۷ دلیل ورود ایران به جنگ با داعش در سال ۲۰۱۲
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، امروز صبح ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ مراسم اختتامیه همایش ملی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به همراه تجلیل از برگزیدگان مقالههای برتر با حضور مسئولان استان در سالن همایش شهید سلیمانی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس برگزار شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در این مراسم به ایراد سخن در حوزه کار علمی در موضوع دفاع مقدس و همچنین ۷ دلیل ورود ایران به جنگ با داعش در سال ۲۰۱۲ و دلایل سقوط سوریه پرداخت.
سردار سعید کوشکی در رابطه با کار علمی در موضوع دفاع مقدس گفت: خدا به ما لطف کرد که این دیوار بلند انحصاری که در حوزه علم و دانش بود و کمتر اجازه میداد که در موضوع علمی دفاع مقدس ورود کنیم با همت دانشگاه آزاد اسلامی استان وارد این فضا شدیم.
وی افزود: ما در برگزاری اولین همایش با سختیهای متعددی مواجه شدیم بزرگترین سختی عدم باور خودمان به استقلال بود که با توکل بر خدای متعال انجام پذیرفت در اولین همایش بیش از ۲۵۰ مقاله به ما رسید که ۱۵۰ مقاله برگزیده شد.
۷ دلیل ورود ایران به جنگ با داعش در سال ۲۰۱۲
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در ادامه سوالی را که دغدغه خیلی از جوانان انقلابی است و البته طرح آن از سمت دشمنان بیرونی است را مطرح کرد: چرا این همه شهدای مدافع حرم تقدیم کردیم و آیا خون آنان هدر رفت؟
سردار کوشکی با این مقدمه آغاز کرد که ما در سال ۲۰۱۲ یعنی ۱۳ سال پیش وارد جنگ با داعش شدیم و ۷ دلیل برای ورود خود داشتیم.
دلیل اول این بود که اولویت اول این جنایتکاران تخریب حرمین اهل بیت سلام الله علیهم بود. دومین دلیل این بود که آنها آمده بودند برای کشتار شیعیان. سومین دلیل این بود که فرمان ولی خدا این بود.
وی تخریب حرم امام حسن عسکری علیه السلام در سامرا، تخریب مقبره حضرت یحیی علیه السلام و تعرض مقبره حضرت سکینه سلام الله علیها توسط داعش را یادآور شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس چهارمین دلیل ورود به مقوله سوریه را تشکیل حکومت توسط گروه تروریستی داعش دانست و افزود: داعش حکومت تشکیل داد؛ خطبه خوانند و نماز جمعه برگزار کردند و به نام خود سکه ضرب کردند. نقشه محدودۀ خود را منتشر کردند که شامات، عراق جزیره العرب و حتی خراسان و افغانستان هم شامل میشد.
سردار کوشکی خطرناشی از این گروه تروریستی در آن زمان را کاملا حقیقی دانست وپنجمین دلیل ورود به جنگ با این جنایتکاران را اینگونه بیان کرد: خیلیها باور نمیکنند اما داعش تا ۳۰ - ۴۰ کیلومتری مرز ایران آمد.
وی در رابطه با ششمین دلیل تصریح کرد: دولت وقت سوریه از ایران درخواست کمک کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس هفتمین دلیل را درخواست کمک از سوی دولت عراق دانست.
سردار کوشکی در ادامه یادآور شد که داعش در ایران هم دست به اقدامات تروریستی میزد و هم اینکه تشکیلات به راه انداخته بود. تکفیریهای خوزستان و تکفیریهای سیستان و بلوچستان را به خط کردند و به منطقه خودشان برای عملیاتهای جنایتکارانه بردند.
وی گفت: این ۷ دلیلی بود که ایران وارد آن معرکه شد و افتخار میکنیم که شهدای مدافع حرم را دادیم که امروز کربلا، نجف، کاظمین و سامرا مانده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در رابطه با جنایات این گروه تروریستی افزود: هزار و ۸۰۰ سرباز را به جرم شیعه بودن در پادگان نیروی هوایی عراق در یک روز سر بریدند.
سردار کوشکی در رابطه با وظیفه امروز ما و در پاسخ به این سوال که چرا امروز به مسأله سوریه ورود نمیکنیم بیان کرد: که ما رهبر داریم و بدون اذن ایشان کاری انجام نمیدهیم و دوم آنکه در دور قبل هم برای حفظ دولت اسد به سوریه نرفتیم که امروز بخاطر سقوط دولت او به سوریه برویم.
وی ضمن اشاره به این مطلب که ما برای حفظ جبهه مقاومت به سوریه رفتیم افزود: از سال گذشته تا الان ارتش سوریه در مقابل با جنایات رژیم صهیونیستی یک تیر هم شلیک نکرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس ادامه داد: همین دیروز رژیم صهیونیستی ۲۰۰ فروند هواپیمای جنگنده متعلق به مردم سوریه را نابود کرد اما حرکتی از ارتش سوریه برنخواست. ارتش سوریه خیانت کرد و با رژیم صهیونیستی همراهی کرد.
سردار کوشکی بیان کرد: بشار اسد در سه بار از رفت و آمدها به توصیه حضرت آقا گوش نداد و به جریان عربی غربی متصل شد که به امید اینکه نگهش میدارند. چنین آدمی لیاقت شهادت ندارد.
وی گفت: نکته بعدی این است که این گروههای تروریستی قبل از آغاز عملیات تعهد دادند که به حرمین و شیعیان تعرض نکنند و تا الان سرحرفشان ماندند.و نکته دیگر آنکه تغییر رویه دادهاند و از کشتار به سمت جلب نظر مردم روی آوردهاند.
و اما در سوریه چه اتفاقی میافتد؟
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس در خصوص اینکه در سوریه چه اتفاقی میافتد گفت: قطعا در سوریه قتلگاهی میشود برای جریانهای سیاسی مخالف و همانطورکه میبینیم در حال غارت اموال و سرمایههای مردم هستند. هرج و مرج و آشوب هست و به سمت تجزیه پیش میرود.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴