تاخت و تاز افسانه های کره ای در رسانه ملی
به گزارش شیرازه به نقل از پیام زینب (س) :ورزدار در گفتگویی دلیل اقبال مردمی و رسانه ای به فیلم های کره ای را شرقی بودن ، پرداختن به مسائل خانوادگی و وجود برخی شاخصه ها که می تواند با فرهنگ ما منطبق شود دانست.
وی ضمن اشاره به رویکرد فمنیسمی فیلم های کره ای بیان داشت : در این سریالها جایگاهی که برای خانم ها قابل تصور نیست و یا ضعیف تر است خیلی پر رنگ نشان داده شده است و در واقع حاکمیت مطلق زنان که خیلی هم پشت پرده نیست مانند رزمی کار بودن زن، اقتدار سربازرسان زن ،ملکه و مادر ملکه را به تصویر می کشد که می تواند دختران و زنان ما را دچار بحران هویت کند و این احساس ایجاد شود که در تمام عرصه ها باید مردانه عمل کنند و اینجاست که فاجعه تشخص و هویت زدایی مانع تأثیرگذاری مباحث دینداری و دین مداری می شود.
این استاد دانشگاه دغدغه اصلی خانواده ها را فرهنگ فرزندانشان دانست واظهار داشت اولین گام در راستای ارتقاء آن این است که فرهنگ عمومی جوانان را نسبت به الگو گیری ها تصحیح کنیم و نباید الگوی صفر، صدی ایجاد کرد.
وی ادامه داد : اگر جوانی یک ورزشکار را به عنوان الگو در نظر می گیرد با ید متوجه باشد که شاخصه ی ورزشی او الگو باشد نه شاخصه های دیگر او و یا اگر هنر پیشه ای را به عنوان الگو می پذیرد بحث هنر بازی او شاخصه ی الگویی او باشد.
جانشین سازمان بسیج جامعه زنان کشور در پایان سخن به نقش فعال رسانه در خصوص پیام رسانی غیر مستقیم اذعان کرد و گفت : این گونه فیلم ها نیاز به شفاف سازی و نقد وبررسی دارد ، ضمن اینکه رسانه باید توجه خاص به سوژه یابی و نمایش سریالها داشته تا پیام های این فیلم ها منافاتی با سیاستهای کلان نظام نداشته باشد .
انتهای گفتگو/ص
{$old_album_35866}