حالت تاریک
چهارشنبه, 04 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
اعطای تسهیلات قضایی به محکومان مالی و کیفری
رئیس دادگستری شهرستان زرین‌دشت خبر داد:

اعطای تسهیلات قضایی به محکومان مالی و کیفری

رئیس دادگستری شهرستان زرین‌دشت از اعطای تسهیلات قانونی به محکومان واجد شرایط خبر داد و بر اهتمام این نهاد در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و اجرای عدالت اجتماعی تأکید کرد.

 بهنام نجفی‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، از اعطای تسهیلات قانونی به محکومان واجد شرایط خبر داد و بر اهتمام این نهاد در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و اجرای عدالت اجتماعی تأکید کرد.

وی  ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی، و همچنین تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلوم ایران، اظهار داشت: دستگاه قضایی و دادگستری شهرستان زرین‌دشت خدمات بی‌وقفه و شبانه‌روزی به مردم این منطقه ارائه می‌کند و همواره در کنار آنان خواهد بود.

رئیس دادگستری زرین‌دشت با قدردانی از مردم برای حفظ همدلی، وحدت و انسجام ملی در شرایط حساس کشور، افزود: به مناسبت هفته قوه قضائیه، به محکومان مالی و کیفری واجد شرایط، تسهیلاتی نظیر اعطای مرخصی، پایان حبس و تخفیف مجازات ارائه خواهد شد.

 بهنام نجفی‌زاده تصریح کرد: در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی، برای برخی محکومان کیفری واجد شرایط، پابند الکترونیکی و اشتغال نیمه‌باز در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: محکومان مالی که به دلیل ناتوانی در پرداخت در زندان هستند، در صورت اثبات اعسار و صدور حکم قطعی، مشمول تسهیلاتی برای جلوگیری از ادامه حبس خواهند شد.

رئیس دادگستری زرین‌دشت تأکید کرد: افرادی که به دلیل مشکلات اقتصادی دچار ورشکستگی یا ناتوانی مالی شده‌اند، می‌توانند با استناد به شرایط قانونی دادخواست اعسار یا ورشکستگی خود را مطرح کنند.

 نجفی‌زاده  در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های حمایتی انجمن حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان گفت: این نهاد باهدف کاهش آسیب‌های ناشی از زندان و در نبود سرپرست خانواده، خدمات مناسبی را به زندانیان و خانواده‌هایشان ارائه می‌دهد.

وی در پایان با تقدیر از کارکنان دادگستری زرین‌دشت به دلیل تکریم مراجعین و برخورد مناسب با ارباب‌رجوع، تأکید کرد: این رویه می‌تواند الگویی برای دیگر ادارات و نهادها باشد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!