کد خبر: ۱۶۶۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۳
فرمانده انتظامی شهرستان فسا خبر داد:

تهدید شاکی با سوءاستفاده از اعتماد رفیق

فرمانده انتظامی شهرستان فسا از شناسایی کاربری که با تلفن همراه دوستش، شاکی را تهدید می‌کرد، خبر داد.

تهدید شاکی با سوءاستفاده از اعتماد رفیق

فرهاد آراوند در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، اظهار کرد: در پی شکایت فردی جوان از کاربری ناشناس به اتهام تهدید از طریق شبکه‌های اجتماعی، رسیدگی به پرونده در پلیس فتا آغاز شد.

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد فردی ناشناس با ایجاد حساب کاربری در شبکه اجتماعی و به کار بردن ترفند‌هایی برای عدم شناسایی، شاکی را دائماً تهدید می‌کند.

این مقام انتظامی به بررسی تخصصی مستندات موجود توسط پلیس اشاره کرد و گفت: مأموران پس از ردگیری، تلفن همراه مورد استفاده را شناسایی و مالک گوشی را به پلیس فتا احضار کردند.

آراوند به بی‌اطلاعی مالک تلفن همراه اشاره و اظهار کرد: با ادامه تحقیقات، انگشت اتهام به سمت هم خوابگاهی مالک گوشی نشانه رفت که با سوءاستفاده از اعتماد وی، تلفن همراه دوستش را برای انجام اقدام مجرمانه خود انتخاب کرده بود.

فرمانده انتظامی فسا گفت: متهم پس از احضار به اداره پلیس، انگیزه خود را کینه‌ورزی  نسبت به شاکی عنوان کرد و پس از تکمیل پرونده، روانه دادسرا شد.

از فردی که شما را تهدید می‌کند، نترسید

به گزارش «شیرازه»، متأسفانه در بسیاری از موارد که جرمی مثل تهدید، انتشار اطلاعات و… اتفاق می‌افتد، فرد بخاطر ترس از فرد مجرم و یا آبروریزی از شکایت خودداری کرده و دنبال پرونده خود را نمی‌گیرد؛ و حتی در موارد بسیاری به خاطر عدم‌اطلاع از حقوق خود به فرد متهم باج نیز پرداخت می‌کنند و ناخواسته باعث سوءاستفاده شدن شخص خطاکار و حتی زدن آسیب‌های زیاد به خود و جامعه می‌شود؛ بنابراین اگر شما نیز از جمله کسانی هستید که این اتفاق برایش افتاده و یا کسی را می‌شناسید که دچار این مشکل شده است و نیاز به کمک دارد، دنبال شکایت از مجرم را بگیرید.

 به هیچ عنوان به فرد خاطی باج ندهید؛ چراکه تجربه نشان داده است که در اکثر موارد نه تنها این کار دردی را دوا نمی‌کند؛ بلکه حتی خواسته‌های فرد متهم را بیشتر نیز می‌کند.

اگر فردی شما را تهدید کرد برای پیگیری و شکایت از مراحل زیر اقدام کنید:

با به روز شدن قوانین کشور و همگام‌سازی آن‌ها با مسائل روز، می‌توانید در صورت بروز مشکلات در شبکه‌های اجتماعی و یا کلاهبرداری‌های اینترنتی به دادگستری مراجعه کنید و حق خود را از افرادی که جامعه را برای زیستن نا‌امن می‌کنند، بگیرید.

مراحل قانونی برای شکایت از مزاحمت‌ها و پیام‌های تهدیدکننده در فضای مجازی:

مرحله اول؛ جمع‌آوری مدارک بر علیه تهدیدکننده

مرحله دوم؛ نوبت‌گیری از وب‌گاه نوبت‌دهی الکترونیک قضایی

مرحله سوم؛ ثبت‌نام در سامانه ثنا

مرحله چهارم؛ شکایت در دفاتر قضایی

مرحله پنجم؛ مراجعه به دادسرا

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان