فعالیت بیش از 4000 شرکت دانشبنیان در کشور/ ایجاد مرکز سلول درمانی در شیراز
وی از فعالیت 4 هزار و 200 شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد و افزود: فروش محصولات تولیدی شرکتهای دانشبنیان در سال گذشته، 60 هزار میلیارد تومان بوده است.
ستاری با بیان اینکه بزرگترین دستاورد شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فن آوری این است که نسل جوان، تحصیلکرده و متخصص وارد بازار کار میشوند، ادامه داد: به شرکتهای دانش بنیان بیش از 140 نوع خدمت از جمله معافیتهای سربازی، معافیتهای بیمه و مالیات و مهیا کردن محیط کسب و کار مناسب ارائه میشود.
وی ادامه داد: معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری از تمام پروژههای فناوری در حوزههای مختلف از جمله علوم پزشکی حمایت میکنند و در ساختار پارکهای علم و فناوری و در قالب ارائه تسهیلات بانکی به این شرکتها کمک مالی میشود.
وی اظهار کرد: از مرکز سلولهای بنیادی بازساختی علوم پزشکی حمایت میشود و قرارداد 10 میلیارد تومانی در اینباره با دانشگاه علوم پزشکی شیراز منعقد شده و این دانشگاه جزء سه دانشگاه مورد حمایت در کشور است.
ستاری بیان کرد: مرکز طب بازساختی و سلول درمانی فارس یکی از چهار مرکز بازساختی کشور است که در چهار کلانشهر تهران، تبریز، شیراز و کرمان با حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری احداث میشود که فاز اول مرکز طب بازساختی و سلول درمانی شیراز امروز افتتاح میشود.
معاون علمی و فنآوری رئیس جمهور گفت: کار معاونت این است که توسعه زیستی نوآوری و فناوری و شکل گیری اکوسیستم برای تبدیل دانش فنی به محصول و تجاریسازی آن به عنوان کامل کننده حلقه علمی کشور را دنبال کنیم تا سبب رشد شرکتهای دانش بنیان باشد.
وی افزود: بیش از یک هزار واحد فناور در استارت آپ فعالیت دارد اما احراز صلاحیت نشدهاند.
ستاری همچنین از مرکز نوآوری و طرحهای فناورانه دانشگاه شیراز و شتاب دهنده کوانتوم بازدید کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین از مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی شیراز و از واحدهای فناور حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی هم بازدید و سپس در شورای اداری فارس شرکت میکند.
بازدید از شرکت کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز پایان بخش سفر یک روزه دکتر ستاری در شیراز است.
فارس