فقط 30 درصد ازتوان مساجد استفاده می شود
به گزارش شیرازه به نقل از ایسنا،دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر فارس اظهار داشت:امروز با وجود آنكه تحقيقهاي رسمي و خاصي در اين مورد انجام نشده اما حدود 150 ميليون واحد تردد در سطح مساجد فارس داريم، اگر قدرت جذب را بهخوبي تعريف كنيم، چه استفادههايي كه ميتوان از اين ظرفيت كرد.
خوشنويس با اشاره به لزوم انجام تحقيقهاي علمي در خصوص ظرفيتهاي مساجد و چگونگي امكان استفاده از اين ظرفيتها در ابعاد مختلف و در مسير رشد و اعتلاي جامعه، گفت: در استان فارس تلاش كردهايم در چند مسجد ظرفيتهايي ايجاد كنيم.
وي اضافه كرد: تعريف افرادي تحت عنوان رابطان مساجد، راهاندازي سايتها و استفاده از فضاي مجازي با بهرهگيري از امكاني كه تبيان مركز در اختيارمان قرار داده و ميدهد و ايجاد يك شبكه ارتباطي حقيقي، از جمله راهكارهايي است كه در دستور كار داريم.
وي ادامه داد: در اين برنامهريزي كار بهگونهاي ديده شده كه هر 20 مسجد يك حلقه ارتباطي ايجاد كرده و براي تعريف مساجدي كه بايد در اين حلقه ارتباطي قرار گيرد نيز بايد محيطهاي متقارن شناسايي و ديده شوند، محيطهايي كه تا حدودي از نظر فرصتها و آسيبها در يك سطح قرار داشته باشند.
وي گفت: خروجي كار ميتواند بهگونهاي در مسير اصلاح ناهنجاريها و ايجاد هنجارها استفاده شود.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر فارس همچنين گفت: طرحي از سوي دادگستري در خصوص ايجاد فضاي صلح و سازش در مساجد ارايه شده كه ما هم دستي به اين طرح رساندهايم تا شاهد ايجاد مشاورههاي مسجد محور باشيم.
وي همچنين گفت: نظارت بر ائمه جماعات، عزل و نصب ائمه جماعات و برپايي نشستهايي با منابع انساني درون استاني و ايجاد ارتباط بين اين منابع و منابع انساني موجود در مساجد، از ديگر اقداماتي است كه براي بهرهبردن هرچه بهتر از ظرفيتهاي مساجد در دستور كار داريم.
خوشنويس با اشاره به در پيش بودن بيست و يكمين اجلاسيه نماز نيز گفت: يكي از برنامهها راهاندازي يك كارگروه ويژه در استانها است كه پيشنهادهاي ارايه شده ابتدا در اين كارگروهها چكشكاري شده و سپس براي ارتقاي سطح كيفي اجلاسيه به مركز منعكس شود.
وي خاطرنشان كرد: اين كارگروه در استان فارس با حضور مسوولان و نمايندگان نهادهاي فرهنگي و دستگاههاي تاثيرگذار، تشكيل شده و در جلسات خود پيشنهاداتي را مطرح كرده و از ابعاد مختلف آن را كارشناسي و در نهايت آماده ارايه خواهد كرد.