اینجا فقط 10 روز از سال دین خدا ترویج میشود+تصاویر
این گروه جهادی تبلیغی که متشکل از چند روحانی و مبلّغ است در ماه مبارک رمضان با حضور در روستاهای اطراف جهرم به امر تبلیغ و ترویج دین مبین اسلام و اجرای برنامه های فرهنگی برای گروه های مختلف سنی و جنسی می پردازند.
مقصد ما روستاهای اطراف بخش سیمکان (دهقانون، چارطاق و تیرافجان) است. در مسیر راه فرصت را غنیمت شمرده و با یکی از مبلّغان که ظاهراً مدیریت این گروه جهادی را بر عهده داشت هم صحبت شدیم. وی از دغدغه رهبری انقلاب در باب امور فرهنگی و نیاز به برنامه ها و کارهای جهادی به ویژه در امور فرهنگی برایمان گفت که در این راه تمام افراد جامعه و گروه های مختلف باید پیشقدم شوند.
حجت الاسلام محمدصالح راضی، با اشاره به اینکه حرکت جهادی تبلیغی روحانیون چندین سال است که در جهرم انجام می شود، گفت: وقتی که در جمع مردم روستاها حضور پیدا می کنیم و استقبال آنها از برنامه های فرهنگی را می بینیم؛ مفهوم دغدغه فرهنگی مقام معظم رهبری را بیشتر احساس می کنیم.
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از این روستاها در طول سال حتی یک روحانی هم حضور پیدا نمی کند، بیان کرد: حضور روحانی و مبلّغ دینی در طول سال به گفته اهالی روستاها تنها شاید در دهه اول ماه محرم انجام می شود یعنی در 355 روز دیگر سال خبری از تبلیغ دین در برخی از این روستاها نیست.
حجت الاسلام راضی، با بیان اینکه در ایام ماه رمضان چندین گروه از مبلغین طرح هجرت به روستاهای بخش های سیمکان، کردیان و مرکزی حضور پیدا می کنند، افزود: به علت حجم بالای روستاها و تعداد محدود مبلّغان مجبور هستیم تا تنها چند روز در هر روستا حضور پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه نیاز هر روستا نیز متفاوت بوده و جای کار فرهنگی در این مناطق جای بسیار است، خاطرنشان کرد: وجود روحانی برای جهت دهی به مردم در روستاها نیازی اساسی است.
در مسیر حرکت وقتی از روستاهای بین راه عبور می کنیم، از پشت بام های خانه ها می شود فهمید که دیش های ماهواره زودتر از ما به این روستاها رسیده اند. در این فکر هستم که کار برای دوستان روحانی ما شاید کمی سخت باشد که وقتی به روستاهای مقصدمان رسیدیم و استقبال کودکان و جمعی از بانوان که در مسجد منتظر حضور روحانی بودند، را دیدم نظرم عوض شد و امیدوارانه تر به ادامه مسیر چشم دوختم.
دو روحانی همسفرمان را در روستاهای چارطاق و دهقانون پیاده کرده و ما نیز با حاج آقای راضی راهی روستای تیرافجان شدیم. شدت گرمای هوا مشخص بود که مردم این روستاها نیز با گرمای مشقت بار روز و شب خود را سپری می کنند.
مسجد حضرت اباالفضل (ع) روستای تیرافجان مقصد آخر ما بود. حاج آقا که مشغول اجرای برنامه های فرهنگی و دینی به کودکان و نوجوانان شد، ما نیز فرصت را غنیمت شمرده و با مسئول پایگاه بسیج آن روستا به گفتگو نشستیم.
از مجتبی محمدیان در مورد برنامه های فرهنگی مسجد و بسیج روستا پرسیدم که گفت: روستای ما دارای 40 خانوار و 300 نفر جمعیت است و پایگاه بسیج مان نیز 60 نیروی فعال دارد که برپایی حلقه های صالحین از برنامه های این پایگاه است.
وی رخنه ماهواره در بین مردم روستا را معضل بزرگ فرهنگی دانست و به اعتقاد او بیکار بودن جوانها علت رو آوردن به شبکه های ماهواره ای بود.
محمدیان با اشاره به ترویج الگوی غرب در بین جوانان روستایی گفت: مردم روستاها نیازمند برنامه های فرهنگی هستند و اجرای این برنامه ها در طول سال لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه در روستای ما برای خریدن ماهواره بین مردم چشم و هم چشمی می شود، افزود: نصف خانوار این روستا در منازل خود از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند و بیکاری جوانها؛ آنها را تا نصف شب پای ماهواره ها می نشاند.
مسئول پایگاه بسیج روستای تیرافجان که معلوم بود دل پُری از مسئولان دارد، گفت: دولت نباید خلاف سخنان رهبری عمل کرده و در مقابل رواج ماهواره عکس العملی نشان ندهد.
وی همچنین با اشاره به مسافت 60 کیلومتری این روستا تا مرکز شهر جهرم و فاصله یک ساعته تا مرکز بخش، افزود: از اینجا تا دوزه (مرکز بخش سیمکان) یک ساعت مسافت دارد که یک جاده که از سال 82 تاکنون در دست اقدام است این فاصله را به کمتر از 5 دقیقه تبدیل می کند.
محمدیان با اشاره به اینکه بچه های این روستا در دوره دبیرستان مجبور به سپری کردن این مسیر برای رفتن به مدرسه در روزهای زمستان هستند، گفت: بزرگ بودن دبستان روستای ما ظرفیت ایجاد چند کلاس برای آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش را دارد.
پایان بخش سفر ما با روحانیون اردوی جهادی تبلیغی، اقامه نماز و صرف افطار در منزل یکی از اهالی روستا بود.
مثلا تصویر چهره روحانیون رو نمیگذاشتین!!!