التهاب بازار و ارز به دلیل باجگیری و فشار از پایین است/ مطالبهگری تبدیل به سیستم شود
جواد کریمی قدوسی با تصریح بر بازخوانی این بیتوجهیها در برهههای مختلف انقلاب توسط جریان انقلابی و عدم تکرار آن، افزود: باید علت این بیتوجهیها و اتفاقات مشخص شود و نقش و سهم چهرهها و شخصیتها و همچنین تشکلها، احزاب و جریانات به خوبی در این بیتوجهیها مورد واکاوی قرار بگیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس با بیان اینکه این پرسشها را باید واقعبینانه و فارغ از هر نگاه تعصبی روی حزب و تشکل خاصی بازخوانی کنیم، تصریح کرد: یکی از بزرگترین غفلتهایی که صورت گرفت، بعد از پایان جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس به وجود آمد و برخی جریانهای انقلابی آن روز و هاشمی رفسنجانی به صورت مشخص از چهرههای شاخص آن زمان بود که پرچم جریان انقلابی دستش بود و به ریاست جمهوری برگزیده شد.
کریمی قدوسی ادامه داد: جنگ تمام شده بود و نام و رسالت آن دولت، دولت سازندگی شد، یعنی آمدهایم که خرابیهای جنگ را برطرف کنیم و اقتصاد را بسازیم. زمانی که کابینه اول هاشمی به مجلس معرفی شد، نمایندگان مخالف پشت تریبون رفتند و گفتند آقای هاشمی این کابینه یک نفرشان سابقه انقلابی ندارد، این چه کابینهای است که پاسخ هاشمی در دفاع از کابینه این بود: که من یک نفر که سابقه انقلابی دارم، کافیست، شما به اینها چه کار دارید؟
این
نماینده اصولگرای مجلس گفت: یک کابینه کاملا تکنوکرات، غربگرا،
عدالتگریز و با عدم باور نسبت به آموزههای انقلاب و دستاوردهای انقلاب
زمام امور اجرایی کشور را بعد از جنگ به عهده گرفت؛ در دوره جنگ هم که هشت
سال میرحسین موسوی و امثال بهزاد نبویها و این تیمها موثر بودند.
وی با بیان اینکه به زمان جنگ کار نداریم، چون داستان آن فرق میکند،
تصریح کرد: کابینه سازندگی یکی از غفلتهای بزرگی بود که صورت گرفت و
پایهریزی بسیاری از مصیبتهایی که امروز به وجود آمده آن روز کار گذاشته
شد و آن سبک نگاه هاشمی و دولت سازندگی سرچشمه بسیاری از غفلتهای بزرگ بود
که به وجود آمد و این غفلت هشت سال بعد از خودش را هم زیر سوال برد.
نماینده ادواری مردم مشهد در مجلس بیان کرد: دولت خاتمی نیز تداوم همان دولت سازندگی بود اما با یک شعار متفاوتی از دولت هاشمی ولی ادامه همان دولت بود، کابینه نیز هم تقریبا همان کابینه زمان هاشمی بود واین یعنی 16 سال بیتوجهی و غفلت.
وی با اشاره به اینکه یکی از غفلتهای بزرگ دولت دهم، شخص احمدینژاد بود، گفت: دولت نهم که آمد بعد از آن همه سال غفلت، نبض امور اجرایی را با پشتوانه جریانهای انقلابی برای احیا کردن گفتمان امام(ره) و انقلاب و رهبری به دست گرفت.
کریمی قدوسی افزود: دولت نهم هم واقعاً دولت پرکار و با گرایش کاملا انقلابی بود و کابینه هم انقلابی بود، استاندارها اکثرا بچههای جهاد و جبهه و جنگ بودند، فوقالعاده خوب کار میکردند البته باز هم بیحاشیه نبودند، ولی فرایند یک فرآیند بسیارخوبی بود و تقریبا کار تمام شد؛ یعنی برای جریان غربگرا تقریبا تعیین تکلیف شد و کامل ناامید هم شدند که دیگر برنمیگردند و جریان فتنه و هم تفکر سازندگی و کارگزاران فهمیدند که با این اقبال مردم نسبت به دولت نهم دیگر جای برگشتشان نیست.
وی بیان کرد: ولی متاسفانه غفلتی که در دولت دهم به وجود آمد و آن اتفاقاتی که از حکم معاون اولی مشایی تا خانهنشینی احمدینژاد و التهاب بازار و ارز و ... با هدف باجگیری مثل اکنون اتفاق افتاد و وی از حمایت جریان حزباللهی و انقلابی غفلت کرد و همین باعث بازگشت تفکر غربگرا و فتنه شد.
کریمی قدوسی بیان کرد: احمدینژاد در دولت دهم باج تایید مشایی را میخواست، اما این دولت از همان ابتدا باج برای عادیسازی ارتباط با آمریکا را میخواهد و این التهاب بازار و ارز به دلیل همین باجخواهی و فشار از پایین است.
نماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه شایستگی و نفوذ کلام ما به اعتبار اسلام و انقلاب و مردم و خون مقدس شهداست، تصریح کرد: نباید با غفلت و بیتوجهی مانع وحدت شویم، باید برای شعارهای انقلاب پافشاری کنیم و اگر آبرویی داریم از اسلام است و باید مثل یک سرباز در جریان انقلابی باشیم و نباید خود را به جریان انقلابی تحمیل کنیم، احزاب و گروهها و جمعیتها همه آمدهاند که نیرو و توان برای اسلام فراهم شود نه برای حزب خود و باید ملاک انتخاب افراد بر مبنای اسلام و انقلاب و نوع سبک زندگی باشد.
وی با اشاره به اینکه برخی چهرههای ناشناخته در انتخابات به دلیل همین بیتوجهی و غفلت بالا آمدهاند، اضافه کرد: در همین اسناد فتنه ۸۸ بنده این را منتشر کردم، در سایت هم هست، چهار صفحه سند است که در طراحی فتنه ۸۸ دو تا رسالت نوشته شده است انشقاق بین اصولگرایان و ایجاد وحدت بین اصلاحطلبان؛ پس جریان انقلابی باید هوشیارانه به سمت ایجاد وحدت حرکت کند.
این نماینده اصولگرا علت اصلی این غفلت و ایجاد دولتهای ناکارآمد را نفوذ و سرمایهگذاری و فرهنگسازی غرب در این کشور دانست و فرمایشات امام راحل را یادآور شد که فرمودند: ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت.
کریمی قدوسی گفت: چالش ۴۰ ساله انقلاب، بر سر بود و نبود این تفکر غربگرا هست که از زمان مهندس بازرگان، اولین دولت موقت شروع تا همین الان ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: اکنون جامعه از پختگی برخوردار شده و تفاوت تفکرات را در اداره جامعه میداند و ما نباید از نظارت بر عملکرد مسوولینی که انتخاب میکنیم غفلت کنیم؛ امری که در این ۴۰ سال تحقق پیدا نکرد و باید مطالبهگری تبدیل به سیستم شود.
انتهای پیام/