رفع مشکلات مردم در ادارات با حرکت جهادی رفع می شود
وی افزود: متأسفانه در برخی مناطق شهری مشاهده کردهام که عکس شهدا را جمعآوری میکنند، یکی از مطالبات شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرداری و شورای شهر باید همین مسئله باشد که چرا نمادهای فرهنگی در معابر شهری که یاد شهدا را زنده نگه میدارند، حذف میشود.
سلیمان مهدوی با اشاره به مثالی از چگونگی تکریم رزمندگان در برخی از کشورها گفت: کارمندان ادارات هر چه میتوانند در تکریم این بزرگواران تلاش کنند.
مهدوی بیان کرد: یکی از معروفات تکریم ارباب رجوع و تسهیل در امورات ایشان در دستگاهها است، در ادارات شکل و نوع خدمترسانی باید به گونهای باشد که ارباب رجوع احساس کند کارش به آسانی راه میافتد،.
وی عنوان کرد: برخی از دبیران به جای اینکه با توجه به مشکلات مردم برای رفع مشکلات اساسی گامهای مهم بردارند، در گزارشات اخیر خود قید کردهاند صندوق پیشنهادات در اداره نصب کردهایم متاسفانه به جز دو، سه اداره کل از مابقی ادارات در جهت رفع موانع اساسی موجود در ادارات گزارش مثبتی دریافت نکردهایم.
وی خاطر نشان کرد: نصب صندوق پیشنهادات بد نیست ولی آیا مدیران دستگاهها و کارمندان آن از مشکلات و معضلات ارباب رجوع خود اطلاع ندارند؟ امروز نیاز به حرکتهای جهادی برای رفع مشکلات مردم داریم.
مهدوی با اشاره به نصب ماده 609 قانون مجازات اسلامی در برخی ادارات استان گفت: ارباب رجوع با خواندن این قانون احساس میکند اینجا حق اعتراضی ندارد و اگر حرفی بزند با او برخورد میشود، در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان به این موضوع اشاره کردهام و استاندار هم با ابراز ناراحتی اعلام کردهاند که اگر دستگاهی این قانون را نصب کرده است، آن را بردارد، همچنین اخیرا از سازمان اداری و استخدامی کشور نیز بخش نامه شده است که این قانون را در معرض دید عمومی قرار ندهید تا مردم احساس نکنند حق اعتراضی ندارند.
وی با اشاره به لزوم برگزاری درس اخلاق به ویژه اخلاق اداری در دستگاهها اظهار داشت: دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر پیگیری کنند جلسات درس اخلاق در اداره با حضور همه افراد برقرار شود.
انتهای پیام/