی این جریان یک فتنه بود و برنامه ریزی شده، بخشی از اصلاح طلبان افراطی کشور از مدتها قبل دنبال سکولاریسم کردن نظام انقلاب اسلامی بود.دنبال ابطال یا تغییر مطبوعات بودند.طبق اسناد اینها یک سال قبل از 88 یک ستادی را تشکیل داده بودند به نام این ستاد شبکه اجتماعی رأی بود.از ماه اسفند یک ستاد صیانت از آرا راه اندازی کردند و آقای محتشمی پور را رئیس این ستاد کردند. کلید بی اعتمادی نظام را از 5 ماه قبل زده بودند. یک سری شعارهایی طراحی کرده بودند قبل از انتخابات ( اگر تقلب نشه میر حسین رئیس جمهور می شه ) شبکه سازی حلقه سبز راه اندازی کردند و غیره این یک سناریو بود که از قبل چیده شده بود.

انتخابات برگزار شده هنوز صندوق آرا شمرده نشده بود جناب آقای میرحسین موسوی فرمودند طبق آماری که به بنده رسیده بنده پیروز انتخابات هستم و مردم آماده برای جشن پیروزی فردا باشید. بعد از نتایج انتخابات اعلام کرد که در انتخابات تقلب گسترده شده و مردم را به خیابانها دعوت کرد و خیابانها را ترک نکن تا نظام تسلیم آنها بشود. این یک برنامه ریزی کاملا مشخص همانند انقلاب مخملی و همه شیکه ها از این جریان استفاده می کنند.

چرا عده ای از مردم نتوانستند تصمیم درست را تشخیص بدهند؟

طبق آشوب هایی که در 25 خرداد اتفاق افتاد مقام معظم رهبری اسم آن را فتنه گذاشتند.

زمانی که دروغ به نظام متهم میکنند و متاسفانه این صحبت ها از سران و هوادران صورت گرفت که سران فتنه بودند.

آقای موسوی 8 سال نخست وزیر جمهوری اسلامی بودند و اکنون نظام را متهم کردند و کسانی که از ایشان حمایت کردند 8 سال رئیس مجلس ما و دیگری 8 سال رئیس جمهور و رئیس مجلس مصلحت نظام ما بودند.

مردم طبیعتا از این افراد حمایت میکردند چون کسی ادعایی کرده که در جمهوری اسلامی سمت های مهمی را بر عهده دارد این باعث میشود جامعه غبار الود شود.

مردم زمانی حرف حق را می توانند متوجه شوند که غبارها و آلودگی ها تمام شده باشد تا صحنه حق و باطل را تشخیص دهند.

مرحله اول :این مسئولیت را رهبری به عهده گرفتند به مدت 8 ماه تدبیر و تبیین کردند ودر روز 29 خرداد در نماز جمعه أین عمار گونه مردم را به بصیرت دعوت کردند.

نحوه برخورد رهبری با فتنه گران این گونه بود که میر حسین موسوی را احضار کردند و با ایشان صحبت کردند و ایشان را به آرامش دعوت کردند و گفتند اعتراض های خود را از راه قانونی عمل کنید و بنده هم به شما کمک خواهم کرد تا به اعتراض های شما پیگیری کنند.

مرحله دوم : مقام معظم رهبری در خطبه نماز جمعه سخنرانی کردند که از همه کاندیدها تجلیل کردند.و از مسئولین ستادها درخواست شد تا صحبتهای خود را بگوییند مسئول ستاد کروبی و میرحسین به مهندسی انتخابات اعتراض داشتند نه به اینکه تقلب شدن در رأی ها.

مهندسی انتخابات منظور صلاحیت نداشتن جناب آقای احمدی نژاد و شورای نگهبان نباید ایشان را تایید می کردند. چرا احمدی نژاد تحصیلات به مردم وعده دادند.

اما متاسفانه مهندس موسوی قبول نداشتند و اصرار داشتند بر اینکه تقلب شده.

مقام معظم رهبری اول این افراد را به افراد متعرض معرفی کردند.و در دیدار با رهبری دانشجویان یکی از دانشجویان سئوال پرسیدن چرا شما با منافقین قاطع برخورد نمی کنید. مقام معظم رهبری گفتند کسی که اعتراض دارد نباید آن فرد را منافق دانست.

تا 18 ماه قوه قضاییه و دولت با سران فتنه هیچ برخوردی نکردند. بعد از 18 ماه هم اگر برخورد شد بخاطر اینکه به دنبال یک فتنه دیگر بودند بعد از بیداری اسلامی در کشورهای مصر لیبی و ... اتفاق افتاد. آمریکای ها یک بیداری اسلامی تقلبی در سوریه راه انداختند.

اقای تاجزاده از زندان نامه نو شت و از این جریان حمایت کرد گفت جریان سبز در داخل ایران هم راهی را پیش گرفته که شما پیش میروید.

در 25 بهمن سال 89 جریانهای خارج از کشور از مردم دعوت کردند که به حمایت از بیداری اسلامی سوریه به خیابان ها بیایید.آقای تاجزاده از این جریان حمایت کردند. آقای مهندس موسوی و کروبی هم بعد از بی بی سی به حمایت از بیداری اسلامی سوریه در روز 25 بهمن به خیابان ها بیایید. و فتنه جدیدی را میخواستند راه بیندازند. اینجا بود که نظام اینان را محاکمه کرد.

مهمترین نقش در این قضیه مقام معظم رهبری داشتند و مدبرانه و تدبیرانه با این فتنه برخورد کردند و نظام صبورانه با سران مقابله کردند.و همچنین مردم به قائله 8 ماهه فتنه خاتمه دادند.

مهندس موسوی دوتا ظلم کردند یک، ظلم به نظام و دو، ظلم به اصلاحات

در بین مردم منفور شدند. اولین گروه که متعرض میشه خوده سران فتنه هستند و هیچ گونه اعتراضی نمی کنند.

سئوال: در آستانه انتخابات پیش رو چه تحدیداتی برای ملت ما پیش رو داریم؟

مردم وظیفه خود را در رابطه با فتنه انجام دادن در سال 88 تجدید میثاقشون با رهبری را انجام دادن و آتش فتنه را فرو نشاندن. اما آثار فتنه هنوز از بین نرفته است و هنوز وجود دارد. مشخصات این فتنه راه امام را قبول ندارند و جریان لیبرال را قبول دارند یعنی ارتباط و همکاری با آمریکا یا همان اسلام آمریکایی را قبول دارند جمهوری اسلامی را قبول ندارند.

مردم اجازه ندهند که دوباره افراد با نقاب جدید وارد انتخابات نشوند و وزارت کشور باید خیلی زیاد مراقبت کنند.

 آمریکایی ها منتظر هستند که دوباره کشور ما را مثل قبل به آنها وابسته شویم. و هر کار ی می کند تا بتوانند با مصالحت آمیز این کار را انجام دهند.

مجلس باید به مشکلات مردم رسیدگی کند و با مطالبه گری که از دولت دارد رونق اقتصادی را راه اندازی کند. اشتغالی برای جوانان بوجود آورد.

مجلس خبرگان هم باید از امامی حمایت کند از امامی که مقابله با مستکبران باشد.

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
محمد
Iran, Islamic Republic of
چهارشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۵
0
سردار به حق گفتند به نظام ظلم کردند به اصلاح طلبان هم ظلم کردند