راه اندازی مراکز مشاوره روانی در بیمارستانهای عمومی شیراز
به گزارش شیرازه، دکتر مجتبی نقشواریان، مسئول واحد سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیروز (15آبان) در جمع خبرنگاران با اشاره به راه اندازی مراکز مشاوره روانی در بیمارستانهای عمومی شیراز، اظهار داشت: بیماریهای جسمی – اختلالات روانی به ویژه افسردگی اساسی، عوامل اجتماعی و مشکلات خانوادگی علل مهم اقدام به خودکشی هستند.
دکتر نقشواریان با بیان اینکه 22 درصد از جمعیت جامعه مبتلا به اختلالات روانی هستند، تصریح کرد: به دلیل برچسب اجتماعی از مراجعه به مراکز تک تخصصی روانپزشکی خودداری میکنند در همین راستا در جهت برچسب زدایی و به عنوان یک اقدام پیشگیرانه از هفته بهداشت روان، با همکاری و همت مسئولین بیمارستانهای عمومی، تیم مشاوره روانی شامل روانپزشک، روانشناس و مددکار فعالیت خود را در بیمارستانهای شهید فقیهی، شهید رجایی، نمازی و قطب الدین آغاز کرده اند.
مسئول واحد سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: افراد در معرض خطر خودکشی و سایر آسیبهای اجتماعی با تشخیص روانپزشک در این تیم مورد مشاوره قرار گرفته و در صورت نیاز به مراکز تخصصی و فوق تخصصی ارجاع داده می شوند.
وی یاد آور شد: کلینیک پیشگیری از خودکشی از شهریور ماه 91 در سال روز جهانی پیشگیری از خودکشی در بیمارستان علی اصغر (ع) شروع به کار کرده و همه روزه خدمات مشاورهای به مراجعان ارائه میشود.
دکتر نقشواریان افزود: با توجه به اهمیت موضوع، به منظور افزایش توانمندی روانشاسان شاغل در مراکز مشاوره روانی بیمارستانها، کارگاههای آموزشی در زمینه پیشگیری از خودکشی در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/