زنگ حساب شیرازه این بار برای رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صدا درآمد
طبق هماهنگیهای بهعمل آمده بناست «محمدهادی ایمانیه» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زنگ حساب شیراز حضور یابد.
به
گزارش سرویس اجتماعی شیرازه؛ پس از شروع مجدد «زنگ حساب شیرازه» در سال 93 و حضور «جعفر قادری» نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و «علی همتی» رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت فارس در دور جدید زنگ حساب، طبق هماهنگیهای
بهعمل آمده بناست «محمد هادی ایمانیه» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان میهمان هفته سوم در «زنگ حساب
شیراز» حضور یابد.
بر این اساس شما مخاطبین میتوانید سوالات خود را تا سه شنبه20 خرداد ماه ذیل این مطلب و در قسمت نظرات برای ما ارسال نمائید. سوالات و انتقادات شما پس از دستهبندی، توسط خبرنگار شیرازه با دکتر ایمانیه در میان گذاشته میشود.
بر این اساس شما مخاطبین میتوانید سوالات خود را تا سه شنبه20 خرداد ماه ذیل این مطلب و در قسمت نظرات برای ما ارسال نمائید. سوالات و انتقادات شما پس از دستهبندی، توسط خبرنگار شیرازه با دکتر ایمانیه در میان گذاشته میشود.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
با توجه به ارادت وعنایت ویزه به الطاف ومحبت های جناب دکتر ایمانیه
لطف کنید در خصوص بیمارستان 36 تختی شهر قادرآباد که با حضور وزیر وقت خانم دکتر دستجردی کلنگ احداث آن زده شد اما در حد 15تا 30درصد پیشرفت ساختمانی نیمه تمام رها شده
دوم اینکه درمانگاه شبانه روزی شهید بهشتی این شهر در حال فروپاشی است عنایت داشته باشند و
سوم تصمیمات شورای خیرین تامین سلامت بخش مشهد مرغاب تصمیم به تخریب دارند
جناب دکتر قبل از هر اقدامی با حضور مستمر خود در این شهر با توجه به وجود زمین واقدامات نیمه تمام اول این ساختمان را تکمیل کنید وبعد اگر لازم بود تخریب درمانگاه فعلی را انجام دهید
چهارم اگر پزشکان درمانگاه به صورت سه شیفت 8 ساعته بیایند بهتر است تا 24 ساعت بیایند وخستگی کار های دیگر خود را آنجا درآورند لطف کنید بر روند پزشک خانواده و حضور پزشکان نظارت بیشتری شود
میخواستم بدونم چرا داروخانه های فارس مافیایی عمل میکنن و اینکه بازرسان وزارت صنعت معدن و تجارت حق بازرسی از داروخانه ها رو ندارن ؟ بچه های بهداشت محیط هم که نمیتونن در خصوص قیمت نظارت بکنن و ایضا" کارشناس شبکه ؟
دوماه پیش یکی از کارشناسان شبکه برا یکی از داروخانه های شهر ما پرونده جریمه نوشته بودن ، بیچاره این بنده خدا براش از استان اخطاریه اومد که دهنت رو شل میگیریم اگه بخوای فضولی کنی ؟
خدایش دارن به مردم خیلی اجحاف میکنن ؟
تو رو خدا دکتر ایمانیه یه اقدام بفرمائید و دوستان شیرازه نیاز هست که در اینخصوص یه گزارش جامع و کامل تهیه کنید . واحدهای بازرسی ادارات شهرستان ها ( اصناف و صنعت و معدن و تجارت ) با هاتون همکاری میکنن و شکایت های بسیار مردمی و گرانفروشی و دیگر تخلفات داروخانه ها رو براتون شرح خواهن داد
جناب آقای ایمانیه شاید این مکان برای یک درخواست جزئی مناسب نباشد اما این درخواست جزئی مشکل بسیاری از بیماران سرطانی را سهل و آسان تر می کند. و از گرفتار شدنشان در خیابانهای شیراز برای یک تاییدیه جلوگیری می نماید.
مدتی قبل هم مطلبی در این خصوص در وبلاگم منتشر کردم که اگر مایل باشید آن را بخوانید :
http://nasl3vomi.blog.ir/post/279
البته این مطلب را به روابط عمومیتان هم از طریق سایت علوم پزشکی ارسال کردم ولی شاید نرسیده باشد.
خلاصه اش این است که مدیر محترم بیمارستان نمازی می گوید یک اتاق ندارد که مورد رضایت کارمندان تامین اجتماعی باشد که آنجا مستقر شوند و بیماران سرطانی نخواهند این همه راه را به چهارراه گمرک بروند.
به تامین اجتماعی انتقاد می کنیم می گوید تقصیر از بیمارستان است که یک اتاق خوب به ما نمی دهد.
به بیمارستان می گوییم می گوید اتاق داده ایم نپسندیده اند.
این مسئله شاید به خاطر مدیریت طولانی بر یک بیمارستان باشد ، به نظر شما بهتر نیست مدیریت در بیمارستانهای بزرگی مثل نمازی دوره ای باشد تا کارآمدی بیشتری در این خصوص بوجود آید.
لازم به ذکر است که حقیر به مدیریت بیمارستان هم مراجعه کردم اما متاسفانه اجازه ملاقات با مدیر را نیافتم ، هر چند انتقادی در این خصوص ندارم چرا که حتما مشغله ی زیادی دارند. اما منشی ایشان هم به جای پذیرفتن درخواست ما فقط گفتند تقصیر تامین اجتماعی است.
حالا به نظر شما یک بیمار سرطانی که از استان بوشهر یا شهر یاسوج یا حتی دورتر به شیراز می آید چقدر باید معطل یک تاییدیه تامین اجتماعی شود و حتی گاهی تا 24 ساعت بی خود و بی جهت در شیراز معطل بماند؟
خواهشمند است توضیح بفرمائید بیمارستان بوانات در چه زمانی به بهر ه برداری مرسد
درمانگاه شبانه روزی شهر مزایجان کی افتتاح می گردد
بیمارستان شهر کره ای کی افتتاح می شود
آیا دانشکده علوم پزشکی گراش به صورت صد درصد از شیراز مستقل است؟ مثلا اگر گراشی ها بخواهند امکاناتی به بیمارستان امیرالمومنین اضافه کنند علاوه بر رضایت وزارتخانه باید رضایت شیراز را هم بگیرند یا خیر؟
برای راه اندازی مرکز درمان ناباروری گراش شما چندان موافق استقرار آن در گراش نبودید و تا الان هم که هنوز راه اندازی نشده علت چیست؟ بانی خیر مدتهاست منتظر دادن مجوز است.
چرا دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیشتر طرحهای بیمارستانی خود را در شهر مستقل (منفک از شیراز )صدرا اجرا میکند در حالی که این شهر طی تقسیمات کشوری کاملا باید جدا از شیراز باشد و در حال حاضر نیز درآمد عوارض ومالیاتهای آن ربطی به شیراز ندارد وبه خزانه شیراز واریز نمی شود .واین در حالی هست که خود شهر شیراز هنوز با کمبود امکانات بیمارستانی مواجه هست .وباید در شیراز ساخت وساز بیمارستانی صورت گیرد .یا اینکه شهر صدرا را نیز از شهریت خارج نمایید وبه شیراز الحاق شود .
در خصوص بیمارستان 64 تخت خوابی ارسنجان، ظاهراً بر سر زمین مورد نیاز بحث هایی مطرح شده. زمین پیشنهادی نماینده ی محترم مجلس حدود 1 هکتار و متعلق به شهرداری است که به نظر می رسد جای توسع برای همچین بیمارستانی ندارد. چرا کارشناسان آن دانشگاه، دیگر زمین های پیشنهادی را بررسی نمی کنند تا مناسب ترین آن ها برای این کار در نظر گرفته شود!؟
و دیگر اینکه شایع شده است دانشگاه علوم پزشکی با خیّری که قصد احداث بیمارستان مجهز در زمینی که از قیل خریداری شده را دارد همکاری نمی کند و نقشه های مورد نیاز را در اختیار وی قرار نمی دهد. آیا این ادعا درست است!؟ با تشکر.
در خصوص بیمارستان 64 تخت خوابی ارسنجان، ظاهراً بر سر زمین مورد نیاز بحث هایی مطرح شده. زمین پیشنهادی نماینده ی محترم مجلس حدود 1 هکتار و متعلق به شهرداری است که به نظر می رسد جای توسع برای همچین بیمارستانی ندارد. چرا کارشناسان آن دانشگاه، دیگر زمین های پیشنهادی را بررسی نمی کنند تا مناسب ترین آن ها برای این کار در نظر گرفته شود!؟
و دیگر اینکه شایع شده است دانشگاه علوم پزشکی با خیّری که قصد احداث بیمارستان مجهز در زمینی که از قیل خریداری شده را دارد همکاری نمی کند و نقشه های مورد نیاز را در اختیار وی قرار نمی دهد. آیا این ادعا درست است!؟ با تشکر.
چرا این چهار نفر حقوق و مزایاشون بیشتر از یه مدیر شهرستان بزرگ و با جمعت هست ؟
چرا همه پرستار ها و پرسنل شبکه و بیمارستان فقط از اقوام و دوربریهای ایشان جذب و بکار گیری میشن؟
چرا پزشک خانواده تو این شهرستان اینقده ضعیف اجرایی شده و برا مردم روستاها مشکل ساز شده ؟
برخی خانه های روستایی واقعا" فرسوده هستن ؟
تو مسیر بین آباده طشک و ارسنجان چرا یک ایستگاه اورژانس جاده ای زنده نمیشه ، این همه تصادف و کشته کافی نیست ؟
حتما" باید بچه مسئول یه یه گردن کلفتی کشته بشه تا اونوقت دراینخصوص اقدامی صورت بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه خانم کارمند قراردادی هستم که الان عقد کرده و کارمند شهرستانم شوهرم در شیراز و خودم هم دانشجوی ارشد شیرازم اما متاسفانه با انتقالم به شیراز موافقت نمیشه لطفا یه کم انتقال و جابجایی را تسهیل بکنید ممنون می شیم
آیا علوم پزشکی شیراز در انتخاب دکتر ضرغام صادقی به عنوان پزشک برتر نقش هم داشت؟
2-آیا به دهها بیمار بستری در راهرو که هر چند ساعت یکی جلو چشمان بیماران مجاور میمیرد بگویید آی سی یو جا نداریم درست است ?
3-بیمارستان سعدی بخش داخلی با این همه بیمار بد حال، 4تا پرستار مسئول 40 بیمار آیا درست است؟ آیابستری بیماران زیر دستگاه تنفس در این بخش صحیح است؟
2-چراقانون در برابر پزشکان یک جور عمل نمیکند مثلا یک پزشک در مطبش هفته ای چند عمل معدود بدست می آورد میبرد اتاق عمل اما دکترهای دانشگاه که حقوق زیادی از دانشگاه میگیرند بعلاوه بابت بیماران که دستیاران عمل میکنند کلی پول میگیرند تعداد زیادی بیمار را هم به بیمارستانهای خصوصی مثل کوثر میبرند آیا انصاف است پزشک خصوصی ماهی 2-3 حق العمل اما یک پزشک دانشگاه روزی 20 حق العمل بگیرد؟ آیا انصاف است. آیا این در نهایت به ضرر بیماران و سلامت کشور نمیشود؟
3- این همه هزینه عمل قلب و سرطان چرا برای پیشگیری بها داده نمیشود
4-چرا اینگونه جراحان پلاستیک مردم را سرکیسه میکنند اما پزشکی که جان بیمار را نجات میدهد گرسنه است؟
5-چرا این همه میان پرستار و پزشک فاصله درآمد است؟
2-تاسیس درمانگاه امام رضا بدون تامین پارکینگ آنهم در محلی که ترافیک قفل است آیا تخطی از قانون نیست
3-دو ساختمان مهم علوم پزشکی که اکنون شده ساختمان کیمیا و ساختمان پزشکان فارس، و ترافیک زند را مختل کرده با چه قیمتی و چگونه و به چه کسی فروخته شد؟
4-آیا شما مافیای پزشکی در فارس را قبول دارید؟
متاسفانه در برخی مناطق استان فارس از جمله شهرستان نی ریز مجوز واحدهای صنفی ماست بندی علارغم وجود این واحد ها در کل کشور و حتی در برخی شهرهای فارس از جمله جهرم ،لار و گراش داده نمیشود و شاهد فروش لبنیات غیر بهداشتی در اکثر سوپرمارکت ها هستیم.پس مسلما نیاز به وجود این واحدها احساس میشود .
حال آیا درست است به دلیل منافع عده ای خاص از اشتغال زایی و برخورداری مردم از لبنیات با طعم سنتی و بهداشتی جلوگیری نماییم؟؟؟
لینک خبر منتشر شده با این موضوع در نی ریز پرس:
http://www.neyrizpress.com/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA/1628-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%86%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D9%81%DB%8C-%D9%84%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%85-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%84-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%9F%D8%9F%D8%9F.html
بخش آباده طشک بزگترین بخش استان فارس میباشد اما بیمارستان ندارد.نزدیک ترین بیمارستان مجهز به این بخش در 160 کیلومتری و در شهرستان مرودشت قرار داردمردم بیچاره بر اثر یک تصادف ساده یا حاملگی و گزش حشرات فوت میشوند چون بیمارستان ندارندسالهاست مردم این منطقه تقاضای افتتاح یک بیمارستان را دارند
چراباید چنین ظلمی در حق این مردم بشود؟
خواهش میکنیم دستور دهید یک بیمارستان در شهر آباده طشک ساخته شود
از زمان شروع طرح پزشک خانواده در استان فقط در بخش آباده طشک نام نویسی صورت گرفت و هیچ پزشک خانواده ای در این شهر فعالیت نکرد و مردم به هیچ وجه از امکانات پزشک خانواده استفاده نکردندچرا؟
خواهش میکنم دستور فرمایید پزشک خانواده در این منطقه وسیع دایر شود
آزمایشگاه آباده طشک که در درمانگاه قرار دارد مجهز نیست آزمایش پیش از ازدواج و....ندارد لطفا دستور دهید مجهز شود
جناب آقای دکتر ایمانیه مردم بخش آباده طشک نزدیک به 13 سال است تقاضای افتتاح یک بیمارستان هرچند کوچک در شهر خود را دارند چون سالهاست به خاطر نبود پزشک متخصص انسان ها فوت میشوند خواهش میکنیم دستور فرمایید و پیگیر افتتاح بیمارستان در این شهر و بخش بزرگ استان باشید
چرا دانشگاه شیراز با نداشتن بودجه و درآمد به اندازه دانشگاه همیشه در دادن حقوق پاداش(حق جذب)و الان فوق العاده شغل پیشتاز بوده ولی کاش فیش حقوقی چند نفر از انواع کارمندان دانشگاه شیراز و علوم پزشکی و حتی اداره برق گاز و سازمان های دیگر را با هم مطابقت میکردید
از مسئولین محترم سایت شیرازه که جاده ارتباط مردم و مسئولین را دو طرفه کرده اند و صدا و مطالبات ما را با وجود 120 کیلومتر فاصله به گوش آن ها می رسانند بی نهایت سپاسگزارم.
چناب دکتر ایمانیه ضمن سپاس از اخلاص شما در کار برای رضای خدا خواهشمندم به وضعیت بهداشت و درمان در بخش کامفیروز و کُر از توابع شهرستان مرودشت هم رسیدگی کنید.
بخش کر به مرکزیت شهر خانیمن و شامل چندین روستای دیگر میشود اما امکانات بهداشتی و درمانی ندارد و بیمارستان خانیمن فاقد پزشک و سایر امکانات است.
در این بخش فقط یک پزشک عمومی در روستای بکیان با نام ع. صالحی هست که با ادعای اینکه با هیچ بیمه ای قرارداد ندارد با دریافت 15 هزار تومان بیماران را ویزیت می کند و به ازای تزریق هر آمپول معمولی دو هزارتومان و برای تزریق آمپول پنی سیلین 4 هزار تومان و وصل سرم بین 15 تا 20 هزار تومان دریافت می کند.
همچنین داروخانه این روستا نیز قیمت ها را بسیار بیشتر از آن قیمتی که روی دارو درج شده، حساب می کند.
از شما خواهشمندیم به محرومیت بهداشتی و درمانی بخش کر رسیدگی کرده و جلو این بی عدالتی و ظلم ها را با نظارت مستمر و دقیق بگیرید.
خدا به شما خیر فراوان بدهد و بر توفیقاتتان بیفزاید.
باسلام
1-بخش در حال ارتقاء آباده طشک به شهرستان همانطور که مطلع هستید در 170 کیلومتری مرکز استان قرار دارد واین بخش 3470 کیلومتر وسعت دارد که ضمن تشکر از حضرتعالی در خصوص زحماتی که در مستقل نمودن مرکز شبکه این منطقه داشتید واین امر باعث حل شدن بسیاری از مشکلات مردم منطقه شد اما متاسفانه علی رغم قول های مسوولین بیمارستانی در شهر آباده طشک تاسیس نشد.همانطور که حضرتعالی مطلع هستید در دولت نهم ، دکتر لنکرانی با سفری که به این شهر داشتند قول احداث مرکز درمان بستر را به این شهر دادند ولی متاسفانه این امر محقق نشد.ومجددا در زمان دولت دهم هم در زمانی که دکتر دستجردی وزیر بهداشت به اتفاق حضرتعالی بازدیدی از مرکز درمانی این شهر داشتید وزیر محترم قول احداث بیمارستان را به این شهر دادند وبا پیگیری های حضرتعالی وهمکاران محترمتان این اتفاق افتاد و مصوبه احداث این بیمارستان گرفته شد ولی از آن زمان تا به امروز اتفاق خاصی در ین زمینه رخ نداده است- جناب آقای دکتر باتوجه به اینکه دغدغه حضرتعالی همیشه بر رفع مشکلات سلامت مردم بوده وهست خواهشمندیم در این خصوص عنایتی ویژه به شهر آباده طشک داشته باشید .
2- در خصوص آزمایشگاه ازدواج در این شهر با توجه به اینکه جمعیت این منطقه بالغ بر 50 هزارنفر می باشد اما متاسفانه از این امکان برخوردار نیست وبا توجه به بازدید نماینده محترم دانشگاه در قسمت آزمایشگاه ها از مکان فیزکی مرکز درمانی آباده طشک وموردتایید بودن مکان فوق وهمچنین جمع آوری مبلغی خودیاری توسط مردم منطقه وقول مساعد حضرتعالی در خصوص خرید این تجهیزات خواهشمند است این موضوع را نیز در دستور کار خود قرار دهید تا اندکی از مشکلات مردم این منطقه کاسته شود ومردم دعا گوی شما شوند-
باتشکر از شما ، همکاران محترمتان و مدیر محترم سایت شیرازه
سید محی الدین صادقی
رفتم درمانگاه دنا گفتند نوبت میدهیم 4 ماه بعد، آیا این توهین به شعور ما نیست!
کاغذ را پاره کردم
با سلام خدمت شما برادر گرامی و ارزشی که خالصانه با مدیریت جهادی در ارتقاء سلامت جامعه تلاش زائد الوصفی داشته و به حق الگوی بسیاری از مدیران و مسئولان و جوانان آینده بوده خواهید بود. دو تقاضا از خدمت شما سرور گرامی دارم؛
1- طرح پژشک خانواده که در اکثر روستاها و بعضا شهرها از جمله آباده طشک به خاطر زیر بار نرفتن پزشکان اجرا نمی گردد باعث مشکلات زیادی برای مردم محروم و کشاورز شده است. من که پدر و مادر مریض قلبی و هپاتیتی دارم و دو بار عمل قلب شده اند از زمان اجرای طرح پزشک خانواده هر وقت که به پزشکان متخصص دولتی و خصوصی و دارو خانه ها در شیراز مراجعه می کنم به خاطر نداشتن مهر پزشک خانواده و فرم ارجاع، هیچ دفترچه بیمه ای را قبول نمی کنند و باید 100درصد مبالغ هنگفت را پرداخت کنم. آیا این ظلم نیست؟ اگر این گونه است این طرح را در سراسر استان پوشش دهید
2- بنده که در شیراز ساکنم، میبینم طب بسیاری از پزشکان عمومی زن و بعضا مرد در شیراز (مرکز شهر، آزادی، ساحلی، زرگری و ... ) به آرایشگاه زنانه و انواع و اقسام مدهای زیبایی پوست و مو و صورت و گوش تبدیل شده و این دسته از پزشکان وقت صبح خود را که اکثر مردم سر کار هستند به پزشک خانواده شهری اختصاص داده اند تا در عصرها از فرصت ازدحام بیشتری از دختران و زنان و برخی از پسران برای عمل زیبایی برخوردار باشند و هیچ گونه خدمات پزشک خانواده از جمله دادن فرم ارجاع خوداری می کنند. اما در وقت پزشک خانواده به کار زیبایی می پردازند. لازم است وقت پزشک خانواده در مطب ها به دو بخش صبح و عصر تبدیل گردد تا همه بتوانند استفاده نمایند.و پزشکان به اخلاق حرفه ای پایبندی بیشتری نشان دهند و تعالی اخلاق جامعه را در کنار حرفه خود در نظر بگیرند. با تشکر
جناب آقای دکتر ایمانیه لطفا در مورد فروش زیر قیمت زمین ارزشمند درمانگاه شماره 3 (ولی عصر) داراب توضیح دهید. همه در داراب می گویند دانشگاه زد و بند کرده. اگر نکرده چرا زمین با این موقعیت عالی را متری 200 هزارتومن فروختید در حالب که انجا زمین بالای متری 600 هزارتومان است؟ چرا همین زمین را به ساخت درمانگاه جدید یا پیراپزشکی نداده اید
آیا 64 تخت خنوابی بودن این بیمارستان صحت دارد؟
آباده طشک بیمارستان ندارد و فقط یک درمانگاه بسیار ساده با ساختمان قدیمی که استاندارد نیست دارد.هیچ گونه پزشک متخصصی در این درمانگاه نیست
آزمایشگاه مجهز ندارد
پزشک خانواده بیش از یک سال است در استان اجرا میشود اما آباده طشک پزشک خانواده ندارد
بخش آباده طشک بزرگترین بخش استان فارس هست ونیاز مبرم به یک بیمارستان
خواهش میکنم در دستور کار خود قرار دهید که در اسرع وقت یک بیمارستان در شهر آباده طشک افتتاح شود
سپاسگذارم
آیا این همه آشغال در کنار جاده ها ربطی به شما ندارد
آیا آشغالهایی که بازیافتیها به حاشیه شهر میبرند جدا میکنند و مابقی میسوزانند ربطی به شما ندارد
آیا وضعیت اسفبار اورژانس نمازی ربطی به شما ندارد
آیا تمرکز بیمارستانها در چند خیابان ایراد ندارد
خیلی مردین. من دانشجوی دانشگاه بودم ، گاهی بهتون انتقاد هم میکردم ولی با حلم و بردباری جواب میدادین. اون موقع هم طرفدارتون بودم اما الان که رفتم خدمت، به خوبی تفاوت مسئول با مسئول رو میفهمم و ارادتم نسبت به شما بیشتر شده. خدا عزت و عمرتون رو بیشتر کنه.با جمع صلحا محشور بشید انشاالله.
آقای دکتر ایا به بیمارستان های دولتی سرکشی میکنید ؟لطفا یک نفر ادم مطمئن که اهل یاخت و ساز با رئیسان نباشد را انتخاب کنید و همواره سرکشی نماید و گزارش دقیق به شما بدهند.
این طرح پزشکخانواده هدفش چی هست اصلا سودی ندیده ایم بجز گرفتاری و بوروکراسی اضافی و بی جهت
اگه ممکنه لطفا خواهشا این طرح را بردارید به امام حسین اذیت میشیم
دکتر پزشک خانواده صبح نیست شمال شهر بیمارستان هستیم باید برگردیم یه نامه از ایشان بگیریم من که از هرکسی پرسیدم منطقی در این کار ندانستم التماس میکنیم این طرح را بردارید یا حداقل اکترونیکی کنید که نیاز حضوری به دکتر برای یه نامه نباشد بازهم خواهشمندم طرح پزشک خانواده را برداری
چرا به هر دری زدید ، هر کاری کردید که بر ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابقا بشوید ؟!
تا حالا برای یه داروی بیماری سرطان از درمانگاه امام رضا به بیمارستان نمازی از بیمارستان نمازی به بیمه چهارراه گمرگ از بیمه به بیمارستان امیر از این دارو خونه به اون اون داروخونه دویدید ؟
خیلی جالبه دفترچه بیمه مهر پزشک خانواده خورده ، پزشک فوق تخصص یا متخصص که همکار طرح پزشک خانواده نیست نسخه مهر کرده اما داروخانه قبول نمی کنه میگه باید پزشک خانواده نسخه بنویسه یعنی باید همون نسخه رو ببریم پیش پزشک خانواده که پزشک عمومی هست که مجددن نسخه رو بنویسه . در واقع برای یه دارو باید دوبار به پزشک مراجعه کرد .
آقا جمع کنید این طرح مسخره و اعصاب خورد کن رو
آقای ایمانیه بفرمایند دلیل ندادن مجوز جهت احداث مرکز جراحی محدود و سرپایی در نی ریز چیست ؟؟
به گفته خود ایشان نی ریز تنها شهری است که پس از انقلاب در آن بیمارستانی ساخته نشده یا استارتش هم نخورده
سوال اینجاست که حالا خودتان نمیسازید و یا بودجه ندارید و یا هر مشکل دیگر چرا نمیگذارید مردم خودشان سرمایه گذاری کنند و بسازند ؟؟؟
آخر این یک بیمارستان با این امکانات چه دردی از این شهر دوا میکند؟
تو را به خدا یک بار هم که شده بیایید ببینید مردم چه میکشند.
چرا ما غیر تهرونی ها باید بشیم موش آزمایشگاهی ؟؟؟
چرا اول رو خود تهرونی ها بطور آزمایشی اجرا نشد ؟؟؟
والدين من حدود 90 سالشان است-بارها اتفاق افتاده كه جهت معاينه اورتوپد مادر و پدرسالمندم مجبور هستيم يك بار جهت گرفتن برگ ارجاع نزد پزشك خانواده ببريم و يك روز بعد در حالي كه ارجاع را در دست داريم مجدد آنها را جهت ويزيت تخصصي متخصص اورتوپد به درمانگاه ببريم-با اين روند درحالي كه را رفتن برايشان مشكل است هر با بايستي براي هر بيماري 2 بار به درمانگاه مراجعه نمايند يكبار براي گرفتن برگ ارجاع و يكبار براي اورتوپد. پزشك خانواده هم حتي اگر سوابق و عكسهاي بيمار كه كهولت سن دارد را ارائه دهيم باز حضور خود بيمار را الزامي ميداند-از اين وضعيت واقعا كلافه و مغبون شده ايم-لطفا عنايت فرماييد راهكاري تعريف نمايند با سپاس فراوان
متاسفانه بیمارستان شهرستان لامرد رسیدگی خوبی به بیماران انجام نمی دهد ، به دلیل عدم رسیدگی مناسب به بیماران و حاضر نبودن به اعزام آنها به شیراز ، تعداد زیادی مریض در این بیمارستان جان می سپارند. البته آنها به خاطر اعتقاداتشان که نباید میت روی زمین بماند و حاضر نبودن به کالبدشکافی(تکه پاره شدن) جسد میت شان ، حاضر به پیگیری حقوقی نیستند ، اما آیا نظارتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی بر روند درمان و یا دلایل مرگ افراد درگذشته در بیمارستان صورت میگیرد؟
منظور از نظارت ، نظارتی دقیق بر پرونده های بیماران است.
متاسفانه از بستگان خودم هم در این بیمارستان به دلیل سهل انگاری و عدم آشنایی پزشک معالج خصوصا با تخصص داخلی بعد از این که جان مریضمان به لب و آمد و یک جنازه را تحویلمان دادند و وقتی به بیمارستان در شیراز رسیدیم وی متاسفانه جان داد.
و این در صورتی است که مریض ما به دلیل بیماری خاص در حالت مشابه چندین بار در بیمارستانهای شیراز بهبودی یافته بود ، ولی پزشک معالج با ادعای واهی مانع از اعزام وی به شیراز شد ، و به یک معنا او را کشت.
داغ مرگ مریضمان یک طرف داغ عدم رسیدگی هم یک طرف ، آقای ایمانیه خواهشمندم فکری به حال نظارت بر بیمارستانهای شهرستانها به وِیژه لامرد بکنید.
متشکرم
به استحضار ميرساند اينجانب شاغل در يكي از دستگاههاي دولتي استان هستم . بر اساس قرار داد منعقده شركت جهت بيمه تكميلي با بيمه دانا ؛ امسال، براي هر نفر مبلغ39 هزار تومان از فيش حقوق هر ماه كسر ميشود.
سوال من اين است كه با توجه به اينكه بدون كم و زياد اين مبلغ در هرماه از ما كسر ميشود اين درست است كه از سوي كارگزيني اداره ما گفته شود خسارت درماني از زمان تحويل مدارك به كارگزيني تا وصول هزينه هاي انجام شده يك ماه به طول مي انجامد ؟ آيا بيمه ها تعهدي ندارند كه مبالغ در مدت زمان معيني برگردانده شود ؟؟ ظاهرا بيمه دانا يك روز در هفته به اداره ما جهت گرفتن مدارك پزشكي همكاران مراجعه ميكند و از قبول اسناد به صورت فردي به بيمه خود داري ميكنند و لذا اين امر و عوامل ديگر كه اينجانب دلايل آن را نمي دانم موجب تاخير در ارائه خسارت ميشود-مثلا اينجانب براي هزينه آزمايشگاه خود و فرزندم و همسرم جمعا 230 هزار تومان پرداخت نموده ايم كه بايد براي وصول آن يك ماه صبر كنيم-اين موضوع باعث ميشود ما علاوه بر اينكه بابت هر نفرمان 39 هزار تومان در ماه از حقوقمان كسر ميشود ؛ مبالغي نيزهر ماه براي هزينه هاي ديگر كنار بگذاريم كه برگشت آن يك ماه به طول مي انجامد.در صورت نياز به اطلاعات بيشتر لطفا با ايميل اينجانب ارتباط حاصل فرماييد.با سپاس
بستر درمان شهر دوبرجی از بخش فورگ شهرستان داراب که 3 سال است 2 هکتار زمین از طرف خیرین اهدا شده است بلاتکلیف مانده است لطف نسبت به کلنگ زنی و احداث ان اقدام فرمایید تا مردم فورگ از این نگرانی نجات یابند...متشکریم
لطفاً بفرمایید متخصص اورولوژی و کلیه در داراب کیست . جای بسی تاسف و شرمندگی است
میخواستم بپرسم..... تعیین اختصاص پزشک متخصص به شهرستانها براساس چه معیاری میباشد ؟ وعملکرد متخصصین محترم در حوزه سلامت ودامنه کار در تنها بیمارستان داراب چطور مورد تایید جنابعالی میباشد در ضمن یاد اور میشوم با مراجعه به امار اعزامیهای بیماران ومصدومین داراب به شهرستانهای اطراف خصوصا جهرم این نکته به ذهن میرسد چه منافعی از بر این کار به چه اشخاصی میرسد؟ ایا بیماران دارابی فقط به چشم موشهای ازمایشگاهی جهت کسب تجربه دستیاران پزشک در بیمارستان جهرم اعزام میشوند؟ اینها همه به چه سمتی سوق داده میشود وچه اهدافی پشت این امار عجیب وغریب پنهان شده.... طبق امار بیمارستان داراب حدود 10 امبولانس با قیمت حدود 100 میلیون داره.... ولی با وجود 8000 هزار پزشک بیکار تو این مملکت ... نمیشه 4 تا متخصص به داراب بدین؟؟؟؟ جای تعجب داره .. خدا عوضتون بده بررسی کنید
1.استاد معظم :مرکز بهداشتی درمانی شماره 3 داراب به بهای ناچیز و به صورت مشکوکی به اصطلاح فروش رفت در صورتی که قیمت آن بیش از چهار برابر ارزش فروش آن بود لذا در صورت امکان نسبت به لغو مزایده اقدام گردد.
2.وضعیت بیمارستان دوم داراب به کجا رسید آیا صرفا قول و وعده است .این در حالی است که دانشگاه هزینه تکمیل طرح توسعه بیمارستان سابق را ندارد.
3.کمبود امکانات و تبعیض در این شهرستان بیداد میکند.
با سلام و عرض ادب
به استحضار می رساند شهرستان فراشبند با تقدیم 250 شهید سرافراز به این انقلاب ٬ و با فاصله ی 175 کیلومتری از مرکز استان و دارای پالایشگاه عظیم گاز آیا مستحق آن است که بیمارستان ان به صورت یک اتفاقات ابتدایی اداره شود ؟ آیا مردم این شهرستان بیمار نمی شوند و نیاز به امکانات اولیه بیمارستانی نیستند ؟ آیا شهرستان فراشبند با جمعیتی بالغ بر 70 هزار نفر مستحق ان نیست که پزشک متخصص داشته باشد تا مردم مجبور شوند برای بیماری جزئی با هزینه ای گزاف و سختی راه و خطرات جاده به شهرستانهای همجوار مراجعه کنند ؟ آیا فراشبند مستحق آن نیست که بعد از دو سال اتاق عمل بیمارستانش راه اندازی شود ؟ آیا مستحق آن نیست که پایگاه اورژانس 115 آن حداقل دو امبولانس داشته باشد ؟و هزاران آیای دیگر ...
حال از شما به عنوان قائم مقام وزیر محترم بهداشت دولت تدبیر و امید در استان فارس ملتمسانه می خواهیم که تدبیری بیندیشید و نیم نگاهی هم به این شهرستان محروم بیندازید و این شهرستان را در زمینه درمان بی نیاز کنید . و السلام
یک فکری به حال بیمارستان نیمه تمام رها شده قادرآباد بکنید
بیمارستان امام موسی کاظم زرین دشت داروخانه خود را به بخش خصوصی وارگذار کرده است و این شخصی که داروخانه را اجاره نموده خدماتی که یه مردم ارئه می دهد تفاوتی با داروخانه های بیرون ندارد در صورتی که قبلا قیمت ها پایین تر بود ...
سوال آیا مدیریت بیمارستان اجازه دارد داروخانه خود را به بخش خصوصی اجاره بدهد؟
لازم به ذکر است شخصی که داروخانه را اجاره نموده مقبل شده فقط بدهی بیمارستان را بپردازد .
شهر دبیران با بیش از 20000 نفر جمعیت درمانگاه آن شبانه روزی نیست - چه ملاکهای برای شبانه روزی شدن درمانگاه شهری مانند دبیران لازم است؟
با توجه به اینکه مجوز شبانه روزی شدن درمانگاه شهر دبیران شهرستان زرین دشت چند سال پیش به تصویب وزارت خانه رسیده است چرا نیروی انسانی لازم به آن اختصاص داده نمی شود؟
لطفا یک پزشک عمومی جهت افتتاح مطب به شهر دبیران اختصاص دهید - ایا این شهر با جمعیت بالا نیازمند داشتن یک مطب ان هم پزشک عمومی نیست.
مشکلات شهر دبیران شهرستان زرین دشت را پیگیری کنید - شبانه روزی شدن درمانگاه - اختصاص مطب - داروخانه دوم - ساماندهی زایشگاه - اختصاص امبولانس و مهمتر از همه نظارت کافی بر درمانگاه و داروخانه
برای کاهش ترافیک و شلوغی بیش از اندازه در بیمارستانها باید امکانات درمانی را تا حدی که امکان داره به شهرهای کوچیک و روستاها اختصاص بدهیم که بخاطر کوچکترین مورد برای درمان به بیمارستانهای کلانشهر نروند و در همون شهر خود مشکل رفع شود.همونطور که دوستانی دیگر هم اشاره کرده اند شهر دبیران واقع در شهرستان زرین دشت که در مسیر ارتباطی جهرم-داراب واقع شده و تردد در جاده های این شهر زیاد می باشد و سالنانه تصادفات زیادی در جاده های شهر اتفاق می افتد که بیشتر مواقع فقط بخاطر نبود پزشک مصدوم فوت میکند و یا یک پزشک توانایی معالجه همزمان چند مصدوم ندارد باعث فوت همشهریان عزیز میشود.ضمنا در اطراف شهر دبیران روستاها و عشایر زیادی هست که برای درمان به شهر دبیران مراجعه میکنند.خواهشی که از جناب آقای دکتر داریم اینه که هر چه زودتر دستور شبانه روزی درمانگاه و افزایش پزشک و پرسنل درمانگاه را صادر کنند هر چند بسیاری از مراحل کار طی شده است.
علت پا فشاری لجوجانه بر تداوم اجرای طرح پزشک خانواده که نه پزشکان و نه بیماران از این طرح رضایت ندارند را بطور شفاف بیان فرمایید.
علت نپذیرفتن طرح توسط پزشکان مطرح غبر شاغل در علوم پزشکی و خروج پیاپی پزشکان عمومی از این طرح چیست؟
آیا احساس نمیکنید با اجرای این طرح دفترچه های بیمه که بایستی کمک هزینه درمان قشر متوسط و پایین جامعه باشند عملا از دور خارج و باطل شده اند؟
با تشکر از پاسخ شفاف و قانع کننده شما