کد خبر: ۱۲۰۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۷

به جای افزودن نمک به غذا از سرکه استفاده کنید

با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید.
به گزارش شیرازه، ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.

منبع: میزان

نظرات بینندگان