اعدام دستهجمعی دیگری در عربستان
«امریکن کانزرویتیو» در گزارشی به عنوان «اعدام دستهجمعی دیگری در عربستان سعودی جدید» مینویسد: روز سهشنبه عربستان در یک اعدام دستهجمعی ۳۷ نفر را به اتهامات جعلی تروریسم اعدام کرد.
در ادامه این گزارش آمده است: این بزرگترین اعدام دستهجمعی در عربستان سعودی طی سالهای اخبر و از سال ۲۰۱۶ که طی آن ۴۷ نفر اعدام شدند به حساب میآیند.
بر اساس اعلام فعالان حقوق بشری عربستان بیشتر افرادی که روز سهشنبه اعدام شدند از اقلیت شیعیان این کشور بودهاند.
این پایگاه در بخش دیگری مینویسد: دولت عربستان همواره سرکوبگر و وحشیانه اقدام کرده، اما طی سالهای اخیر این سرکوبگری افزایش یافته است.
امریکن کانزرویتیو در ادامه ضمن اشاره به این موضوع که افراد اعدام شده در روز سهشنبه تحت شکنجههای شدید قرار گرفته و از آنان اعترافگیری شده، مینویسد: آمریکا نباید هیچگونه پشتیبانی از دولتی به عمل آورد که مردم را با استفاده از شکنجه وادار به اعتراف به جنایاتی کند که آنها مرتکب نشدهاند و آنها را به اتهام کارهایی که انجام ندادهاند اعدام کند.
این گزارش میافزاید: به نظر میرسد که همچنان بیرحمی و تجاوز دولت عربستان در حال افزایش است و بعید است که ریاض در آینده نزدیک تغییری در این رفتار خود ایجاد کند. شکنجه و اعدام این افراد تأکیدی است بر این مطلب که دولت آمریکا باید برای آزادی شهروندان آمریکا که به صورت غیر قانونی از سوی عربستان سعودی بازداشت شدهاند اقدام کند پیش از آنکه افراد بازداشت شده به این سرنوشت دچار شوند.
این پایگاه در ادامه مینویسد: دولت عربستان با مخالفان خود به عنوان تروریست برخورد میکند و آنها را بعد از شکنجه برای اعترافات ساختگی، اعدام میکند. شیعیان عربستان که به شدت مورد تبعیض قرار گرفتهاند هدف عمده این اقدامات تجاوزکارانه هستند.
به نوشته امریکن کانزرویتیو:، قوانین عربستان سعودی چنان تعریف گستردهای از تروریسم ارائه دادهاند که حتی عقاید شخصی و اعتراضات سیاسی مسالمتآمیز را نیز در بر میگیرد.
بیشتر بخوانید: تصاویر و اسامی شیعیان اعدام شده از سوی رژیم سعودی
فعالان حقوقی که سال گذشته در یکی از اقدامات سرکوبگرانه ولیعهد این کشور بازداشت شدند نیز پیش از این تحت شکنجه قرار گرفتهاند و خطری بسیار واقعی وجود دارد که این افراد نیز به سرنوشت کسانی دچار شوند که روز سهشنبه اعدام شدند.
امریکن کانزرویتیو میافزاید: یکی از افرادی که روز سهشنبه اعدام شد نوجوانی بود که قرار بود برای ادامه تحصیل به آمریکا بیاید، اما او نیز مانند دیگر افراد اعدام شده، برای اعترافات ساختگی مورد شکنجه قرار گرفته است. یکی دیگر از افراد اعدام شده از شخصیتهای مذهبی شیعه بود که به دلیل حمایتش از گفتوگو و همکاری میان شیعه و سنی مشهور بوده، اما به طور خصمانهای متهم به تحریک فرقهگرایی شد.
این پایگاه در پایان مینویسد: این نمونهای از افرادی است که دولت عربستان ترجیح میدهد آنها را اعدام کند. دولت عربستان به طرز وحشیانهای در حال شکنجه و آزار اقلیت شیعیان در این کشور طی سالهای زیادی بوده است و طی این سالها این شکنجه و آزار تنها شدت یافته است. این اعدام تنها آشکارترین شاهد برای شکنجه و سرکوبها است و یادآوری است از چگونگی اقدامات حکومت عربستان سعودی.
راه دانا
انتهای پیام/