کد خبر: ۵۴۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۳

پرتاب ماهواره جدید رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از ایران

ماهواره جاسوسی افک ۱۰ (Ofek-10) اکنون به مجموعه‌ای از ماهو‌اره‌های جاسوسی اسراییل پیوسته که توسط صنایع هوا و فضای (Israel Aerospace Industrie) این رژیم طراحی و فعالیت آنها از سال ۱۹۸۸ میلادی آغاز شده و در آخرین اقدام پیش از این، ماهواره ای با نام افک ۹ (Ofek-9) در سال ۲۰۱۰ میلادی به فضا پرتاب نموده است.
به گزارش شیرازه به نقل از مشرق، رژیم صهیونیستی در تازه ترین اقدام نظامی خود از پرتاب موفقیت ‌آمیز یک ماهواره جاسوسی خبر داده و در همین راستا وزارت دفاع این رژیم اعلام کرده هدف از پرتاب این ماهواره در درجه نخست، کمک به نظارت بر برنامه‌های ‌اتمی و موشکی ایران است.

بر این اساس روزنامه اسراییلی جروزالم پست (The Jerusalem Post) با انتشار این خبر، به موضوع پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره ی جدید جاسوسی توسط رژیم صهیونیستی اشاره و طی گزارشی به بررسی اهداف مد نظر این رژیم در ارسال این ماهواره که افک ۱۰ (Ofek-10) نام گذاری شده و از پایگاه هوایی پالماخیم (Palmahim) در جنوب تل‌آویو (Tel Aviv) به فضا پرتاب شده، می پردازد.


ماهواره "افک" از پایگاهی هوایی در جنوب تل آویو به فضا پرتاب شده، قابلیت شناسایی اهداف در ساعات شب را داشته و در هر شرایط جوی می تواند تصاویر و اطلاعات مربوط به این اهداف را به مرکز مخابره کند.

در همین رابطه موشه یعلون (Moshe "Bogie" Ya'alon) وزیر سابق وزارت سیاست‌های راهبردی رژیم صهیونیستی (Strategic Affairs Minister of Israel) گفته است: افک ۱۰ (Ofek-10) امکان نظارت بهتر دستگاه امنیتی اسراییل را بر تهدیدات نزدیک و دور در هر ساعت از شبانه‌ روز با هر نوع شرایط جوی فراهم می‌کند.



همچنین وزارت جنگ رژیم صهیونیستی طی گزارشی از دریافت نخستین تصاویر و اطلاعات از این ماهواره خبر داد. ماهواره افک که کلمه ای عبری به معنای افق است، در ساعات نخستین بامداد از پایگاه پالماچیم با یک موشک شاویت پرتاب شده و در مدار زمین قرار گرفت.

باید توجه داشت که ماهواره جاسوسی افک ۱۰ (Ofek-10) اکنون به مجموعه‌ای از ماهو‌اره‌های جاسوسی اسراییل پیوسته که توسط صنایع هوا و فضای (Israel Aerospace Industrie) این رژیم طراحی و فعالیت آنها از سال ۱۹۸۸ میلادی آغاز شده و در آخرین اقدام پیش از این، ماهواره ای با نام افک ۹ (Ofek-9) در سال ۲۰۱۰ میلادی به فضا پرتاب نموده است.

نظرات بینندگان