نماینده های نماینده تر!/ آیا در منطق دولت، یک از 18 بزرگتر است؟
وزیر کشور می گوید گزینه ما سیدمحمدعلی افشانی معاون عمرانی آموزش و پرورش در دولت اصلاحات است. معاون وزیر کشور او را اینگونه معرفی می کند: «این فرد دارای سابقه درخشان است و هیچ گونه سابقه افراطی گری حتی در حد اظهارنظر ندارد.» اما به گواه رسانه ها، افشانی جزء مدیرانی است که در حمایت از متحصنین مجلس ششم از مقام خود استعفا کرده!
نماینده های فارس در مجلس اما جدی ترین مخالف افشانی هستند، آنها معتقدند، او سابقه افراطی گری دارد و غیربومی و ناآشنا با فارس است. 18 موکل مردم فارس در بهارستان روز یکشنبه با تهیه طرح استیضاح وزیر کشور با خروج از صحن علنی مجلس تهدید کردند اگر استاندار شایسته ای برای فارس انتخاب نشود وزیر را استیضاح می کنند و اگر هیئت رئیسه، استیضاح را اعلام وصول نکند استعفا می دهند. آنها می گویند، وزارت کشور به گزینه های نمایندگان که اتفاقا با خط و مشی دولت همسو هستند توجهی نکرده است.
سید احمدرضا دستغیب با یادآوری وعده وزیر کشور برای هماهنگی و جلب نظر نمایندگان ملت هنگام رأی اعتماد می گوید: آقای رحمانی فضلی در روزهای گذشته حتی حاضر نبودند اسم گزینه پیشنهادی را به نمایندگان بدهد.
وزیر کشور اما در واکنش به اعتراض نمایندگان فارس گفت: گزینه های نمایندگان به درد استانداری فارس نمی خوردند و ما آقای افشانی را به دولت معرفی کردیم و امیدواریم با تعامل با نمایندگان مشکلات حل شود.
او که خود عامل اصلی استعفای استاندار سابق فارس است می گوید: نمایندگان فقط می توانند پیشنهاد دهند و مثلا بگویند این فرد را اصلح میدانیم و تصمیم گیری را بر عهده دولت بگذارند و دیگر دنبال نکنند که چرا فرد معرفی شده انتخاب نشد. وی به دولت توصیه کرد: تحت تاثیر نمایندگان قرار نگیرد و بر گزینه خود اصرار کند.
این نسخه پیچی علی مطهری برای وزارت کشور و قوه مجریه در حالی است که از نظر او نمایندگان فارس حق ندارند درباره دغدغه های موکلین خود با دولت صحبت کنند و فقط باید پیشنهاد بدهند و حق پیگیری هم ندارند!
باید از وزارت کشور پرسید، اگر نمایندگان فارس نامحرمند، چطور از آن ها انتظار تعامل و همراهی دارند؟ جایگاه نظارتی نمایندگان مجلس در نگاه وزیر کشور، کجاست؟ آیا نظارت فقط بعد از اقدام است یا این که نماینده مجلس باید نسبت به آن چه دغدغه دارد قبل از وقوع، اعلام موضع کند و نسبت به اقدام نابجا تذکر دهد؟
کسانی که عملکرد برخی نمایندگان را بخاطر عدم دخالت در انتصاب افراد کم تجربه در دولت گذشته زیر سوال می برند چگونه به خود اجازه می دهند ورود نمایندگان فارس به انتخاب استاندار در دولت روحانی را دخالت در کار دولت بدانند؟
اگر چه مردم دولت را انتخاب کرده اند که به بهبود شرایط بیانجامد و باید مدیرانی کارآمد انتخاب شوند اما نمایندگان هم حق دارند که نگرانی خود را ابراز کنند و این به معنای بی توجهی به اصل تفکیک قوا نیست بلکه به نشانه وجود اختلاف سلیقه و نظر است و نباید این نظرات و موضع گیری های نمایندگان، را به معنای دخالت نمایندگان در امور دولت تعبیر کرد.
علاوه بر آن دولت باید بداند با مخالفت های جدی نمایندگان، ائمه جمعه سراسر استان، 4 عضو خبرگان رهبری باید با تدبری که سنگش را به سینه می زند انتخابی داشته باشد که امید را به کالبد فارس برگرداند نه این که مسیری را طی کند که در 6 سال گذشته سپری شده!
سلام
این افراد، نمایندگان مردمند.
نماینده مردمی که نمیپسندند غیر بومی زمامدار این استان گردد.
حق سرزمین فارس این نیست.
ضمناً بد نیست مطالعه به تاریخچه گزینه جدید داشته باشید.
حالا اینها به کنار، واقعاً در فارس، قحط الرجال است؟؟؟!!!
نمايندگان فارس محکم جلوي خودسري وزير کشور بايستيد. مردم غيور فارس پشتيبان شما هستند والسلام
یاعلی
در ضمن این مطهری، خیلی زود دچار آلزایمر شده.... ولش کنید بیچاره رو!!!!