هشدار رئیس انجمن صنایع غذایی ایران؛
به هیچ وجه زولبیا و بامیههای «رنگی» در ماه رمضان نخرید!
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن مضر است از مردم خواست تا از خرید نوع رنگی این شیرینی خودداری کنند.

وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمیکنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید میدانند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: زولبیا و بامیههای رنگی که اخیراً به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق میشود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیههای رنگی معمولاً در مکانهای بهداشتی تهیه نمیشوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیبرسان کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات بینندگان