خلأ رهبري در تحولات مصر محسوس است
عليرضا زاكاني شنبهشب در همايش "گفتمان انقلاب اسلامي و تجزيه تحليل سه دهه انقلاب اسلامي آفتها، درسها و عبرتها " در همدان با بيان اينكه انقلاب اسلامي ايران داراي پيام جهاني است، اظهار داشت: هر تغييري با هر دليل انقلاب ناميده ميشود اما انقلاب بزرگي با تأثيرگذاري انقلاب ايران بسيار كم در جهان به وقوع پيوسته است.
وي با اشاره به اينكه انقلابهاي بسياري در جهان به وقوع پيوسته افزود: مهمترين اين انقلابها انقلاب فرانسه بود كه منشأ تحول غرب شد و انقلاب روسيه كه بيش از?? (هفتاد) سال يك قطب سياسي را در برابر نظامي غربي سامان داد.
دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي با بيان اينكه جنس انقلاب اسلامي ايران با ديگر انقلابهاي جهان متفاوت بوده است، ابراز داشت: انقلاب اسلامي كه امسال سي و دومين سالگرد آن را جشن گرفتيم راه پيشرفت و اعتلاي بزرگي را با وجود همه مشكلات طي كرده است.
وي بيان داشت: فجايع بزرگي بعد از شكلگيري انقلابها رخ ميدهد كه نمونه آن در انقلاب ايران نبود بلكه در انقلاب فرانسه سه دوره پنجساله كشتار ديده ميشد كه ماحصل آن ثبتنام اين انقلاب به نام انقلاب گيوتين بود.
زاكاني با بيان اينكه در انقلاب روسيه صدها هزار نفر توسط استالين كشته شدند، گفت: تفاوت انقلاب ايران با ديگر انقلابها در اين بود كه امام خميني(ره) به آراي عمومي رجوع كرد.
وي با اشاره به اينكه اكثر انقلابها داراي پيامهاي جهاني هستند، افزود: انقلاب ايران داراي پيام جهاني است اما نه از جنس انقلابي كه مشكلات زيادي به جامعه بشري تحميل كند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: كارگزاران نظام جمهوري اسلامي ايران معتقد به باورها و ارزشهايي هستند كه نظام مبتني بر آن شكل گرفته و دولت اسلامي را شكل داده است.
وي با بيان اينكه عدالت اجتماعي در شئون مختلف جامعه موج ميزند، اظهار داشت: در نظام جمهوري اسلامي ايران حريم آزادي به تمام معنا نگه داشته شده است.
زاكاني با اشاره به تحولات مصر افزود: اگر مردم مصر تغيير بنيادي ايجاد كنند نقشه جهان تغيير ميكند البته در مصر خلأ رهبري احساس ميشود كه در صورت وجود رهبري كارآمد اين حركت به نتيجه بهتري منجر ميشود.
وي با بيان اينكه دو نوع تقسيمبندي در مورد انقلاب وجود دارد، ابراز داشت: يك نوع تقسيمبندي بر اساس دستهبندي گفتماني است كه شامل 10 سال نخست انقلاب است كه گفتمان ارزشمدار و دينباور را در رأس كارهاي خود دارد، همچنين هشت سال بعد انقلاب كه گفتمان سازندگي است و دوره اصلاحطلبي و اصولگرايي نيز دو دوره ديگر اين تقسيمبندي هستند.
دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي عنوان داشت: امام خميني(ره) در بند نخست وصيتنامه خود گوشزد ميكنند كه اراده الهي موجب شكلگيري انقلاب است و در بند دوم وصيتنامه نيز اصل پيروزي انقلاب را بر مبناي انگيزه الهي و وحدت كلمه عنوان ميدارند كه مبناي آن بر اين دو انگيزه استوار است.
وي با بيان اينكه هشت سال دوم انقلاب با عنوان هشت سال سازندگي نام گرفت، تصريح كرد: در اين دوره تلاشهايي براي رفع كاستيها و خرابيهاي به جا مانده از زمان پهلوي و خرابيهاي دوران دفاع مقدس و جبران فاصله عقبافتادگيهاي كلي با نظام جهاني صورت گرفت اما در اين دوران شاهد بيتوجهي به حوزه فرهنگ بوديم؛ همچنين در حوزه سياسي نيز شاهد محدود شدن فضاي سياسي كشور بوديم و شرايط را به سمتي برد كه گفتمان اصلاحات در كشور پيروز شد.
زاكاني ادامه داد: در آن زمان وضعيت به گونهاي بود كه عدهاي اصرار داشتند قانون اساسي تغيير داده شود تا هاشمي رفسنجاني باقي بماند.
وي ابراز داشت: دوران اصولگرايي بهخلاف دوره سازندگي كه فقط توسعه اقتصادي شعار جدي آن بود؛ دوره تجلي عدالت اجتماعي به عنوان نقطه زيربنايي انقلاب اسلامي است كه وعده آن داده شده است.
نماينده مردم تهران در مجلس افزود: فاصله بين مردم و مسئولان طي سالهاي مختلف زياد شده بود كه با سفرهاي استاني و تلاشهاي دولت اين كار به سامان رسيد و توجه به مراكز و شهرها بيشتر شد به طوري كه موجب بهرهمندي نقاط محروم شد.
وي اظهار داشت: در كمال ناباوري هدفمندي يارانهها نيز اجرا شده و اين طرح به سمت سامان يافتن پيش ميرود.
زاكاني با بيان اينكه در نوع ديگري از تقسيمبندي دوران انقلاب ميتوان براي بررسي بيشتر آن را به دوره 10 ساله و 20 ساله تقسيم كرد، گفت: در 10 سال نخست انقلاب كشور دچار جنگي بود كه به دليل ضعف در شناخت دشمن با مشكلاتي مواجه شد و دشمنان فكر ميكردند با ايجاد تفرقه و جنگ داخلي و دسيسههاي مختلف ميتوانند انقلاب را براندازند.
وي ادامه داد: اما دشمنان بعد از 10 سال رسماً نوشتند كه بايد از انقلاب ايران درس گرفت كه البته بعد از آن به سوي جنگ نرم روي آوردند به طوري كه كشور 22 سال است درگير جنگ نرم است.
دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي ايران با بيان اينكه دشمنان در جريان فتنه اخير ولي فقيه را هدف قرار داده بودند، تصريح كرد: به همراه عدهاي از نمايندگان براي بررسي حقوق معترضان به انتخابات دور دهم رياست جمهوري به سراغ اين افراد رفتيم اما دليل قانعكنندهاي براي اعتراض آنها شنيده نشد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: هر زمان كه مردم خود را از ولي فقيه دور كردند آسيب و ضرر بسياري مشاهده شد و هر زمان كه به ارزشهاي اسلامي مراجعه شده، محاسن بسياري ديده شده است.
انتهای پیام/70