آخرین تحقیقات نشان داد
جلوگیری از سرطان معده با مصرف گوجه فرنگی
مصرف روزانه گوجه فرنگی میتواند افراد را از خطر ابتلا به سرطان معده و در شرایط پیچیدهتر از بدخیم شدن سلولهای سرطانی و التهابات ناشی از آن در امان نگه دارد.
به گزارش شیرازه، نتایج آخرین تحقیقات دانشمندان نشان داده است، عصاره گوجه فرنگی میتواند به عنوان یک مانع قوی از ابتلای افراد به سرطان معده جلوگیری کند.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته، محققان مرکز تحقیقات آنکولوژی مرکوگلیانو ایتالیا دریافتند مصرف روزانه گوجه فرنگی میتواند افراد را از خطر ابتلا به سرطان معده و در شرایط پیچیدهتر از بدخیم شدن سلولهای سرطانی و التهابات ناشی از آن در امان نگه دارد.
به گفته دانیلا بارونریال سرپرست تیم تحقیق، نمیتوان گفت ضد سرطان بودن گوجه فرنگی تنها به دلیل وجود رنگدانه قرمز آن است، گرچه بررسیها نشان داده است، مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حملات قلبی و سرطانهای پروستات، پستان، ریه، معده، لوزالمعده، روده و دهان می شود؛ اما به طور کل خود گوجه فرنگی مانع ابتلا به بیماری سرطان معده شده و با مصرف روزانه آن میتوان از این سرطان شایع دوری کرد.
«لیکوپن»، مهمترین ماده غذایی موجود در گوجه فرنگی است و با خاصیت آنتی اکسیدانی خود قادر است، رادیکالهای آزاد اکسیژن را خنثی کرده و به این وسیله از ابتلای افراد به بیماریهایی از قبیل سرطان، پیری زودرس، مشکلات قلبی و عروقی، پوکی استخوان، دیابت و بسیاری از مشکلات و بیماریهای دیگر جلوگیری کند.
سرطان معده چهارمین سرطان شایع در دنیاست و با علل ژنتیکی، عادات تغذیه نظیر مصرف غذاهای دودی و شور مرتبط است.
بر اساس پژوهشهای صورت گرفته، محققان مرکز تحقیقات آنکولوژی مرکوگلیانو ایتالیا دریافتند مصرف روزانه گوجه فرنگی میتواند افراد را از خطر ابتلا به سرطان معده و در شرایط پیچیدهتر از بدخیم شدن سلولهای سرطانی و التهابات ناشی از آن در امان نگه دارد.
به گفته دانیلا بارونریال سرپرست تیم تحقیق، نمیتوان گفت ضد سرطان بودن گوجه فرنگی تنها به دلیل وجود رنگدانه قرمز آن است، گرچه بررسیها نشان داده است، مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حملات قلبی و سرطانهای پروستات، پستان، ریه، معده، لوزالمعده، روده و دهان می شود؛ اما به طور کل خود گوجه فرنگی مانع ابتلا به بیماری سرطان معده شده و با مصرف روزانه آن میتوان از این سرطان شایع دوری کرد.
«لیکوپن»، مهمترین ماده غذایی موجود در گوجه فرنگی است و با خاصیت آنتی اکسیدانی خود قادر است، رادیکالهای آزاد اکسیژن را خنثی کرده و به این وسیله از ابتلای افراد به بیماریهایی از قبیل سرطان، پیری زودرس، مشکلات قلبی و عروقی، پوکی استخوان، دیابت و بسیاری از مشکلات و بیماریهای دیگر جلوگیری کند.
سرطان معده چهارمین سرطان شایع در دنیاست و با علل ژنتیکی، عادات تغذیه نظیر مصرف غذاهای دودی و شور مرتبط است.
منبع: فارس
نظرات بینندگان