ابتلای 33 درصد از جامعه کارگری به اختلالات روانی
حسین مدنی معاون پیشگیری اداره کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری بنیاد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، با ارایه گزارش عملکرد این وزارتخانه در راستای کاهش معضل اعتیاد و آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: اجرای طرح پیمایش ملی وضعیت شیوع اعتیاد در جامعه کارگری نشان داد 33 درصد از کارگران، دچار انواع اختلالات روانی از جمله افسردگی و اضطراب هستند و آمار بیانگر این است که در مسأله سلامت روان کارگران وضعیت حاد و نگران کننده ای داریم.
وی افزود: پس از سنجش آمار فوق، آموزش مداخلات کاهش شیوع اعتیاد را آغاز کردیم، در حال حاضر بیش از 2 سال از اجرای این برنامه می گذرد و در سال جاری نیز ادامه می یابد.
معاون پیشگیری اداره کل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: این وزارتخانه در راستای امر پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی، برنامه های پیشگیری از اعتیاد را در مناطق ویژه و مناطق آزاد برگزار کرده است که منطقه عسلویه نخستین پایگاهی بود که برنامه های فوق در این منطقه اجرا شد.
مدنی خاطر نشان کرد: تدوین برنامه های استراتژیک بخش دیگری از فعالیت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود که با اقبال و موافقت شخص وزیر کار مواجه شد و با جدیت در حال پیگیری است.
وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای روز جهانی مبارزه با موادمخدر برنامه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد را در شهرکهای صنعتی و اصناف آغاز کرده و در این راستا 64 کارگاه آموزشی برگزار شده است و این برنامه ها تا 10 روز آینده ادامه دارد.