کد خبر: ۵۸۴۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۳
مرحله نهایی لیگ جهانی 2014 والیبال

تیم ملی والیبال ایران چهارم شد

تیم ملی والیبال ایران در دومین حضور خود در لیگ جهانی با قبول شکست برابر ایتالیا به عنوان چهارمی مسابقات لیگ جهانی دست یافت.
تیم ملی والیبال ایران چهارم شد
به گزارش شیرازه به نقل ازمشرق، تیم ملی والیبال ایران در دیدار رده‌بندی لیگ جهانی والیبال 2014 از ساعت 20 امشب در سالن نلسون ماندلا به مصاف لاجوردی‌پوشان ایتالیا رفت و با قبول شکست برابر این تیم عنوان چهارمی رقابت‌های امسال را کسب کرد و تاریخ‌ساز شد. شاگردان کواچ در این مسابقه با نتیجه 3 بر صفر (25  - 22  ، 25 - 18 ، 25 - 22 ) مقابل شاگردان بروتو مغلوب شدند.

تیم ملی والیبال ایتالیا هم با کسب این پیروزی و مقام سومی، تعداد مدال های خود در 25 دوره لیگ جهانی والیبال را به 15 مدال شامل 8 طلا، 3 نقره و 4 نشان برنز رساند تا همچنان در رده دوم پرافتخارترین تیم های لیگ جهانی والیبال قرار داشته باشد. 

ایران و ایتالیا پیش از این در مرحله مقدماتی این مسابقات همگروه بودند. این دو تیم چهاربار با یکدیگر روبرو شده بودند و هر تیم دوبار یکدیگر را مغلوب کرده بودند. حالا دو تیم انگیزه زیادی داشتند که با پیروزی در این مسابقه مدال برنز بگیرند. ایتالیا با نمایشی که شب گذشته برابر برزیل داشت شکست‌ناپذیر به نظر نمی‌رسید و با تیم دور مقدماتی فاصله داشت، اما ایران در این بازی هماهنگ نشان نداد.

تیم ایران با ترکیب سید محمد موسوی عراقی، سیعد معروف، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میرزاجانپور، فرهاد قائمی و فرهاد ظریف و پیراهن یکدست سفید به میدان رفت. ایتالیا هم با بازیکنانی چون پارودی، لانزا، زایتسف، آنزانی، سیمونه بوتی و دراگان تراویکا و پیراهن سورمه ای به میدان رفت. گزارش کامل بازی را به نقل از ایسنا بخوانید:

ست نخست: 25- 22

ایتالیایی ها در این دوره تیم خود را برای قهرمانی بسته بودند. حالا در خانه خود نمی خواستند از مدال برنز بگذرند. بازی با برتری ایتالیا آغاز شد. خیلی زود این تیم چهار امتیاز جلو افتاد.بازی خوب پارودی و زایتسف برای این تیم امتیاز می آورد. ضعف ایران در توپ های دریافتی کار را به سود ایتالیا پیش می برد. با این حال بازی سرعتی خوب از ایران با درخشش عادل غلامی اختلاف امتیازها را بعد وقت استراحت فنی کاهش داد. ایتالیایی ها در سرویس خیلی پر اشتباه کار می کردند. مجتبی میرزاجانپور و امیر غفور به سختی امتیاز می گرفتند. همین موضوع موجب شده بود که اختلاف امتیاز زیاد نشود. ایتالیا 16 بر 12 وقت استراحت فنی نخست را به سود خود تمام کرد.

ایران شش امتیاز از اشتباه ایتالیا گرفته بود و تنها یک دفاع سالم داشت. تماشاگران ایرانی پر شورتر از ایتالیایی ها ایران را تشویق می کردند. زایتسف توپ را به دست دفاع ایران می کوبید و امتیاز می گرفت. موسوی مصدومبود نمایش همیشگی را نداشت. لانزا اما پراشتباه کار می کرد. امیرغفور در ناباوری دریافت کننده های ایتالیا دو امتیاز سرویس مستقیم گرفت. بلافاصله سرمربی ایتالیا وقت استراحت فنی گرفت تا از آماج حملات ایران بکاهد. کواچ عبادیپور را به میدان فرستاده بود که کار در دریفت تقویت شود اما خیلی راحت در برابر سرویس های ساده ایتالیا زانو می زد. ایران که با سرویس های خوب غفور ب یک قدمی ایتالیا رسیده بود بار دیگر چهار امتیاز از حریف عقب افتاد. ایران برنامه متنوعی برای حمله نداشت.

دریافت های ایران ناقص بود و پاسور نمی توانست طراحی سازنده ای داشته باشد. بروتو لانزا را از زمین بیرون کشید. دفاع تیم ایتالیا ضعیف شد. همین موضوع فضای کار را برای موسوی فرام می کرد که از توپ برشگتی یک اسپک طلایی بسازد. کواچ موسوی مصذوم را از زمین بیرون کشید و تشکری را به جایش به میدان فرستاد. مهاجمان ایتالیا از دست مدافعان ایران بیشترین بهره را می بردند و اسپک های فنی خود را به امتیاز تبدیل می کردند. ایتالیا 25 بر 22 ست نخست لیگ جهانی را به سود خود تمام کرد.

ست دوم: 25- 18

در ست دوم تیم ایران بازی را بهتر آغاز کرد. بازیکنان ایران که نمی خواستند تسلیم حریف شوند با بهره گیری از توپ های بلند و اسپک های قدرتی امری غفور پایاپای ایتالیا پیش رفتند. از سوی دیگر پارودی و زایتسف از منطقه دو و چهار زمین ایران را زیر رگبار گرفته اند. ایتالیایی ها خیلی خوب می توانستند با فشار روی دفاع کناری ایران به امتیاز برسند. میلاد عبادی پور هم در شروع ست دوم مهاجم مطمئنی برای ایران نشان می داد. معروف سعی داشت بازی را به سرعت بکشد. ایتالیا از منطقه سه آسیب پذیر نشان می داد. موسوی هر بار پاس بریده و کتاه می گرفت یک امتیاز می ساخت. آبشارهای زایتسف غیرقابل مهار بود. با وجود اینکه دو تیم در امتیاز های ابتدایی پایاپای پیش رفتند اما بعد از وقت استراحت فنی اول به تدریج ایتالیا برتری خود را به رخ ایران کشاند. ایران چهار امتیاز عقب افتاد. تک دفاع قائمی نمی توانست مقابل اسپک های ایتالیا کاری از پیش ببرد.

میلاد عبادی پور که در این مسابقه به جای میرزاجانپور به میدان رفته بود؛ خیلی پر اشتباه ظاهر شد. دریافت های ناامید کننده از تیم ایران امتیازها را پشت سر هم به سود ایتالیا پیش می برد. تیم ایران بازی را از دست داده بود. هیچ تاکتیک مشخصی در این لحظات در جریان بازی تیم ایران دیده نمی شد. به نظر می رسید هر یک از بازیکنان در انجام وظیفه خود بیش از اندازه عجله می کنند. کواچ یک تعویض دیگر انجام داد و رضا قرا را به میدان فرستاد. میلاد عبادی پور یک سرویس دیگر ر هم خراب کرد. ایتالیا 23 بر 17 جلو بود. قائمی تنها مهاجم موثر تیم ایران بود که به سختی امتیاز می گرفت. روسینی در توپ گیری موثر بود. همکاری خوب او و تراویکا چهره ای هجومی از ایتالیا را به نمایش می گذاشت. حتی پایپ های معروف هم نمی توانست دردی از تیم ایران دوا کند. ایران بازی سرعتی را رها کرده بود. ایتالیا ست دوم را هم با 7 امتیاز به سود خود به پایان برد.

ست سوم: 25 - 22

در ست سوم سرانجام کواچ راضی شد که دست به تغییر بزند. مهدی مهدوی و رضا قرا به جای معروف و عفور به میدان رفتند . همچنین آرمین تشکری هم به جای موسوی بازی کرد. این تغییرات جواب داد. تیم ایران به بازی برگشت. بازیکنان ایران موفق شدند که در چند رفت و برگشت تماشایی از ایتالیا جلو بیفتند. ایران 8 بر 6 وقت استراحت فنی را به سود خود تمام کرد. بازیکنان ذخیره ایران خیلی خوب و با انگیزه کار می کردند. فرهاد ظریف همچنان خستگی ناپذیر خود را برای دریافت توپ های سنگین ایتالیا به زمین می کوبید. مهدی مهدوی بسیار عالی بازی می کرد. تعویض سعید معروف جواب داده بود. اسپکرهای ایران پاس های بلند و همچنین سرعتی تشکری را به خوبی به امتیاز تبدیل می کردند. زایتسف هم توسط موسوی دفاع می شد. ایران همچنان برتری خود را در امتیازهای حفظ کرده بود. باز هم اشتباه های متعدد از عبادی پور به سود ایتالیا تمام شد. ایران بازی 15 بر 12 برده 18 بر 16 عقب افتاد. کوچ باز هم وقت اسراحت نگرفت تا سرانجام بازی برای وقت استراحت فنی دوم متوقف شد. زایتسف که 11 امتیاز از اسپک گرفته بود در این امتیاز سرویس خود را به اوت زد.

در ادامه ایران به نمایش ست‌های اول و دوم بازگشت. آبشارهای پیاپی از قرا و عبادی‌پور که بدون ذره‌ای تدبیر به دست دفاع وسط کوبیده می‌شد. در حالی که ایتالیا 8 امتیاز به دست آورده بود، شاگردان کواچ 2 امتیاز به دست آورده بودند. غفور به میدان آمد و یک امتیاز گرفت. اما کار بسیار سخت شده بود. نکته جالب اصرار آبشارزن‌های ایران برای کار کردن با دفاع وسط ایتالیا بود که هر بار توپ دفاع شد و در زمین ایران می‌خوابید. این صحنه بارها تکرار شد.

اشتباه‌های تکراری جا برای جبران اختلاف نمی‌گذاشت. موسوی با وجود سرویس‌های اشتباه زیاد باز هم پرشی سرویس می‌زد تا اندک شانسی برای رسیدن به ایتالیا وجود نداشته باشد. میزبان در پایان با نتیجه 25 بر 23 ست را به سود خود به پایان برد.

ملی‌پوشان والیبال ایران کار خود را در لیگ جهانی 2014 با قرار گرفتن در جایگاه ارزشمند چهارمی به پایان بردند هر چند نمایش آنها در دو دیدار پایانی برابر آمریکا و ایتالیا نشانی از مرحله گروهی نداشت.

امیر غفور در پایان دیدار تیم‌های ملی والیبال ایران و ایتالیا در دیدار رده‌بندی لیگ جهانی والیبال، امتیازآورترین بازیکن ایران شد. او در این بازی 8 امتیاز برای تیم کشورمان کسب کرد.

بعد از غفور، موسوی، قائمی و عبادی‌پور هر کدام 6 امتیاز برای تیم ملی والیبال ایران به دست آورد. برای تیم ملی ایتالیا، ایوان زایتسف 14 امتیاز کسب کرد.

بازیکنان ایران در این بازی 31 امتیاز از حمله، 5 امتیاز از دفاع، 2 امتیاز از سرویس و 24 امتیاز از اشتباهات حریف کسب کردند. در مقابل تیم ملی ایتالیا 36 امتیاز از حمله، 12 امتیاز از دفاع، 4 امتیاز از سرویس و 23 امتیاز از اشتباهات حریف به دست آورد.

تیم های برزیل و آمریکا نیز ساعت 23 برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف یکدیگر رفتند وبا برتری 3-1 آمریکا لیگ جهانی والیبال به پایان رسید.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
یلدا
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳
0
خیلی خوب بود