کد خبر: ۵۷۲۹۲
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۳
معاون وزیر کشور اعلام کرد:

کشور به 5 منطقه تقسیم می‌شود؛ فارس و اصفهان در یک گروه قرار گرفتند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور از تقسیم بندی استانهای کشور به ۵ منطقه خبر داد.
به گزارش شیرازه، جواد ناصریان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور در گفت و گو با  تسنیم از تقسیم بندی استانهای کشور به 5 منطقه خبر داد و گفت: استان‌هایی که دارای اشتراکات و همجواری هستند به منظور هم‌افزایی و تبادل تجربه در یک منطقه قرار گرفته‌اند و جلسات مشترکی را برگزار می‌کنند.
 
وی «استانهای تهران، قزوین، مازندران، سمنان ، گلستان، البرز و قم را در منطقه 1» ، «استانهای اصفهان، فارس، بوشهر، چهار محال بختیاری، هرمزگان و کهکیلویه و بویراحمد را در منطقه 2»، « استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کردستان را در منطقه 3»، «کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی و خوزستان را در منطقه 4» و « خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان» را در منطقه 5 تقسیم‌بندی کرد و گفت: دبیر منطقه اول تهران، دبیر منطقه دوم اصفهان، دبیر منطقه سوم آذربایجان شرقی، دبیر منطقه چهارم کرمانشاه و دبیر منطقه پنج خراسان رضوی هستند.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور هدف از تقسیم بندی استانها را ایجاد هم افزایی، انتقال تجربه ها، تبادل اطلاعات و توسعه منطقه‌ای دانست و افزود: یکی از برنامه‌ها که توسط وزیر کشور ابلاغ شده، این بود که بتوانیم استانها را به چند منطقه تقسیم کنیم و استانها از تجربه‌های یکدیگر بهره بگیرند.
 
ناصریان تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف این بود که به جای توسعه خود استان‌ها، منطقه‌ها را توسعه دهیم و این مهم یکی از اولویت‌ها به حساب می‌آید و  تشکیل 5 منطقه باعث شد تا به جای آنکه استانها مسیر طولانی را طی کرده و برای رفع مشکلات به تهران بیایند، موضوعات مشترک خود را با استان‌های همجوار مطرح کنند و راه حل مناسب را بیاندیشند.
 
وی با بیان اینکه در منطقه‌بندی استان‌های کشور به همجواری، محل جغرافیایی و اشتراکات توجه شده است، از برگزاری جلسات مرتب بررسی استان‌های تقسیم شده به 5 منطقه هر دو ماه یکبار خبر داد و اظهار داشت: این جلسات هر 2 ماه یک بار و به صورت چرخشی در استان‌های زیر مجموعه هر منطقه برگزار می‌شود، در هر جلسه استاندار استان میزبان ریاست جلسه را برعهده دارد.
 
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: البته بر حسب ضرورت ممکن است این جلسات زودتر برگزار شود که بستگی به شرایط استانها دارد.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
نوید
United States of America
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
1
به نطر من این حق نبود که اصفهان دبیر منطقه 2 شود. داشته ها و امکانات و وسعت شیراز و فارس بیش از آن منطقه است که گرچه این مسئله مسئله مهمی نیست.
ناشناس
Germany
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
4
هه هه اصفهان کلفت تر می شود و بقیه استانها بدبخت تر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
4
رسما زیر سایه مبارک اصفهان قرارگرفتیم!
افشین
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
0
این طرح ها به جائی نمیرسه
شیراز با اون پیشینه قوی اصلا مثل شیر زیر سایه بره .
ناشناس
Spain
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
0
مبارک نمایندگان و مسئولین فارس باز بریم زیر یوق اصفهان و بودجه های مصرف نشده مون 2دستی تقدیم این استان بودجه خور کشور کنیم...
البته باید به هواخاهان دولت تحقیر و رمید تبریک گفت که چطور رای از مردم فارس ولی وزیر از اصفهان انتخاب میشه!!!
شهروندs
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
0
ای کاش بجای منافع شخصی یا گروهی منافع کشور را میدیدیم آنگاه هیچوقت مثل نظرات دوستان به اصفهان گیر نمیدادیم، سیستان بلوچستان به این بزرگی را نمیکردیم یک استان بعد قم و اردبیل و قزوین و البرز را یک استان با این همه بوروکراسی و پول دور ریختن و کشور را به حدود 30 استان پراکنده با ناهمگونی مدیریت
چرا افراط وتفریط؟ نه 30 استان درست است نه 5منطقه.آخر کدام عقل سلیم است بپذیرد از چابهار تا بجنورد 2000 کیلومتر یک منطقه!!
من بودم استانها را بر میداشتم کشور را به 8 ایالت که بصورت فدرالی اداره شود تقسیم میکردم آنگاه یک استقلالاتی به هر فدرال میدادم آنگاه فدرالها برای پیشرفت با هم سبقت میگذاشتند
اما حیف که مدیران ما نالایقند
امین خوشرنگ
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
0
اگر به تقسیم بندی ها دقت کنید مشخص میشود که هیچ وجه مشترکی دیده نشده و فقط با استفاده از نفوذ و منافع قومی تقسیم بندی انجام شده وگرنه شیراز که خود حوزه نافذ جنوب کشور می باشد و دارای اشتراکات فرهنگی و جغرافیایی و مراودات بسیاری با مردم استان های جنوبی و کهکیلویه و بویراحمد می باشد به طوری که هیچ گونه وجه مشترکی بین ما جنوبی ها و اصفهانی های زیاده خواه وجود ندارد و یا بطور مثال در منطقه ی چهار این تقسیم بندی ، چه وجه اشتراکی بین استان خوزستان و مرکزی قرار دارد که در یک منطقه قرار گرفته اند؟!!!
به صورت واضح مشخص است که این تقسیم بندی اشتباه و دور از طرح های آمایش سرزمین می باشد وتنها در راستای سیاست های مقرضانه و زیاده خواهانه ی عده ای از مسیولان صاحب نفوذ است که همیشه منافع قومیت و استان خود را به برابری و یکپارچگی کشور ترجیح میدهند.
در آخر لازم می بینم این شاهکار بزرگ را خدمت استاندار ، مدیران و نمایندگان غیور و همیشه در صحنه ی استان پهناور فارس در مجلس شورای اسلامی تبریک عرض نمایم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۰۲ تير ۱۳۹۳
1
به نظرم بهتر بود مسير اتوبوس‌ها و جاده‌ها را از تهران ملاک قرار می‌داديم.
مثلاً سيستان و بلوچستان بايد زير نظر اصفهان قرار می‌گرفت نه مشهد.
چون مردمش بيشتر در اصفهان تردد می‌کنند نه مشهد
ولی در کل با کليت طرح موافقم.