معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز:
شهرداری شیراز دیگر جورکش 11 هزار مهندس نیست
معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز با اعلام اینکه شهرداری شیراز دیگر جورکش 11 هزار مهندس نیست، گفت: در حال حاضر 24 هزار و 794 مهندس شیرازی در هفت رشته مهندسی فعال هستند که از این تعداد 11 هزار نفر دارای پروانه اشتغال و بیش از 12 هزار نفر دیگر در نوبت دریافت پروانه اشتغال هستند.
به گزارش شیرازه، معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز شانزدهم بهمن ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بعد از بیست سال توانسته ایم تغییر و تحولات طرح تفصیلی مناطق مختلف کلانشهر شیراز را بروزرسانی کنیم، گفت: این طرح هم اکنون در کارگروه زیربنایی فارس و شورای عالی شهرسازی کشور در حال پیگیری است.
آرش فرج زاده اظهار داشت: ابلاغیه های نهایی طرح تفصیلی منطقه 10 شهرداری شیراز آماده شده و اکنون روند نامه نگاری طی می شود.
معاون شهردار شیراز از جذب 92 درصدی بودجه شهرداری شیراز تا پایان دیماه خبر داد و در ادامه بیان کرد: در سال جاری تعداد دو هزار و 153 پروانه با مساحت یک میلیون و 853 هزار و 682 مترمربع صادر شده است.
فرج زاده با اظهار اینکه در سال جاری با کاهش 15 درصدی صدور پروانه و کاهش 20 درصدی متراژ روبرو شدیم، گفت: این روند رو به کاهش از سال 94 تاکنون وجود داشته است به گونه ای که صدور پروانه در سال جاری نسبت به سه سال گذشته 45 درصد کاهش داشته است.
وی تصریح کرد: این روند رو به کاهش در صدور پروانه تاثیر منفی بر درآمد نداشته است و از نظر ریالی با افزایش 62 درصدی درآمد از ناحیه صدور پروانه مواجه شدیم که علت آن برخی از بلندمرتبه سازی ها در کلانشهر شیراز است.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد شهرداری شیراز در دو بخش شهرداری الکترونیک و طراحی شهری پرداخت و بیان کرد: سالانه 120 هزار مراجعه کننده در صف مناطق مختلف شهرداری شیراز هستند که بیش از 80 درصد از مراجعه کنندگان ما برای دریافت پاسخ استعلام است.
وی با اعلام اینکه اگر زیرساخت ها برای ارائه استعلام ها به صورت الکترونیکی فراهم شود 80 درصد از مراجعه کنندگان حضوری کاهش پیدا می کند و این کار بسیار بزرگی است، از آغاز طرح شهرداری الکترونیک به صورت پایلوت از انتهای ماه جاری در یکی از مناطق شیراز خبر داد و گفت: عملیاتی شدن این طرح در دیگر مناطق پس از شش ماه صورت خواهد گرفت.
فرج زاده با اعلام اینکه شهرداری شیراز دیگر جورکش 11 هزار مهندس نیست، بیان کرد: در حال حاضر 24 هزار و 794 مهندس شیرازی در هفت رشته مهندسی فعال هستند که از این تعداد 11 هزار نفر دارای پروانه اشتغال هستند و بیش از 12 هزار نفر دیگر در نوبت دریافت پروانه اشتغال هستند.
معاون شهردار شیراز اظهار داشت: با توجه به شعار انسان محوری شهرداری و شورای فعلی، پیاده محوری و المان ها از محورهای مشترک اسناد بالا دستی شهرداری شیراز است که در حال حاضر متمرکز نیست و به یک نظام جامع نیاز دارد.
وی با بیان اینکه تهیه این طرح بر عهده یک مشاور قرار داده شده است، افزود: قرار شده مشاور مورد نظر چند محور را به موازات مطالعه درخصوص این طرح دستور كار قرار دهد.
فرج زاده با اعلام اینکه تغییر مدیریت و تغییر نگاه زمان می خواهد، اظهار داشت: در حوزه بازآفرینی شهری، دولت توجه ویژه ای به بازآفرینی دارد.
وی در ادامه با بیان اینکه قصد داریم قسمت سینما سعدی را به پردیس سینمایی تبدیل کنیم، گفت: یک پردیس سینمایی در محل کوزه گری در حال انجام است و ساخت موزه هنر در محدوده باغ های گروه یک شیراز نیز در دستور کار است.
معاون شهردار در بخش دیگری از سخنان خود با اظهار اینکه باغ های شیراز در 14 پهنه (9 گروه سبز شهری و 5 حوزه استحفاظی) تقسیم شده اند، اعلام کرد: 179 هکتار باغ سبز یا در حال سبز شدن در ارتفاعات وجود دارد و هزار و 245 هکتار نیز باغ هایی هستند که در حوزه استحفاظی قرار ندارند.
فرج زاده اذعان داشت: هزار و 86 هکتار از باغات شیراز در حوزه استحفاظی قرار دارد که تملک 200 هکتار از آنها طبق قانون شورای عالی شهرسازی مشکلی ندارد.معاون شهردار در بخش دیگری از سخنان خود با اظهار اینکه باغ های شیراز در 14 پهنه (9 گروه سبز شهری و 5 حوزه استحفاظی) تقسیم شده اند، اعلام کرد: 179 هکتار باغ سبز یا در حال سبز شدن در ارتفاعات وجود دارد و هزار و 245 هکتار نیز باغ هایی هستند که در حوزه استحفاظی قرار ندارند.
فرج زاده اذعان داشت: هزار و 86 هکتار از باغات شیراز در حوزه استحفاظی قرار دارد که تملک 220 هکتار از آنها طبق قانون شورای عالی شهرسازی مشکلی ندارد.
وی افزود: اراضی بایر که در محدوده 312 هکتاری هستند در محدوده گروه پنج باغات شیراز قرار دارند که با فروش آنها تملک باغ های پیش بینی شده گروه یک انجام می شود.
فرج زاده همچنین به وضعیت بلاتکلیف سدتنگ سرخ اشاره کرد و با ابراز تاسف از اینکه تاکنون جلسه ای با حضور تمام کارشناسان و افرادی که درباره سدتنگ سرخ نظراتی دارند تشکیل نشده است، گفت: وجود و عدم وجود سد تنگ سرخ تکلیف شیراز را با رودخانه خشک مشخص می کند.
وی افزود: هم اکنون در تلاش هستیم تا بخشی از رودخانه خشک را به فضای تفریحی در شهر تبدیل کنیم.
نظرات بینندگان