کد خبر: ۱۲۰۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۶

شیعه انگلیسی در خدمت سنی امریکایی/ وقتی شاگرد روی دست استادش بلند شد

تحلیل‌ها می‌گویند این بازی هدفمند از سوی سرویس‌های امنیتی، سیاسی و رسانه‌ای دولت انگلیس طراحی و اجرا شده است.
به گزارش شیرازه، حمله به سفارت ایران توسط تشیع لندنی در حالی اتفاق افتاد که این فرقه در سال‌های اخیر تحت حمایت دولت کامل دولت انگلیس به دشمنی با جمهوری اسلامی ایران و اختلاف‌افکنی افراطی میان شیعه و سنی می‌پردازد.

  حمید بعیدی‌نژاد‌، سفیر ایران در انگلیس در حساب توئیتری خود حادثه را این گونه روایت کرد: «تعداد اندکی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن تعرض کردند و با شکستن پرچم در حال شعار علیه مقامات کشور و لعن عایشه، ابوبکر، عمر و عثمان هستند.آنها به‌هنگام ورود با چماق و قمه دیده شدند. پلیس در محل حاضر شده است.»

*شیعه انگلیسی در خدمت سنی امریکایی/ هفت نکته مهم درباره فرقه شیرازی‌ها
در مورد اقدام اعضای فرقه شیرازی، نکاتی قابل ذکر است:

1) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اقبال ملل مسلمان در کشورهای مختلف به برکت انقلاب اسلامی سبب اوج‌گیری حرکت انقلابی در بسیاری از کشورهای عرب و مسلمان شد و به همین دلیل سران کشورهای مرتجع منطقه و قدرت‌های استکباری حامی آنها روند تقابل با انقلاب اسلامی را در دو عرصه آغاز کردند. عرصه اول آنها مقابله مستقیم با نظام جمهوری اسلامی بود که طی آن اقدامات مختلفی نظیر تحریم‌های اقتصادی و نظامی، دامن زدن به توطئه تجزیه قومی از طریق گروهک‌های تجزیه‌طلب، ترور مسئولین نظام و پس از آن جنگ نظامی و تهاجم‌ فرهنگی علیه نظام اسلامی در دستور کار آنها قرار گرفته که البته به‌رغم تضعیف بخشی از توان نظام جمهوری اسلامی ایران، دشمن در این عرصه توفیقی نداشت. اما عرصه دوم برنامه‌ریزی برای ایجاد فرقه‌های مذهبی جهت ایجاد انحراف در مسیر گرایش ملل مسلمان و به ویژه جوانان به سمت انقلاب اسلامی بود که ایجاد گروهک‌‌هایی نظیر القاعده، طالبان و داعش مبتنی بر تفکر تکفیری وهابی برای جذب جوانان اهل سنت بود که محمد سلمان ولیعهد رژیم سعودی در گفت‌وگوی سه ماه پیش خود با گاردین به آن اعتراف داشت.

اما مسیر دوم آنها در این عرصه معطوف به شیعیان بود که فرقه شیرازی با هدایت انگلیسی‌‌ها این وظیفه را عهده دار شد. دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی در مخالفت با راهبرد نظام جمهوری اسلامی برای وحدت میان مسلمانان، لعن آشکار و علنی علیه خلفای اهل سنت، تبلیغ و انجام اقداماتی نظیر قمه‌زنی که وهن مراسم عزاداری سالار شهیدان را در پی داشت، از مجموعه تعالیم این فرقه است که البته هزینه‌های زیادی را بر جهان اسلام تحمیل کرد.

2) اقدامات و آموز‌ه‌‌های این فرقه علیه اهل سنت، محرک اصلی گروهک‌های افراطی نظیر داعش علیه شیعیان بود و آنها با استناد به فیلم‌‌ها و نوارهای سخنرانی این فرقه خون شیعیان را مباح دانسته و آن فجایع عظیم را علیه مسلمانان روا داشتند و البته در این وقایع گروهک شیرازی در هدم خون مسلمانان با داعش شریک است.

3) در شرایطی که شبکه‌های ماهواره‌ای جمهوری اسلامی با تحریم گسترده کشورهای غربی مواجه است، اما این فرقه از امکانات گسترده ماهواره‌ای و استودیوهای ضبط پخش در انگلیس و برخی دیگر از کشورهای منطقه برخوردار است که با توجه به ریخت و پاش‌‌های گسترده‌ مالی سرسپردگی این فرقه آشکارتر می‌شود.

4) سید‌صادق شیرازی که اکنون این فرقه را مدیریت می‌کند، به همراه برادرش و داماد برادرش موسوم به یاسرالحبیب که گرداننده شبکه‌های ماهواره‌ای این فرقه است، نقش اصلی را در تحریک و تفرقه میان مسلمانان داشته، به گونه‌ای که یاسر‌الحبیب به دلیل مواضع تفرقه‌افکنانه‌اش در شبکه‌های ماهواره‌ای و نشریات این فرقه، از سوی مراجع بزرگوار نظیر آیت‌الله سیستانی، آیت‌الله سیدمحمد باقر صدر و آیت‌الله مکارم شیرازی مورد تکفیر و نکوهش واقع شده است.

5) این فرقه با تفرقه بین هیئات مذهبی و دسته جات عزاداری با سوءاستفاده از احساسات پاک جوانان مؤمن و ادعای دفاع از تمامیت رسوم شیعی براساس فتوای سید صادق و بر خلاف تدابیر نظام و اجماع مراجع‌، اقدام به قمه‌زنی، پیاده‌روی روی خار و... نموده و این مراسم را به عنوان سنت‌های شیعی از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و نشر می‌دهد که البته وهن شیعیان را در جهان در پی دارد.

6) سید صادق شیرازی و دیگر سران این فرقه، به‌رغم این تحرکات و سیاه نمایی‌‌ها از تحمل و سعه‌صدر نظام جمهوری اسلامی استفاده کرده و حتی با حمایت از فتنه‌گران به جریان‌سازی خود علیه نظام ادامه می‌دهند. در آخرین مورد سیدحسین فرزند سید صادق در جلسه‌ای در قم، با زیر سؤال بردن شیوه و روش حضرت امام (ره)، نظام ولایت فقیه را با فراعنه مصر همسان دانسته و با زیر سؤال بردن دفاع مقدس مردم ایران علیه رژیم بعثی، جمهوری اسلامی را غیرپاسخگو خوانده بود. او مدعی شده بود که ولایت فقیه همان «من پروردگار بلند مرتبه تو هستم» است و نه چیز دیگر.

7) غائله اعضای این فرقه در روز جمعه 18 اسفند و علیه سفارت ایران در لندن در پی احضار و دستگیری سید حسن شیرازی اتفاق افتاد که البته به دلیل غفلت دستگاه دیپلماسی ما از پیش‌بینی این حادثه و مماشات و بستر‌سازی پلیس لندن به صحنه‌ای علیه نظام اسلامی تبدیل شد.(1)

*وقتی شاگرد روی دست استادش بلند شد
سیدمحمد شیرازی فرزند بزرگ خاندان شیرازی‌ها از شاگردان آیت‌ا... حائری و در کربلا مشغول تحصیلات حوزوی بود. اگرچه سیدمحمد در زمان تبعید امام خمینی(ره) به نجف در استقبال از ایشان سنگ‌تمام گذاشته بود اما زمانی که موضوع زعامت ایشان مطرح شد، نوای ساز سیدمحمد شیرازی که خانه‌اش در کویت محل رفت و آمد ساواکی‌‌ها و حامیان پهلوی شده بود، ناکوک شد و فریاد سر داد که زعامت شیعیان حق من است! این در حالی است که استاد وی، آیت‌ا... یوسف حائری بارها اذعان داشت که سیدمحمد شیرازی در حد مرجعیت نیست و حتی کار به جایی رسید که زعیم وقت شیعیان آیت‌ا... خویی به مخالفت با سیدمحمد شیرازی برخاست و کارهای او را شبهه‌ناک و دادن وجوهات به وی را غیرشرعی اعلام کرد.

سیدصادق شیرازی برادر کوچک‌تر سیدمحمد که از سال‌ها پیش شاگرد مکتب برادرش بود، در سال 1380 و بعد از فوت آیت‌ا.. سیدمحمد شیرازی در 75 سالگی، در بدعت‌گذاری در دین و پرچم ادعای زعامت دین! از برادر پیشی گرفت و در زمانی که شبکه‌هایی چون شبکه‌های مختلف ایران و لبنان با توقیف مواجه می‌شد، افتتاح 13 شبکه ماهواره‌ای به نام‌های مرجعیت، شبکه جهانی امام حسین یک، دو و سه الانوار، بقیع و شبکه‌های دیگر علنا شروع به بدگویی نسبت به مراجع معظم تقلید، شبهه‌افکنی و بدعت‌گذاری در دین، اختلاف بین شیعه و سنی و... کرد. حتی کار به جایی رسید که هفته وحدت را هفته «برائت» خواندند.

در حالی که با کوچک‌ترین تجمع اسلامی برخورد می‌شود هر ساله قمه‌زنی در خیابان‌های لندن با مجوز دولت روباه پیر برگزار می‌شود. در ماجرای سوریه حتی زمانی‌که دشمن درصدد تخریب مرقد مطهر حضرت زینب(سلام‌ا... علیها) بود هیچ عکس‌العملی از این فرقه نشان داده نشد! تشیع انگلیسی، شعبه‌ای از «اسلام آمریکایی» است؛ فرقه‌ای که با شهادت و جهاد نسبتی ندارد و نه‌تنها برای استکبار خطری ندارد که یارغار و پیش‌برنده اهداف آنها نیز محسوب می‌شود. «شیعه انگلیسی» ترجیح می‌دهد بر پیکر خونین امام حسین(ع) گریه و مویه کرده و بر جسم خود نیز از این داغ زخم زند ولی هدفی در جهت اصلاح دین خدا نداشته باشد و بر تفرقه و اختلاف دامن زند.(2)
 
*رفتار انگلیسی ها را چگونه باید تحلیل کنیم؟
 انفعال پلیس انگلیس در مقابل حمله کنندگان به سفارت (تا جایی که آنها توانستند به بالکن سفارت راه یابند)،در همین راستا قابل تحلیل و ارزیابی است. بدون شک در این خصوص شاهد اهمال خودخواسته و عامدانه دولت ترزا می ‌بوده‌ایم.

نکته دیگری که باید در این خصوص مدنظر قرار گیرد، مربوط به اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی افراد مهاجم در شبکه‌های رسانه‌ای وابسته به غرب بوده است.

برخی شبکه‌های غربی تصاویر حمله به سفارت ایران در انگلیس را به صورت زنده پخش کرده‌اند. این خود نشان دهنده هماهنگی کامل بخش‌های رسانه‌ای وابسته به برخی سرویس‌های امنیتی انگلیس و افراد مهاجم می‌باشد. به عبارت بهتر، در حادثه حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران به لندن، ما با حادثه‌ای طراحی شده و هدفمند رو به رو بوده‌ایم.

تحلیل‌ها می‌گویند این بازی هدفمند از سوی سرویس‌های امنیتی، سیاسی و رسانه‌ای دولت انگلیس طراحی و اجرا شده است. بدیهی است که در این معادله، نمی‌توان ادعای دولت انگلیس مبنی بر عدم اطلاع و آگاهی از این موضوع را پذیرفت زیرا رفتار پلیس و دیگر شواهد و مستندات موجود، چیز دیگری را نشان می‌دهد!(3)
 
*باز هم رفتار متفاوت بی بی سی فارسی
ادیب- از نکات جالب 24 ساعت گذشته، نحوه انعکاس خبر حمله به سفارت کشورمان در شبکه های ماهواره ای و رسانه های غربی است. در حالی که اخبار تعرض به سفارت انگلیس در سال 90 و تعرض به سفارت عربستان در سال 92 به صورت لحظه به لحظه توسط رسانه های غربی منعکس می شد، این رسانه ها بعضاً حتی خبر حمله به سفارت ایران در لندن را سانسور کردند.

تلویزیون و سایت بی بی سی فارسی هم که مجبور به انعکاس این رخداد بود، در چند خبر کوتاه به این موضوع پرداخت؛ البته ادبیات و جهت گیری این گزارش ها کاملاً با انعکاس حادثه سفارت عربستان یا سفارت انگلیس در تهران متفاوت بود که این موضوع واکنش کاربران فضای مجازی را در پی داشت.

رسانه دولتی انگلیس، برخلاف موارد مشابه در جریان حوادث سفارت عربستان و انگلیس در تهران از عباراتی چون «حمله» به سفارت یا «اشغال» سفارت توسط «مهاجمان» استفاده نکرد و تنها از عبارت «ورود افرادی به محوطه سفارت» استفاده کرد.

این ادبیات نرم و لطیف بی بی سی در کنار سانسور نسبی اخبار این رخداد ، اتفاق جالب توجهی بود. گفتنی است بی بی سی فارسی در حادثه اتوبوس خیابان گلستان هفتم هم از عبارت «برخورد اتوبوس با ماموران نیروی انتظامی» استفاده کرده بود. این در حالی است که در موارد مشابه در فرانسه و انگلیس، تلاش داشت، تروریستی بودن حادثه را نشان دهد.(4)

پی نوشت:
1)http://www.javanonline.ir/fa/news/898896
2)http://newspaper.fdn.ir/?nid=2456&pid=3&type=0
3)http://kayhan.ir/fa/news/128211
4)http://khorasannews.com/newspaper/page/19778/16/608200/0
نظرات بینندگان