توصیه هایی برای سلامت زائران اربعین حسینی
او با تاکید بر توجه زائران به مشکلات مفصلی و عضلانی، افزود: می توان برای پیشگیری از دردهای عضلانی در طول مسیر، ساق پا و ران را با روغن زیتون ماساژ داد، مصرف خوراکی دارچین و یا زنجبیل نیز در افزایش توان عضلانی موثر است.
توصیه این عضو هیات علمی برای هضم بهتر غذا و جلوگیری از نفخ و ترش کردن و سنگینی معده، مصرف مقدار کمی زیره یا نعناع خشک و یا شوید خشک روی غذای و یا جویدن بعد از غذا بود.
او همچنین از زائران خواست تا به همراه غذا، آب لیموترش مصرف کنند.
دکتر فروهری گفت: یک درمان ساده برای مسمومیت های گوارشی، جرعه جرعه نوشیدن آب جوش است.
او مصرف دمنوش نعناع، پونه، آویشن و یا زنیان به همراه عسل را برای درمان اسهال مناسب دانست و ادامه داد: اگر آب زیادی از بدن دفع شده، آب نمک رقیق همراه با مقداری قند و یا عسل می تواند موثر باشد، برای رفع یبوست نیز زائران می توانند با غذای خود چند قاشق روغن زیتون مصرف کرده یا قبل از غذا کمی عسل میل کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه اضافه کرد: خوردن یک تا دو لیوان آب ولرم در صبح ناشتا میت واند مشکلات گوارشی را کاهش دهد.
دکتر فروهری افزود: برای برطرف کردن عطش، بهتر است از آب خیلی سرد یا آبی که با یخ سرد شده، استفاده نشود، افزودن مقداری آب لیموترش به آب، از تشنه شدن زیاد و داغی بدن جلوگیری می کند؛ همچنین سیب و خیار میوه های مناسب برای رفع عطش هستند.
انتهای پیام/323