کد خبر: ۱۲۸۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
قائم مقام معاون فضای مجازی سازمان صدا و سیما مطرح کرد:

مسئولین نسبت به فضای مجازی دچار جهل مرکب هستند/ دعواهای توئیتری بخشی از جنگ است نه همه آن

نوری گفت: مسئولین در فضای مجازی به سطح نازل فیلترینگ می‌اندیشند و در جهل مرکب به‌سر می‌برند و نسبت به نادانسته‌های این فضا شناخت کافی ندارند.

ضرورت ایجاد زیرساخت‌های فعالیت‌های مجازی/ مسئولین نسبت به فضای مجازی دچار جهل مرکب هستند/ دعواهای توئیتری بخشی از جنگ است نه همه آنبه گزارش شیرازه، غلامرضا نوری، قائم مقام معاون فضای مجازی سازمان صدا و سیما در اولین گردهمایی فعالان فضای مجازی تحت عنوان «مجازیست» گفت: در دهه ها و سال هایی زندگی می‌کنیم که تحولات بزرگی در خال رخ دادن است و پرداختن به مسائل سطحی مانع از دیدن تحولات بزرگ می شود.

وی با بیان اینکه در دوره کنونی عمق بخشی به پیام خیلی کم شده است و فضای مجازی ما را به سطحی نگری نزدیک کرده است آن را خطر بزرگی دانست و افزود: نسبت سطح (پیام) به حجم (محتوا) زیاد شده است. مخاطب در رسانه سنتی فقط گیرنده پیام بود و اکنون مخاطب جزیی از پیام است و خود می‌تواند رسانه باشد.

قائم مقام معاون فضای مجازی سازمان صدا و سیما با بیان اینکه مدل حکمرانی در دنیا در حال تغییر است، گفت: در مدل رسانه ای سنتی رسانه ها عمودی بود و کپانی های بزرگ رسانه ای تلاش می کردند با انحصار تولید محتوا فاصله یک درصد نخبگان و عموم مردم جامعه را حفظ و به طور مجزا افکار عمومی آنان را کنترل می کردند ولی اکنون رسانه‌ها درحال افقی شدن هستند.

نوری با بیان اینکه بین 40 تا 45 میلیون ایرانی در فضای مجازی حضور دارند، استفاده‌های تبلیغاتی و اطلاعاتی اروپایی‌ها و آمریکایی ها از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی مثل فیس‌بوک را یاداور شد و گفت: اروپا و آمریکا دعوا بر سر داشتن زیرساخت‌های شبکه‌های اجتماعی است اما متاسفانه در کشور ما ان را به سطح نازل فلیترینگ تنزل داده‌اند.

وی ارکان قدرت حکمرانی در دنیا را درحال تغییر عنوان و اظهار کرد: یکی از ارکان مهم حکمرانی جدید ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فراهم کردن فضا بر بستر اینترنت است.

قائم مقام معاون فضای مجازی سازمان صدا و سیما با اشاره به پنج مرحله تشکیل تمدن اسلامی گفت: در تشکیل انقلا ب و نظام اسلامی موفق بودیم اما سال‌هاست که در تشکیل دولت اسلامی که پیشرفت، عدالت و رفاه را تامین کند، مانده‌ایم.

نوری با اشاره به بیانیه رهبر معظم انقلاب تحت عنوان گام دوم انقلاب گفت: این بیانیه نقطه عطف برای آغاز چهل سال دوم و یک منظومه فکری دارای نگاه کاربردی به ۴۰سال آینده است. این بیانیه خطاب به جوانان و یک اتمام حجت با آنان است که باید در حکمرانی جدید دنیا برای استفاده از فرصت‌ها و جبران عقب‌ماندگی‌ها طرحی نو بیندازند. جوانان باید شانه به زیر بار ماموریتی در انقلاب بدهند که ساختارش آرمان‌خواهی و انقلابی‌گری است.

خبرنگار ایران در عراق بر استفاده جوانان از فرصت طلایی که توسط فضای مجازی ایجاد شده تاکید و اظهار کرد: در سال 1991 در جنگ عراق و کویت، رسانه‌های دنیا وقایع تلخ انتفاضه شعبانیه را پنهان کردند و رویترز در بالای تلکس خود می‌نوشت این خبر توسط وزارت دفاع آمریکا سانسور شده است. در حمله آمریکا به عراق در سال 2002 نیز سیاست این رسانه تغییر کرد و به طور غیرمستقیم با بیان اینکه خبرنگار با تانک وارد بغداد شد به سانسور اخبار اذعان کرده است. وقایع تلخ گورهای جمعی چند هزار نفری و بخش بزرگی در تاریخ محو شد و اکنون نیز برای پنهان کردن جنایات در بحرین تلاش می‌کنند که جا دارد جوانان برای نشان دادن وقایع و مظلومیت ملت ایران و بحرین و ... از فرصت فضای مجازی استفاده کنند.

وی با گوشزد کردن این نکته که دعواهای توئیتری یکی بخشی از جنگ است نه همه آن، گفت: رسالت تاریخی نسل سوم و چهارم انقلاب احساس مسئولیت برای تشکیل دولت اسلامی و فراهم کردن مقدمات ظهور است.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان