فرمانده انتظامی شهرستان جهرم خبر داد:
کشف ۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در جهرم
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم از شناسایی و کشف ۳ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) غیرمجاز به ارزش ۶ میلیارد ریال و دستگیری یک متهم در این شهرستان خبر داد.
علیاصغر محمدپور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با استفاده غیرقانونی از شبکه برق، ماموران پلیس از نگهداری تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال در یک منزل مسکونی مطلع شده و موضوع را بهصورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: ماموران انتظامی پس از انجام تحقیقات میدانی و هماهنگی با مقام قضایی، در بازرسی از محل مورد نظر موفق به کشف ۳ دستگاه ماینر قاچاق شدند.
رئیس پلیس جهرم با اشاره به اینکه ارزش این اقلام توسط کارشناسان ۶ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
محمدپور در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و استفاده غیرمجاز از دستگاههای ماینر، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای خبر/ 224224
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!