فارس باید به منطقه ناامن مواد مخدر تبدیل شود
استاندار فارس در این جلسه، آموزش مربیان زبده و کارآزموده در زمینه گوهرشناسی، گوهرتراشی و طراحی جواهرات را نخستین قدم برای تحقق برنامههای توسعه صنعت گوهرسنگ در استان فارس برشمرد.
حسین صادق عابدین با بیان این که هدف از تقویت این صنعت در فارس، امکان فعال کردن ظرفیتهای معدنی و صنعتی این استان با توجه به برنامههای اشتغالآفرینی است، ابراز داشت: برای عملی کردن برنامههای جامع توسعه صنعت گوهرسنگ در فارس، همکاری و همراهی دستگاههای اجرایی مرتبط در چارچوب کمیتهای متشکل از نمایندگان دستگاهها، الزامی است.
نماینده عالی دولت در استان فارس جهاد دانشگاهی استان فارس، اداره کل آموزش فنی و حرفهای، سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس را مامور برنامهریزی برای طراحی و برگزاری دورههای آموزشی در زمینه صنعت گوهرسنگ کرد.
در این جلسه رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای شناسایی ظرفیتها و توانائیهای این استان در زمینه گوهرسنگها، سرمایهگذاری در این صنعت را موجب شکوفایی اقتصادی فارس دانست.
همچنین یکی از متخصصین گوهرشناسی در گزارشی، وضعیت تولید و تجارت گوهرسنگ در جهان را تشریح و استان فارس را دارای بهترین موقعیت برای رشد این صنعت و بهرهگیری از ظرفیتهای معدنی و کانی دانست.
محمد اعتمادی امکان ایجاد اشتغال در فضای محدود و با هزینه اندک را از مزایای این صنعت برشمرد و دسترسی به معادن تولید سنگهای قیمتی و نزدیکی به بازارهای عمده مصرف در دنیا را از جمله مزیتهای استان فارس در صنعت گوهرسنگ دانست.
بزرگترین موزه گوهرسنگ ایران، بهمن ماه سال90 در باغ ارم شیراز به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/20