کد خبر: ۱۲۷۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۷
امام جمعه شیراز در مراسم گرامیداشت روز گزینش:

قوانین گزینش بازبینی و اصلاح شود/ عمده گلایه مردم از عملکرد بد برخی مدیران است

آیت الله دژکام گفت: 36 سال از تشکیل هسته‌های گزینش می‌گذرد و بازبینی و اصلاح قوانین گزینش ضروری است. عمده گلایه مردم از عملکرد بد برخی مدیران است.
به گزارش شیرازه، 15 دی‌ماه سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل گزینش است. به همین مناسبت امروز در استانداری فارس مراسم بزرگداشت روز گزینش با حضور نماینده ولی فقیه در فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس و اعضای هسته‌های گزینش برگزار شد.

نماینده مقام معظم رهبری در فارس در این مراسم با تاکید بر اینکه نظام اسلامی باید عدالت‌گستر باشد، گفت: اگر مدیری غیرعادل منصوب شود مدیریت غیرعادلانه خواهد داشت و قوانین و ساختار صحیح را نیز به درستی اجرا نخواهد کرد. عدالت کارگزارن نظام باید به عنوان یک بحث فقهی با جدیت دنبال شود.

آیت الله لطف الله دژکام با بیان اینکه هیچ کس نیز حق ندارد خودش را به دیگران تحمیل کند، اظهار کرد: اگر ملاک‌های گزینش به طور دقیق مشخص باشد کسی نمی‌تواند فلان آقا را تحمیل کند چراکه نظام اسلامی نظام شایسته‌سالار است. اگر رابطه‌بازی‌ها مانع از خدمت افراد صالح و روی کار آمدن افراد ناصالح شود، خیانت به نظام است.

وی داشتن نظام تربیتی صحیح را برای تربیت افراد مناسب برای گزینش ضروری دانست و افزود: اگر ملاک‌ها و شاخص‌های گزینش تصحیح شود، والدین تلاش می‌کنند فرزندان خود را مطابق با آن شاخص‌ها تربیت نمایند.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: در شاخص‌های گزینش باید رفتارهای منفی و مثبت را ارزش‌گذاری کنیم و افراد خداترس، مومن و عادل را انتخاب کنیم. در مقابل از به کارگماردن انسان فاسق یعنی انسانی که خدا را و خود را فراموش کرده است ولو اینکه نمازخوان باشد و ویژگی‌های ظاهری را حفظ کرده باشد خودداری کنیم. روانشناسان براساس رفتار انسان‌ها شاخص‌های خداشناسی را ارائه داده‌اند. کسی که اهل دروغ است و بیماری شخصیت دارد نمی‌تواند پشت میز نظام اسلامی بنشیند.

آیت الله دژکام با بیان اینکه شخصی که گوشه‌ای از کارهای نظام و مردم به او سپرده می‌شود باید امانت‌دار باشد، گفت: 36 سال از تشکیل هسته‌های گزینش می‌گذرد و بازبینی و اصلاح قوانین گزینش ضروری است. عمده گلایه مردم از عملکرد بد برخی مدیران است و این نشان می‌دهد که گزینش در همه موارد موفق عمل نکرده است.

وی اظهار کرد: فرآیند استخدام قراردادی، پیمانی و رسمی برای این است که مدام براساس شاخص‌ها افراد ارزیابی شوند و افراد ناصالح از این فیلترها عبور نکنند و به سطوح مدیریتی بالاتر دست یابند.

امام جمعه شیراز ضرورت اطلاع‌رسانی و اقناع مردم درخصوص امر گزینش را متذکر شد و گفت: باید اطلاع‌رسانی‌ها به گونه‌ای باشد که اقشار مختلف مردم اقناع شده و نتیجه گزینش را بپذیرند.

شرایط گزینش در دهه اول انقلاب با اکنون تفاوت دارد

یدالله رحمانی، معاون امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: باید گزینشگران در امر گزینش مراقب باشند هم حقوق افراد و هم حقوق نظام حاکم بر جامعه رعایت شود.

عضو هسته گزینش استانداری فارس با بیان اینکه برخی با عینک بدبینی به گزینش نگاه ‌می‌کنند، گفت: گروهی با حب و بغض به دنبال مخدوش کردن خدمات گزینش هستند اما گزینشگران باید مراقبت کنند که قدمی فراتر از قانون برندارند هرچند به افرادی که خطایی سهوی مرتکب می‌شوند باید فرصت دوباره داد.

رحمانی با بیان اینکه شرایط دهه اول انقلاب با شرایط کنونی تفاوت دارد، گفت: باید شرایط اجتماعی و روانی جامعه را در نظر گرفت و براساس شرایط زمانی عملکرد افراد را ارزیابی کرد.

بیش از 12 نفر از افراد معرفی شده برای پست‌های حساس در فارس پشت فیلتر گزینش ماندند!

سید عباس اسدی‌زاده، دبیر هسته گزینش استانداری فارس با تاکید براینکه مسئولان گزینش براساس وظیفه و قانون عمل کرده‌اند، گفت: بیش از 12 نفر از افرادی که برای پست‌های حساس بخشداری و شهرداری‌ها معرفی شده بودند در گزینش رد صلاحیت شدند.

وی با بیان اینکه قانون گزینش فصل‌الخطاب است، گفت: گاهی برای برخی پست‌های فرمانداری و شهرداری از طرف کسانی سفارش می‌شد که توقع آن را نداشتیم و ما بدون درنظر گرفتن ملاحظات براساس قانون عمل کرده و توجهی به سفارش افراد نداشته ‌ایم.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان