این شهید چگونه هورالعظیم را تسلیم تفکراتش کرد؟
خاطرات بیساری از ایشان در ذهن دارم. در عملیات خیبر در جزیره مجنون پدافند جزیره جنوبی که تقریبا نزدیکترین خط به دشمن بود برعهده لشکر 19 بود به همین خاطر عراق مرتب آنجا را زیر آتش خود داشت.
یک بار حاج احمد برای سرکشی از خط به منطقه آمد. برای بنده جالب بود که همانطور که حاجی به دقت مشغول بررسی منطقه بود، خیلی صمیمی و گرم با تمام افراد تا رده رزمنده مصافحه و احوالپرسی میکرد که این خود باعث بالا رفتن روحیه رزمندگان حاضر در آن خط بود که این چنین فردی در سطح قرارگاه در آنجا حاضر شده و احوال آنها را جویا میشود.
ایشان را میتوان یکی از مبتکران عملیات خیبر دانست که با طرح منحصر به فرد خود توانست راهی برای عبور هلیکوپترهای هوانیروز و قایقهای رزمندگان جهت عبور از انبوه نیزارهای هورالعظیم ابداع کند که این طرح زیبا و خلاقانه را با روزها مطالعه و مشورتها و بررسیهای دقیق در منطقه ارائه کرد. در انجام عملیات والفجر8 و عبور از اروند از اثرگذارترین افراد در پیروزی این عملیات به شمار میرفت.
همه این خلاقیت و اثرگذاریها باعث شد که اگر شما از فرماندهان دفاع مقدس سپاهی با ارتشی درباره حاج احمد سوال کنید، از ایشان به عنوان یکی از نوابع و مبتکران عملیاتهای مختلف در دوران دفاع مقدس نام میبرند.
حاج احمد سیافزاده در مسئولیتهای خود پس از جنگ، چه در اداره عملیات سپاه و یا دافوس به همان مقدار دوران دفاع مقدس، اثرگذار و شاخص بود. احمد رسالت خود در انتقال تجربیات آن دوران به نسل حاضر را نیز با حضور موثر و مداوم در جبهههای راهیان نور کشور به خوبی انجام داد و توانست با جذب مخاطبان جوان در این عرصه نقش اثرگذاری را به نمایش بگذارد.
احمد سیافزاده را میتوان یکی از سرمایههای سپاه دانست که با ارائه خدمت بسیار در زمینههای مختلف به نظام مقدس جمهوری اسلامی، نام ایشان برای همیشه به عنوان یکی از سرداران شهید دوران دفاع مقدس در صفحه تاریخ انقلاب اسلامی محفوظ ماند.
امیدواریم که ما بتوانیم از ادامه دهندگان راه آنان باشیم. ان شاءالله.
در تصویر روی خبر، احمد سیافزاده نشسته از چپ،نفر دوم دیده میشود.
انتهای پیام