کد خبر: ۱۰۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی فارس:

مدیران فارس بهبود فضای «کسب و کار» را از مسیر «آمار» دنبال می کنند

«رفاه عمومی» مردمان استان فارس را چگونه به قضاوت بنشینیم، آن هم در حالی که تنها اقدامی دم دستی و گشتی در «بازار»، مشتی از خروارها بی تدبیری دولتی در نظارت و تنظیم بازار را نشان است.
به گزارش شیرازه، مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی استان فارس طی نامه ای سرگشاده خطاب به مردم استان فارس نوشت: فرصت «تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری» برای افرادی که «احساس تکلیف» کرده و در عرصه خطیر «مدیریت اجرایی کشور» حضور به هم رسانده و خود را در معرض «انتخاب» مردم قرار داده اند، بهانه ای شد تا بار دیگر شما ملت فرهیخته و غیور استان را خطاب قرار دهیم و نکاتی فنی و منصفانه در تحلیل وضع موجود و به ویژه اقتصاد استان را به حضورتان عرضه داریم. امید که با «انتخاب عقلانی» مردم شریف فارس از مسیر روشنگری جوانان این خطه، ما «انقلابیون جوان» استان نیز بتوانیم بخشی از تکلیف خود را نسبت به یادگار امام روح الله و امانت آیت الله العظمی خامنه ای ادا کنیم، چرا که معتقدیم در شرایط فعلی، این اقتصاد است که می تواند دهه پیشرفت و عدالت را در کشور به انجام برساند.

1.فارس با جمعیتی بالغ بر چهار میلیون و 800 هزار نفر، رتبه چهارم کشور را به سبب جمعیت و به عبارتی اقتصادی، سرمایه انسانی را به خود اختصاص داده است؛ سرمایه ای که تنها منفعتش برای متولیان اقتصاد کار است که با بالا و پایین کردن «نرخ بیکاری» و یا «نرخ مشارکت»، اسباب مباهات خود و مدیران فرادستشان را فراهم و در بوق و کرنا کنند که «آمار» این چنین است، حال آنکه «آمار» نمی تواند التیامی برای مردمی باشد که خانه اشان مملو از نیروی جوان متخصص است و این جوان متعهد به ایران اسلامی روز به روز تحلیل رفته و «اشتغال»، آرمانی دست نایافتنی برایشان متصور شده است!!

2. در بازه ای از زمان به سر می بریم که «دستمزد» کارگران، اگر هم به موقع پرداخت شود، کفاف «هزینه» را نمی دهد و خانواده ای چهار نفره در مسیر زندگی و روزهای پایانی ماه باید با مصرف «هوا»، آن هم اگر سالم و در دسترس باشد به زندگی ادامه دهند! که این خوشبینانه بوده و آنچه در واقع اتفاق می افتد، بدقولی های متعددی است که داستان «کارگران آی. تی. آی» برگی از دفتر صد برگ مشکلات کارگران استان است، کارگرانی که وعده پرداخت آنی مطالباتشان در بهار 96، 365 روزه شد!!

3.«بهبود فضای کسب و کار» در اقتصاد استان فارس را باز مدیران تنها از مسیر «آمار» دنبال می کنند، حال آنکه احوالات فضای کسب و کار در استان را باید از کارگران کارخانه پشم شیشه شیراز یا کارخانه آزمایش مرودشت یا اهالی کارخانه ایران خودروی فارس جویا شد که ظرفیت تولید پژو پارس های شیرازی، به یک سوم در روز کاسته شده است. روزگاری فارس در قله با اختصاص سهم شش درصدی جمعیت به خود، سهمی شش درصدی در تولید و درآمد ملی داشت، حال آنکه امروز فارس با اختصاص هفت درصد از جمعیت، سهمی چهار درصدی در تولید و درآمد ملی دارد و این است بهبود فضای کسب و کار!!!

4.«رفاه عمومی» مردمان استان فارس را چگونه به قضاوت بنشینیم، آن هم در حالی که تنها اقدامی دم دستی و گشتی در «بازار»، مشتی از خروارها بی تدبیری دولتی در نظارت و تنظیم بازار را نشان است؛ سیاحت در «بازار»، نه برای یک راه دور و بلکه در همان نزدیکی و شاید سرکوچه مسئولان و درب سازمان های مربوطه، که نزدیکترین زمانش همین عید نوروز بود و «میوه های طرح تنظیم بازار» که محتوایش بیشتر باز کردن گره از مجموعه تکالیف مسئولان دولتی بود تا تدبیر برای تسهیل زندگی مردم!!

جلوس کارگزاران دولتی بر کرسی اجرایی در فارس نتیجه غیرمستقیم انتخابی است که ملت شریف استان در انتخابات ریاست جمهوری رقم می زنند و بی شک، اگر خدای ناکرده «انتخابی غیرعقلانی و نادرست» صورت گیرد، مشاهده «مدیریت آماری» به جای «مدیریت اجرایی با نشاط، متعهد و انقلابی» گریز ناپذیر است، از این رو و در برهه ای که «مشکلات معیشتی» ناشی از «رکود» بر جامعه غالب گشته، اگر فردی را یافتید که به جای وعده «کار و اتکای بر نیروی داخل»، بر «اعتماد به نیروی خارج از کشور» تاکید دارد، بدانید که شاخص صداقت در او یافت می نشده، راه به جایی نبرده و تحولی صورت نخواهد گرفت و «آش، همان آش و کاسه همان کاسه» خواهد بود که «رکود» را به دنبال داشته و دارد؛ پس، ای مردم فرهیخته و شریف فارس! هوشیار باشید و همت و چشم امیدتان به انتخابتان چرا که خود کرده را هیچ تدبیر نیست.

نظرات بینندگان