فرش قرمز شهرداری شیراز برای سرمایه گذاران بافت فرسوده
وی با اشاره به اینکه احیای بافت فرسوده شیراز منجر به بهبود محیط شهری، کاهش ناهنجاریهای اجتماعی و تأمین مسکن مناسب جهت ساکنان بافتها میشود، خاطرنشان ساخت: طرح ملی بازآفرینی شهری تلاش دارد بافتهای فرسوده را احیا کند و مهمترین مزیتش این است که تولید مسکن در درون شهرها اتفاق میافتد.
اسکندرپور تأکید کرد شهرداری و وزارت راه و شهرسازی در کنار هم و با کمک مردم میتوانند این برنامه ملی را با موفقیت اجرا کنند.
استاندار فارس نیز در این مراسم اظهار داشت: در مجموع 45 درصد از بافتهای فرسوده استان فارس متعلق به شیراز است، بهطورکلی بافت فرسوده فارس 4 هزار هکتار است که 8 درصد محدوده قانونی شهرهای استان را در برمیگیرد. در واقع یک هزار و 287 هکتار سکونتگاه غیررسمی در استان فارس شناساییشده که جمعیتی بالغبر 250 هزار نفر در آن سکونت دارند.
اسماعیل تبادار در تبیین برنامههای استان فارس و شهر شیراز برای ساماندهی بافت فرسوده شهری، گفت: با سیاستهای دولت برای بازآفرینی پهنههای فرسوده، کلنگ احداث 110 واحد مسکونی در زمینی معادل 4500 مترمربع در بافت فرسوده میانی شیراز (محله آستانه) امروز به زمین زده میشود.
بر اساس این گزارش و به گفته عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، بر اساس طرح ملی بازآفرینی شهری، سالانه 10 درصد از بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری بازسازی میشود.
آخوندی افزود: در حال حاضر 2 هزار و 700 محله در قالب 543 شهر در وسعت 141 هزار هکتار از کشور جزو بافتهای ناکارآمد شهری است که حدود 10 میلیون نفر از جمعیت ایران را شامل میشود. کاهش فقر شهری، ارتقای تابآوری شهری، ارتقای هویت و منزلت مکانی و افزایش حکمرانی محلی از اهداف کلان این طرح است، همچنین شهرداریها عناصر اصلی فرآیند بازآفرینی شهری هستند.
انتهای پیام/