در سایه غفلت متولیان فرهنگی شیراز؛
دوباره ارم، دوباره رقص/ دوباره سکوت مسئولان؟
سهل انگاری ها نسبت به اتفاقات ایام نوروز در شیراز باعث شد تا روز گذشته بازهم شاهد این حرکت ضد فرهنگی باشیم و دوباره روبروی باغ ارم محلی شد برای نواختن موسیقی خیابانی و تجمع زنان و مردانی که خیابان را با مجالس عروسی و عیش اشتباه گرفته بودند.
به گزارش شیرازه؛ در ایام تعطیلات نوروزی ناهنجاری هایی به بهانه موسیقی خیابانی در شیراز رخ داد که بیشتر به یک دیسکو کوچک شباهت داشت و با واکنش هایی از طرف مردم و رسانه ها همراه بود، واکنش هایی که هرگز پیگیری مسئولان را به همراه نداشت و معلوم نشد چه نهادی باید از پیشامد این رویدادها جلوگیری کند.
پاسکاری ارشاد، شهرداری و نیروی انتظامی باعث شد تا به مرور زمان این مسئله فراموش شود، بدون آنکه مشخص شود کدام نهاد در انجام وظایفش کوتاهی کرده و باعث این رویداد زشت اجتماعی شده است.
همین سهل انگاری ها باعث شد تا روز گذشته بازهم شاهد این حرکت ضد فرهنگی باشیم و دوباره روبروی باغ ارم محلی شد برای نواختن موسیقی خیابانی و تجمع زنان و مردانی که خیابان را با مجالس عروسی و عیش اشتباه گرفته بودند.
حال باید مشخص شود کدام نهاد مسئول سر و سامان دادن قانونی به موسیقی خیابانی است، و اگر گروهی بخواهد فعالیت کند باید از چه سازمانی مجوز بگیرد؟ و اگر مجوزی هم صادر شد، کدام نهاد نظارتی باید از سوء استفاده فرصت طلبان جلوگیری کند؟
این مسئله یکبار برای همیشه بطور جدّی از طرف سازمان های مربوطه تا رسیدن به نتیجه پیگیری شود، تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در شیراز نباشیم.
اگر خوشبینانه به این اتفاق بنگریم، یک حرکت برنامه ریزی نشده و اتفاقی بوده که توسط چند فرصت طلب انجام شده است، امّا بدیهی است که اگر در این موضوع از سوی اداره ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی و دیگر سازمان های مرتبط کوتاهی صورت گیرد، باعث می شود که این حرکت به یک رفتار عادی وعرفی غیر مشروع برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود و یقیناً این قصور به این راحتی ها قابل جبران نخواهد بود و بعد از آن نیز مطالبه رسانه ها و مردم متدین شیراز از مسئولان متفاوت خواهد بود.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
خیلی ناراحتین برین رقه سوریه
اینجا نمیذاریم مشهد یا قم بشه
نهاد تفریح چه جایگاهی دارد؟
آیا اساسا نهاد تفریح را آن طور که در جامعه شناسی آمده قبول داریم؟
چرا بعضی از مردم هنجار شکنی می کنند؟
نهاد آموزش و پرورش به معنای اعم آن برای جلو گیری از هنجار شکنی چه نقشی در جامعه ایفاء می کند؟
آیا این نهاد وظائفش را به خوبی انجام می دهد؟
برای نهاد تفریح با توجه به فرهنگ غنی اسلامی ایرانی چه برنامه ای وجود دارد؟
برای جلو گیری از هنجار شکنی نیروی انتظانمی چه برنامه ای دارد؟
اساسا این شکل از کارها از قبل هم وجود داشته اما در سالنهای کنسرت و موسیقی از روی صندلی ها تالار حافظ گرفته تا ..... اما امروز به یمن عدم نظار رت متولیان به محلهای خاص کشیده شده و تا چندی به سطوح دیگر کشیده خواهد شد وقتی ارشاد فارس در سال 92 گذر هنر را با این سبک و سیاق برگزار کرد و مدیر کل وقت آن مریدی به بهانه حضورش در مدیر کلی ارشاد دست به چنان ساختار شکنی زد و صدای هیچ بشری از حلقومش خارج نشد تاری بود که آن روز نواخته شد و صدایش امروز به گوش شما رسیده است
علی برکت الله
شادی و رقص و پایکوبی هیچ منافاتی با اسلام ندارد.
حنای بعضی گروه های حاکم هم برای مردم رنگی ندارد
از به اشتراک گذاشتن خصوصی ترین چیزاتون چه لذتی میبرید؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتونو به اون راه نزنید! هر رفتاری یه پیامی داره!